Автотема: всё из мира авто-мото

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Scoffer
Member

Повідомлення

SergN
Ох же ти впертий.
На тобі евронкап допотопного 2011го року
https://www.euroncap.com/ru/results/gee ... /ec7/10971
Вже тоді було все дуже непогано.
C-NCAP зараз:
Chery
Geely
Great Wall
І для порівняння
WAG
Toyota

Відправлено через 3 хвилини 32 секунди:
SergN:Китайці до сих пір не осилили зробити системи динамічної стабілізації, що дуже важливо для уникнення окремих видів ДТП?
Ні, ESC стоїть на всіх свіжих тачках, виготовлення тої ж самої Bosch, як і у всіх інших. Але вони вважають, що активні засоби безпеки це не те, що можна заміряти в рамках краш-тесту.
Як її протестувати? Мастила під колеса підливати і підлогу рухати поки машина врізається в стовп?
В редакції 2019 гоку, до речі, почали давати якісь незначні бали за наявність.
anatolikostis
Member

Повідомлення

Scoffer: або купившими тисячу-іншу інженерів звідки тільки можна було купити, як зробили в хавал.
результат работы хавэла -
пИль в глЯза :lol:
Scoffer
Member

Повідомлення

anatolikostis
Хочу повторно звернути увагу, що я пропоную китайців замість бито-топлено-ушатаних тачок і іншого подібного. А не в сегменті 50 кілобаксів :rotate:
anatolikostis
Member

Повідомлення

Scoffer
я помню, как один из сотрудников в 2013 пересел с старого суперБи на эмгранд: покатались, и по-моему впечатлению лучше бы он подремонтил суперБи
а так: вместо любого ржавого утопленного или собранного из кусков/плохо зашпатлеванного авто откуда угодно проще, конечно же, любую новую, но с гарантией и чуть дороже.
tcpdump
Member

Повідомлення

SergN:Належність компанії Вольво китайській Джилі не робить жодну джилі вольво(ю), як і не робить автомобілі Вольво китайськими,
То-то рейтинг ненадёжности по Consumer Reports уверенно держит S90 и XC90 в тройке самых проблемных машин. А при чём тут китай? а ни при чём :rotate:

Отправлено спустя 5 минут 2 секунды:
Scoffer:https://www.euroncap.com/ru/results/gee ... /ec7/10971
Вже тоді було все дуже непогано.
если я правильно различаю цвета на рисунке -водитель остался без ног
Scoffer
Member

Повідомлення

tcpdump
Все вірно, але є два але:
1. В 2011 вона і по китайським міркам не набирала 5 зірок в краш-тестах, а зараз нові ревізії набирають, хоча з тих пір краш став жорсткіший
2. В 2011 у нас окрім китайця в принципі нічого взяти за ті гроші не можна було, якщо не рахувати ланоса :D . Але пару років потому з'явилась алтьтернатива в вигляді французів, де пасажирам можна було залишитись без голови, а водію без грудної клітини:
https://www.euroncap.com/ru/results/peugeot/301/7886

Відправлено через 14 хвилини 5 секунди:
Або за трішки дорожче тих же років:
https://www.euroncap.com/ru/results/dacia/duster/10968 - дастер
https://www.euroncap.com/ru/results/renault/megane/7889 - рено меган
fantomrulezz
Member

Повідомлення

anatolikostis:
Haval H9 - это вообще какой-то дикий фейл.
Китайский клон крузака по цене крузака.
И всё еще проблемный.
Да, китайцы чуток подтянулись по качеству. Вот только никакого чуда не случилось, вместе с качеством выросла и цена, оказалось, что если делать не из говна и палок, как раньше, то дешево не получается.
Всем радетелям мегавыгодного китайпрома хочется напомнить, что лет 20 назад в аналогичной ситуации были корейцы.
Сейчас они почти на уровне японцев, вот только и цена сравнялась.
Пройдет лет 10 и с китайцами будет то-же самое.
tcpdump
Member

Повідомлення

Scoffer:В 2011 у нас окрім китайця в принципі нічого взяти за ті гроші не можна було, якщо не рахувати ланоса
справедливо, в ланосе бы остались ноги без водителя. :gigi:
ну и если про китайцев - коллега взял geely если не ошибаюсь gc7(но это вот совсем не точно) - и он ей доволен который год, регулярные "лестные" отзывы я слышу только в адрес официалов в лице АИС-а, а в остальном вполне бодрая машинка в комплектации "побохатому", за те же деньги варианты были например акцент в средней комплектации, но там понятно что ни о какой камере заднего вида например речь не шла.

Отправлено спустя 4 минуты 7 секунд:
б-же, я а же чуть не взял 301-й
Scoffer
Member

Повідомлення

tcpdump
У мене така:
https://hum3d.com/360-view/?id=44309
На жаль на неї немає євро нкапа, але коли джилі отримувала 4 китайські зірки, то моя вже 5.
Її взагалі ліпили для виходу на євроринок, а не на постсовок, але це китайці знатні оптимісти :laugh:
tcpdump
Member

Повідомлення

Scoffer
не видел их "вживую" но выглядит вполне ок, и комплектация неплоха. Мои знания про черри где-то на уровне "qq это такой стрёмный матиз" и "а амулет складывается до багажника"
Scoffer
Member

Повідомлення

tcpdump
А їх штук 70 на всю Україну чи щось біля того.
Народ купляв ланоси. Бо це ж китаєць. А от ланоси, ланоси це якість! :laugh:
SergN
Member

Повідомлення

Scoffer:C-NCAP зараз:
Chery
Geely
Great Wall
І для порівняння
WAG
Toyota
В перекладі хоча б на латиницю є? Звідки знати, що там протестовано і чи є там ті моделі китайавтопрому, за якими ти пропонуєш піти в український автосалон.
Про єдиний тест Емгранда на євронкапі і так відомо, і от де ця машина зараз? Де ті автівки, які продаються у нас?
В результаті окрім факапів з краш-тестами випливає не менший недолік китайавтопрому - це постійні експерименти з моделями, випуск на ринок і швидкий вихід з нього кучі невдалих "подєлок", що не оцінені покупцями, в результаті проблема з афтермаркет запчастинами малорозповсюджених моделей. Відповідно, знову ж та сама втрата в ціні на вторинці через це, де врахований і скорочений вік автівок порівняно з представниками нормальних виробників. Як згадаю, як народ на чермулєти повівся десятиліття назад, коли теж отак доводили, що "китайці вже майже...", а зараз цей чормет взагалі з доріг зник, коли його конкуренти навіть від місцевого Васадзепрома тих років ще досі масово на ходу.
Ну а тести місцевих лоукостів від ФВ і інших світових брендів, що збираються в Китаї для місцевого ринку, нам взагалі не треба приводити, про їх слава і так ходить, як "третій сорт для третього сорту".
Scoffer
Member

Повідомлення

SergN
Тебе в гугл-транслейті забанили чи що?)
Емгранд 7 продається у нас. Більш свіжого модельного року, але все той же самий емгранд 7.
SergN
Member

Повідомлення

Scoffer:SergN
Тебе в гугл-транслейті забанили чи що?)
Я чекаю від тебе прямі лінки на тести тих моделей китайців, за якими ти запропонував йти в наш автосалон.
Емгранд 7 продається у нас. Більш свіжого модельного року, але все той же самий емгранд 7.
У нас - це "серйозний" показник, але "продається" - сильно гучно сказано. АІС, що ними барижив (і взагалі беруться за весь непотріб на кшталт запоребрикопрома), перейшов від цієї ганебної сторінки своєї історії до схожої, але якраз тієї, яку ти тут гнобив - битки зі Штатів :laugh:
Ну не пішло у Джилі навіть в нашій країні, навіть в луо-енді. А от у Вольво у набагато вищому ціновому діапазоні як було, так і йде (це щодо відмінностей Джилі/Вольво і наслідків викупу компанії). Що вже говорити про цивілізовані ринки.
Ну і як бачимо, ось результат оцінки китайського автопрому не тільки у світі, а і у нас, в небагатій країні:
спойлер
Зображення
Близько 2% у структурі продажів за перше півріччя, і це при тому, що зробили ставку фактично за самий "модний" зараз форм-фактор - паркетник в найнижчому ціновому діапазоні.
Scoffer
Member

Повідомлення

SergN
Емграндів в Дніпрі тонами. На будь-якій дорозі в будь-який час зустрічається. Після тойот і ланосів мабуть сама розповсюджена тачка.
Я розумію, що у вас там в Києві все що менше бентлі - не котується. Але не треба розповсюджувати на всіх.
SergN
Member

Повідомлення

Scoffer:SergN
Емграндів в Дніпрі тонами.
Одна машина - вже понад тонна, якщо китайці на металі не економили, так що для тонн вистачить двох. А чиїсь власні заяви про спостереження без підтвердження на офіційні показники продажів - сам розумієш, що нульову вагу мають. Тут дійсно з таким же успіхом опонувати можна про розповсюдженість у нас лише преміум-сегменту, якщо зараз вийду погуляти на сусідню вулицю.
Так що там з тими китайцями, що в наших автосалонах стоять? :popcorn: Що брати радиш?
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Scoffer:Емграндів в Дніпрі тонами
Это феномен Баадера - Майнхофа ;)
Я на дороге тоже постоянно Subaru замечаю, хотя их в процентном соотношении совсем немного.
Владелец китайского авто будет на китайские тачки внимание обращать.
Сомневаюсь, что их реально так много.
Вот тойот да, море, логаны и ланосы - да, на каждом углу.
Azazavr
Member

Повідомлення

Как я понял, авто из США - это хлам, а б/у китаец, который к тому-же ездил по нашим дорогам - это норм? :spy:
Scoffer
Member

Повідомлення

Azazavr
Де ти зустрів згадку про б/в китайців?
Авто зі штатів - хлам, а новий(!) китаєць за ті ж бабки - норм. Тому, що він новий, не битий, ніде не їздив, і свої сто тисяч точно проїде без проблем.
Azazavr
Member

Повідомлення

Scoffer:Azazavr
Де ти зустрів згадку про б/в китайців?
Авто зі штатів - хлам, а новий(!) китаєць за ті ж бабки - норм.
Ладно, хоть бы корейца... Но китайца, даже нового :insane:
Відповісти