Автотема: всё из мира авто-мото

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
MexaHuK_DM
Member

Повідомлення

Есть ли кто из Запорожья со сваркой полуавтоматом? Обменяю пиво и деньги на услугу: приварить латку на днище по месту.(размер приблизительно 400х300 мм)
Тачка не выездная, а кузовщикам по городу нужно привезти авто своим ходом/буксиром.
Прошу помощи :beer:
Hells Angels
Member

Повідомлення

Azazavr
впаривать америку и расказывать какие они все правильные и по хорошей цене бред ибо по итогу привозки и ремонта получиться дешевле нашего рынка на 3-4к баксов, когда таже европа не битая/топленая и не списанная с эксплуатации и стоит на 2-3к дешевле. Ну и еще до америки добавляется проблемма запчастей и ожидание их доставки.
Azazavr
Member

Повідомлення

Hells Angels:Azazavr
впаривать америку и расказывать какие они все правильные и по хорошей цене бред ибо по итогу привозки и ремонта получиться дешевле нашего рынка на 3-4к баксов, когда таже европа не битая/топленая и не списанная с эксплуатации и стоит на 2-3к дешевле. Ну и еще до америки добавляется проблемма запчастей и ожидание их доставки.

Согласен, что по авто из США есть свой гемор. Запчасти приходится из Польши везти как минимум.
Scoffer
Member

Повідомлення

За ціну вбитого америкоса купіть собі краще нового китайця. У мене машинка 2013го року випуску, з салону, стан ідеальний, замінював лише розхідники. Я правда не особливо багато наїздив, якихось 70К. Але гемору абсолютний нуль. Бо нова машина з салону це нова машина з салону, а битотопленик це битотопленик, і хоч що з ним не роби, йому нічого не допоможе.
Особливо якщо цей битотопленик був зібраний з восьми інших машин різних модельних років :lol:
Hells Angels
Member

Повідомлення

Azazavr
я знаю про американок достаточно что бы их обходить стороной :laugh:

Scoffer
найти новую запчасть нереально у нас и в европе, по итогу заказ с более чем месячной доставкой
если разница в цене на сейчас с такой же европейкой будет 3-4к то на момент продажи через 3-5 лет будет пропасть.
HappyBird
Member

Повідомлення

Hells Angels
Многие покупают авто чтоб ездить здесь и сейчас, а заранее морочиться о продаже это имхо лишнее :shuffle:
SergN
Member

Повідомлення

Scoffer:За ціну вбитого америкоса купіть собі краще нового китайця.
Це теж ще один з "екстремумів", як і биток з Америки. Ну і треба розуміти, що це зовсім різний підхід до купівлі автомобілів - нове, але лоу-енд, чи намагання на ринку вживаних знайти щось з кращими ТТХ. І навряд ці множини покупців перетинаються.
Американські битки чи європейські авто з сотнями тис. км. пробігу - це для тих, хто шерстить внутрішній ринок вживаних, і сподівається, що автівки ЗВІДТИ якось краще зберігають споживчі характеристики, ніж місцеві.
Scoffer
Member

Повідомлення

SergN
Нічого подібного. Китайці зараз це не ті китайці що 20 років тому. Вони як мінімум на рівні корейців. Прогрес за ці роки дуже сильний.
Я ж кажу, машині вже майже 6 років, а гемору нуль. Не ремонтував нічого. Виглядає і їзде як з салону. Лише розхідники замінював і сколи підфарбовував.
А бита це просто хлам. І не важливо звідси чи звідти. Геометрію кузова не відновиш ні за які бабки.
HappyBird
Member

Повідомлення

Scoffer
А что да машина если не секрет :shuffle:
tcpdump
Member

Повідомлення

Scoffer
Scoffer:Нічого подібного. Китайці зараз це не ті китайці що 20 років тому.
18+!!!
спойлер
https://www.youtube.com/watch?v=qhoiBAc8GFo

просто напомнило)

Оцарапал бампер на выходных, закатился в нашу локальную кузовную мегаместерскую - чуваки явно упоролись по сборке именно битков с США, список поменянного/переваренного у каждой машины белым маркером на лобовухе очень впечатлил. Не хочу сказать что все асашайные машины такие, но визуально там тоталов ощутимо больше трети. От осознания того, сколько такого хлама в окружающем потоке - становится нехорошо.
SergN
Member

Повідомлення

Scoffer:SergN
Нічого подібного. Китайці зараз це не ті китайці що 20 років тому. Вони як мінімум на рівні корейців. Прогрес за ці роки дуже сильний.
Все це саме чули і 10 років назад разом з чермулетами і тому подібним. Особливо про рівень корейців посміхнуло. Може, якраз про тих 20-річних корейців мова? :)
В даному випадку повірте, не хаю вашу машину, нехай служить без поломок весь строк володіння, просто такий вибір авто більше схожий на купівлю нового Селерона/Пентіума. Ну теж буде новим і возити тільце власника на роботу, як і комп на Селероні шаритися в інеті дозволить з переглядом фільмів і т.д. Тільки якраз в середовищі людей, котрі цікавляться компами, яким є даний форум, такий вибір навряд чи хтось зробить з техно-гіків. Те ж саме і з автомобілями, якщо від них хоч якесь задоволення хочеш отримати. В цьому тексті я не за "тотал" за Америки виступив, а лише про похід за лоу-ендом нових автівок з салону, в приклад яким наведені китайці, як альтернатива. І добре, що загалом в рейтингу продажів у нас вони майже відсутні.
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Сейчас китайцы действительно немного получше стали.
Вот только те китайцы, которые нормальные, они же и по цене почти догнали корейцев!
Взять Haval тот же. По цене Haval-а спокойно берется та же Kia в том же размере со сравнимыми моторами, ну разве что комплектация будет чуть попроще.
Зато будет без иероглифов в меню.
И на вторичке потом не будет гигантской потери стоимости, как в случае с любым китайцем.
Если посчитать стоимость владения, т.е. (цена при покупке минус цена при продаже + топливо + расходники + ТО) делить на время владения, то китайцы ни разу не выгоднее корейцев и японцев получаются.
SergN
Member

Повідомлення

fantomrulezz:И на вторичке потом не будет гигантской потери стоимости, как в случае с любым китайцем.
Если посчитать стоимость владения, т.е. (цена при покупке минус цена при продаже + топливо + расходники + ТО) делить на время владения, то китайцы ни разу не выгоднее корейцев и японцев получаются.
Вот поэтому наш народ, обжегшись после кредитного бума в 2007-2008гг. на тех же китайцах, которых тогда нагреблись, уже им очень слабо верит. Что имеет соответствующие последствия в ценообразовании на их продукцию на вторичке.
Scoffer
Member

Повідомлення

А ціна на вторинному ринку на битих америкосів значить норм? :D
Зверніть увагу які саме машини я порекомендував замінити китайцями. БИТІ.
В моєму розумінні бита машина це не машина, а металобрухт. Хоч якою гарною до побиття вона б не була.
Я ж не сказав, що гівно ваші тойоти з фольцами, беріть китайців.

Відправлено через 38 секунди:
SergN
Ти або сильно недооцінюєш китайців, або сильно переоцінюєш корейців. Корейці - не самий шик автопрому.
SergN
Member

Повідомлення

Scoffer:Ти або сильно недооцінюєш китайців, або сильно переоцінюєш корейців. Корейці - не самий шик автопрому.
Я просто трішки цікавлюся автівками, щоб розглядати китайавтопром, як автівки. А от корейці, як стартова точка входу - вже досить норм. Про "шик" - то вже твої слова. Ось рейтинг світових автопродажів за виробниками:
спойлер
Зображення
Як видно, навіть за умови, що китайських споживачів близько 1/5 населення всієї Землі, їх автопром навіть за рахунок великого внутрішнього ринку пролітає мимо ТОП-10.
Scoffer
Member

Повідомлення

SergN
Мільйони мух не можуть помилятись?)
Ну добре, подивимось в цей рейтинг.
Рено гірше за хюндай? Категорично не згоден.
Чи може кіа на рівні мерсу?
Або ось, мітсубіся вчисту програє китайцям. Правда?)
Yaroslav
Member

Повідомлення

SergN:Те ж саме і з автомобілями, якщо від них хоч якесь задоволення хочеш отримати. В цьому тексті я не за "тотал" за Америки виступив, а лише про похід за лоу-ендом нових автівок з салону, в приклад яким наведені китайці, як альтернатива. І добре, що загалом в рейтингу продажів у нас вони майже відсутні.
Саме так. Я хоча й повністю задоволений своєю "американкою", але це моє останнє придбання з США, забагато нервів при сумнівній економії.

З іншої сторони, якщо не брати до уваги всі ці моменти з доставкою та ремонтом, коли це все пережив та забув :D , То тепер кожна поїздка на авто це реально кайф та задоволення :super: Компактний крос з 400+ конячок та 4,5 сек до 100 км/год, крутий та зручний салон - блін ну реально почуваєш себе людиною :up:
Коли потрібно - це зручне сімейне авто для поїздок з родиною по-магазинам, а коли є настрійще й їдеш сам, то можна й трохи й "похуліганити" :gigi:
SergN
Member

Повідомлення

Yaroslav:
SergN:Те ж саме і з автомобілями, якщо від них хоч якесь задоволення хочеш отримати. В цьому тексті я не за "тотал" за Америки виступив, а лише про похід за лоу-ендом нових автівок з салону, в приклад яким наведені китайці, як альтернатива. І добре, що загалом в рейтингу продажів у нас вони майже відсутні.
Саме так. Я хоча й повністю задоволений своєю "американкою", але це моє останнє придбання з США, забагато нервів при сумнівній економії.

З іншої сторони, якщо не брати до уваги всі ці моменти з доставкою та ремонтом, коли це все пережив та забув :D , То тепер кожна поїздка на авто це реально кайф та задоволення :super: Компактний крос з 400+ конячок та 4,5 сек до 100 км/год, крутий та зручний салон - блін ну реально почуваєш себе людиною :up:
Коли потрібно - це зручне сімейне авто для поїздок з родиною по-магазинам, а коли є настрійще й їдеш сам, то можна й трохи й "похуліганити" :gigi:
Ну от саме отакі варіанти, як ти навів, і ваблять з того напряму, оскільки тут таких відносно мало. Відповідно, брак пропозиції визначає ціни. А звичайні *оповозки, як на мене, собі великого сенсу везти звідти, та ще і серйозно вгашеними (якими автоперекупи промишляють) немає.
anatolikostis
Member

Повідомлення

Scoffer: Я ж не сказав, що гівно ваші тойоти з фольцами, беріть китайців.
Так у ВАГ добрая часть комплектухи из Китая...так что берущие ВАГ берут "китайца" в каком-то смысле. :D
Або ось, мітсубіся вчисту програє китайцям. Правда?)
митсубися по-малу вливается в концерн рено-ниссан и это тянет их на дно, а ВАГ делает пару миллионов продаж как раз за счет китайского рынка, где китайцы заставили их построить и заводы и клепать комплектуху для всех авто.
Востаннє редагувалось 29.08.2019 21:56 користувачем anatolikostis, всього редагувалось 2 разів.
torny
Member

Повідомлення

А как сейчас у китайцев с краштестами?
Відповісти