Флудилка! и Фанатский закуток. Intel, AMD, Nvidia кто синее/краснее/зеленее ?

Разговоры обо всем
Закрито
Автор
Повідомлення
Scoffer
Member

Повідомлення

Grinnie Jax
Там є відсутність провалів в ФПС при штатних налаштуваннях, котрі на геймворкси і розраховані. Не треба шаритись по форумам або роботи 100500 тестів щоб знайти що ж таке вимкнути, щоб стало добре.
Grinnie Jax
Member

Повідомлення

Scoffer
не знаю, это чушь какая-то. Я играю сейчас на своей RX 580 в фулл хд, никуда не шарюсь, почему мне потом надо будет шарится
Sanьka
Member

Повідомлення

Так стопе.
Вы мне внятна абяснитэ , выкидывать мне Интол или нет :gigi:
liwi
Member

Повідомлення

Sanьka ні, сиди далі й не переймайся. Для іграшок, краще нема.
Maxhope
Member

Повідомлення

я вот не пойму , где мощь 7нм , что за 4.1-4.3ггц в разгоне при конских 1.4-1.5в
Дадада я видел высеры гнусмуса что это искуственно заниженный разгон , просто ору с этого, АМД спецом унизила свои Зен 2 на которые огромную ставку делает и никому про это не ссказала , кроме усгнума или как там его
Dark-seer
Member

Повідомлення

Maxhope:я вот не пойму , где мощь 7нм , что за 4.1-4.3ггц в разгоне при конских 1.4-1.5в
тоже удивлен, и как следствие нереальные температуры
liwi
Member

Повідомлення

А все просто, ось що Юра пише:
1usmus:На 1.0.0.2 другого быть и не могло
AMD в этому году всех переиграла залочив разгон в ранних AGESA тем самым перестраховалась от сливов...только пострадали еще и обзорщики
Для тех, кто только присоединился и не понимает что к чему - нужна 1.0.0.3AB и чипсет дрова 1.07

тем не менее даже с искусственной кастрацией проц вышел монстром :)
Коли будуть біоси, тоді будуть повноцінні огляди, тоді й побачимо що й як, а поки що ніяк. Так сира потужність гуд, для роботи гуд, але якщо грати, інтел без варіантів.
Dark-seer
Member

Повідомлення

liwi:але якщо грати, інтел без варіантів.
сидим ровно и ждем когда ехватит 8700к(это будет лет через 5) :gigi:
Maxhope
Member

Повідомлення

так а что по ценам, у нас уже есть в продаже?
Sanьka
Member

Повідомлення

liwi:Sanьka ні, сиди далі й не переймайся.
я просто уже думал выкинуть этот ничтожный устаревший камень, и купить всеобщего любимца.
Уже и окно открыл что бы запулять проц, жаль у меня трей вариант и кидать придется без коробки.
Scoffer
Member

Повідомлення

Grinnie Jax
Ти як китайський піонер, створюєш собі проблеми щоб потім героїчно їх вирішити.
По-перше сама ідея фул водянки на мідлову комплектуху - збочення, і не раціональна розтрата коштів, при тому що ти зібрався економити як мінімум на відеокарті.
По-друге ти плануєш взяти за 400+200 (умовно, я не знаю скільки там ті фулкавери, і не шарю що там модно, швидкий гугл по EK вийшов на приблизно таку цифру з бекплейтом)=600 баксів замість 450 (2070 супер)+ ті ж самі 200 баксів=650 баксів. Тобто різниця менше 10%. І за 10% ти відмовляєшся від: продуктивності, 2070 супер всіляко швидше буде, промінів якими б вони не були, фізиксу, волосиксу, автоналаштувань геймворксу.
І це я тут ще нефанат?
liwi
Member

Повідомлення

По цінам, буде дорого й дуже, як й інтел. Не буде більше дешевого заліза, ця ера в минулому, все.

Зараз на олх скидають ціни на 2011 та 2011-3 та інші. От тільки як побачать ціни на нові райзени, гадаю що ціни на це залізо піднімуться ще вище, ніж були. :lol:

Отправлено спустя 1 минуту 27 секунд:
Sanьka :lol: :lol: :lol:

так вже є ролік, де викидають інтел, правда коробку, не проц же.

Отправлено спустя 1 минуту :
На що реально цікаво буде подивитися, то це на реакцію задоволених зараз людей, коли вони побачать ціни на нову продукцію АМД. :rolleyes:
Sanьka
Member

Повідомлення

Scoffer:По-перше сама ідея фул водянки на мідлову комплектуху - збочення, і
Ні!
Например моя взрослая водянка (ТТейк 2008 года не трогаем) началась с 2500К который тогда был норм, а сейчас лоу уровень.
Железо меняется СВО - остается.
Что плохого в том что бы рас и навсегда решить вопрос с охладом системы?
Scoffer:По-друге ти плануєш взяти за 400+200 (умовно, я не знаю скільки там ті фулкавери, і н
Ні
новый фуллкавер от бренда прим 100 у.е.
но если на неактуальную модель, да и еще по скидкам то за 70 можно взять. Но я бы взял универсал.
liwi:На що реально цікаво буде подивитися, то це на реакцію задоволених зараз людей, коли вони побачать ціни на нову продукцію АМД.
А что смотреть. Те кто брпл 1700х и 1800 по оверпрайсу уже давно бомбанули, их процы и без того 50% потеряли.
А в б/у варианте все 70%

Ахах 100 раз напомню.
хх.01.2018 год
Санька берет 8700К за 11К, тогда как 1700Х стоит 10К
Я еще думал правильно ли я взял, ведь 8ядер/патанцавал :laugh: Как же я все верно сделал :super:
liwi
Member

Повідомлення

Sanьka:
Отправлено спустя 2 минуты 57 секунд:
liwi:На що реально цікаво буде подивитися, то це на реакцію задоволених зараз людей, коли вони побачать ціни на нову продукцію АМД.
А что смотреть. Те кто брпл 1700х и 1800 по оверпрайсу уже давно бомбанули, их процы и без того 50% потеряли.
А в б/у варианте все 70%

Ахах 100 раз напомню.
хх.01.2018 год
Санька берет 8700К за 11К, тогда как 1700Х стоит 10К
Я еще думал правильно ли я взял :laugh: Как же я все верно сделал :super:
АМД офіційно знизила ціни на 50% на старі проци, так що б/у прийдеться скидати ще, щоб було 50% від нового, інакше простіше піти й купити новий проц в магазині, ніж грати в лотерею з б/у.
Scoffer
Member

Повідомлення

Sanьka
Які проблеми з охолодженням?) Кастомна водянка з обслуговуванням проблем приносить більше ніж профіту в шумових характеристиках.
А недоводянка на проц гарна тема, лише щоб не тримати кілограмовий шмат заліза на материнкі. Правда не сильно довговічна, раз на 3-4 роки викидуєш і береш нову.
Інша тема коли все в компі і без охолодження топчик, то там і водянку навернути можна, заради власного задоволення.

PS: рандомний фулкавер від ЕК загугливсь за 140 євро сам кавер і 40 бекплейт, на 1080.
Sanьka
Member

Повідомлення

Scoffer: Кастомна водянка з обслуговуванням проблем приносить більше ніж профіту в шумових характеристиках.
Зато это красиво и универсально.
Проблем особо то и нет, если ты каждые 3 месяца не грейдишь ПК. К примеру я свою не обслуживал уже 1.5 года.
Кастом это
1. Универсальност. Ты просто забываешь о проблемах подбора видях с правильной СО.
2. Эфф-ть выше ЛЮБОЙ воздушной СО, особенно в нагрузке.
3. Тишина в нагрузке куда ниже.
4. Эстетика.
5.Хобби.

Отправлено спустя 2 минуты 10 секунд:
Scoffer:Інша тема коли все в компі і без охолодження топчик,
Повторюсь.
Сегодняшний топчик, завтра мидл/лоу. А СВО остается СВО.

Раз попробовав, как правило все равно вернешься на воду.
Dark-seer
Member

Повідомлення

доказывать про воду практически бесполезно, это надо попробовать и либо кайфануть от температур в 50градусов при абсолютной бесшумности либо не понять и сидеть дальше на воздухе,
меня моя карта при 1400об 76-78 градусов вот совсем не устраивает на воздухе
Sanьka
Member

Повідомлення

Scoffer:А недоводянка на проц гарна тема,
Дохнут. Разве что с норм помпой(типа урезанной ДДЦ). Но у них цены как и на кастом.
liwi
Member

Повідомлення

Sanьka мені чомусь боязно брати водянку, боюся, що якщо потече, то буде кінець всьому залізу. Башта в мене ноктуа стоїть, то не парюсь вона вже багато років материнка навіть не погнулася й нічого. Noctua d14. Можна купити кріплення й поставити на новий проц, теж універсальність. Ніякий боксовий кулер й поряд не стояв. Тож проци беру тільки трей версію.
Sanьka
Member

Повідомлення

Dark-seer:доказывать про воду практически бесполезно, это надо попробовать и либо кайфануть от температур в 50градусов при абсолютной бесшумности либо не понять и сидеть дальше на воздухе,
По температурам меня в принципе и воздух устраевал.
Я просто хотел решить вопрос охлада раз и навсегда. И решить основательно. Получилось на 100%.
Теперь просто пользуюсь.

Это как купить Титанумный БП и юзать до посинения, ибо ближайшие 20 лет вряд ли что придумают ощутимо лучше.
Закрито