Rimsky
Від вас це особливо круто було почути ![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
Я щось нічого значимого з "екосистеми" від Інтел не пам'ятаю. От серйозно. Він би ще 5G модеми згадав, яких не буде. Якось це тупо.
Власний досвід показує, що як погано не було б, краще говорити правду. От спускається вони в яму можна так і говорити "панове інвестори, давайте творити історію". Правда такої чесноті ми не дождемось
AMD молодці в тому плані, що як важко їм не є, вони крутяться, досягають вершин, роблять помилки, виправляються, обирають стратегію і слідують ї впродовж років. (Навіть GCN волочити
так довго і вперто важко, а роблять). А прослідити це в nVidia та Intel мені набагато важче. Я бачу помилки і не оптимальні рішення, і не бачу як вони вирішуєть їх. Так, вони мають більше фінансів, але в них втрачається той дух творців майбутнього, такий, як у всіх компаній Ілона Маска. Коли кожен наступний продукт веде до основної цілі, і кожного разу ти радієш як дитина, коли CEO просто повністю виклався ради свого творіння але не забуває подякувати великій команді, яку він представляє.
Нажаль Кодурі далеко від "золотого" для мене стандарту і, як вже багато людей відмітили, це проста реклама для інвесторів...
От так простиня вийшла... Так, світ має знати мою скромну думку ![rotate :rotate:](./images/smilies/rotate.gif)