Новини
Останні статті і огляди
Kакую музыку вы сейчас слушаете?
-
Delfin4ick
Member
Знайшов в мережі цікавий хіп-хап укр колектив, зацініть, файно качає:)
-
пирожок с малиной
Member
fleshgod apocalypse - the fall of asterion
-
Smurniy
Member
Перші слова, що я почув "ти зустрічалася з ним, а я дивився на тебе" одразу спонукали мене вимкнути та прочистити вуха. Художня цінність текстів дуже близька до тексту Акина, який "співаю що бачу". Вставки англійською не зовсім зрозумілі стилістично, якщо це український хіп-хоп.Delfin4ick:Знайшов в мережі цікавий хіп-хап укр колектив, зацініть, файно качає:)
Піду мабуть Девіда Дреймана послухаю, там хоч тексти не про пубертатні хвилювання.
-
Delfin4ick
Member
Та це їх ранні треки для відпочинку "під пивко".Smurniy: Перші слова, що я почув "ти зустрічалася з ним, а я дивився на тебе" одразу спонукали мене вимкнути та прочистити вуха. Художня цінність текстів дуже близька до тексту Акина, який "співаю що бачу". Вставки англійською не зовсім зрозумілі стилістично, якщо це український хіп-хоп.
Піду мабуть Девіда Дреймана послухаю, там хоч тексти не про пубертатні хвилювання.
Хочеш змісту - набери в ютуб Аромотерапія, там є що послухати, повір) Волинська хіп-хап банда рулить! А грузитися "типу філософською" маячньою жидівського пшеко-масона, щось немає ніякого настрою, повір
-
Smurniy
Member
Мені вся культура чорної музики ніколи не заходила. Єдиний білий репер - це Емінем... ну може ще Оксімірон.
Дуже мудро єврея Дреймана записувати в масони, але при цьому бути прихильником нигга стайл музік.
Доречі, я колись кажу одному типа реперку, а ти в курсі звідки цей стайл пішов? Так він мені про якихось растаманів почав плести, про Ямайку (хіп-хоп Карл). А коли я йому сказав що хіп-хоп це музика афроамериканців (на початку), а тільки потім вона поширилася на інші слої, то він хотів кидатися на мене за неправду, як йому здавалося.

Дуже мудро єврея Дреймана записувати в масони, але при цьому бути прихильником нигга стайл музік.
Доречі, я колись кажу одному типа реперку, а ти в курсі звідки цей стайл пішов? Так він мені про якихось растаманів почав плести, про Ямайку (хіп-хоп Карл). А коли я йому сказав що хіп-хоп це музика афроамериканців (на початку), а тільки потім вона поширилася на інші слої, то він хотів кидатися на мене за неправду, як йому здавалося.
-
Феном Феномыч
Member
Smurniy
Мне тоже не заходит, но пяток трэков у каждого из имён можно найти
Мне тоже не заходит, но пяток трэков у каждого из имён можно найти
Это по нашему, по нефонатскиSmurniy:хотів кидатися на мене за неправду,
-
Smurniy
Member
О_о, ласкающий слух думчик
KorbenDalass ник бы я исправил. Безграмотно, потому что.
Ну тот случай был не очень весёлым, потому что защитник ямайских родоначальников рэп-культуры случайно подскользнулся и упал раза три, сломав себе нос и разбив губы в мясо. В июне 18го года такой гололёд был, ужас.Феном Феномыч: Это по нашему, по нефонатски
-
Prescott
Member
Pale Blue Eyes
Schiller
Очень классная электроника
Schiller
Очень классная электроника
-
Феном Феномыч
Member
Smurniy:июне 18го года такой гололёд был, ужас
-
Hedake
Member
-
SERGBILL
Member
Заморочился историей различных музыкальных стилей, слушаю первоистоки, так сказать, первые записи, альбомы в определённых жанрах, записи, которые можно классифицировать как протожанр, иногда первая записанная вещь в определённом жанре (протожанре) моложе самого жанра на 10+ лет, как, например, первые 3 альбома Black Sabbath, являющиеся в значительной степени протодумом, опередили появление жанра Doom Metal на 16 лет, интересно ведь 
-
SoundSX
Member
DM Galaxy - Our Weapons Ft.Q'Aila (Abandoned Remix)
-
Juzt
Member
выбирали песню на первый танец, из всего незаезженного выбор пал на божью кару
Godsmack - Under Your Scars
а дальше понеслось по старой
I Stand Alone
I Am
Sick Of Life
а дальше понеслось по старой
I Stand Alone
I Am
Sick Of Life
-
Hum
Member
Unheilig - Seenot
https://www.youtube.com/watch?v=0HaHGQErt0I
https://www.youtube.com/watch?v=0HaHGQErt0I
-
пирожок с малиной
Member
straight out of line настольгичная, использовалась в титрах принцаJuzt:выбирали песню на первый танец, из всего незаезженного выбор пал на божью кару![]()
а дальше понеслось по старой![]()
I Stand Alone
I Am
Sick Of Life
-
Juzt
Member
пирожок с малиной
с принца как раз i stand alone запомнилась)
с принца как раз i stand alone запомнилась)
-
marran
Member
Какого ещё принца, парни?
-
alexvvv
Member
персіїmarran:Какого ещё принца, парни?
-
Metroa
Member
Gary Moore - Still Got The Blues