А вообще наоборот подумываю забить на все эти наворочки и взять обычный рабочий телек с хорошей картинкой и адекватной ценой. А то пока вчера разбирался в этих "технологиях" - захотелось сбежать жить в лес.
Новини
Останні статті і огляди
Выбор телевизора
-
terencrab
Junior
Tesseract
спасибо
А вообще наоборот подумываю забить на все эти наворочки и взять обычный рабочий телек с хорошей картинкой и адекватной ценой. А то пока вчера разбирался в этих "технологиях" - захотелось сбежать жить в лес.
-
Tesseract
Member
terencrab
В такій ситуації головне визначитися з бюджетом, діагоналлю та типом панелі: *VA або IPS. Потім записати флешку з улюбленим контентом і йти в магазин. А там починати любити мізки продавцям, щоб принесли зі складу свіжий екземпляр, дали поганяти його в різних режимах і таке інше.
В такій ситуації головне визначитися з бюджетом, діагоналлю та типом панелі: *VA або IPS. Потім записати флешку з улюбленим контентом і йти в магазин. А там починати любити мізки продавцям, щоб принесли зі складу свіжий екземпляр, дали поганяти його в різних режимах і таке інше.
-
terencrab
Junior
KingpinUA
Ну что, получили свой kivi?
Ну что, получили свой kivi?
-
terencrab
Junior
Ребята, там хаенс в розетке по скидкам толкают, как они, бутер?
-
Sanьka
Member
Появилась возможность/желание обновить свой телек
Имеется 55" Samsung PremiumUHD UE55MU7002 (4К, 120Hz, HDR1000)
Хочу взять 65" такого же дизайна и тоже что бы 120Гц матрица.
Приметил Телевизор Samsung UE65NU8005 он не уступает моему? (серии разные)
Имеется 55" Samsung PremiumUHD UE55MU7002 (4К, 120Hz, HDR1000)
Хочу взять 65" такого же дизайна и тоже что бы 120Гц матрица.
Приметил Телевизор Samsung UE65NU8005 он не уступает моему? (серии разные)
-
Daemon74
Member
Sanьka
Бери QLED 18 года и не парься. начиная с 7 серии. OneConnect - это ВЭСЧ. Особенно если у тебя ТВ на стене висит. Ну и по картинке там отлично просто.
Бери QLED 18 года и не парься. начиная с 7 серии. OneConnect - это ВЭСЧ. Особенно если у тебя ТВ на стене висит. Ну и по картинке там отлично просто.
-
Sanьka
Member
Если подкинешь деньжат то с радостью )))Daemon74:Бери QLED 18 года
А так кусается цена .
Интересует 65. " Но того же уровня что есть, можно немножечко лучше .
-
Tesseract
Member
Sanьka
UE65NU8005 буде щонайменше не гірший за UE55MU7002:
https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/mu7000
https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/nu8000
Але обов'язково тестуйте свій екземпляр перед покупкою. Причому власною флешкою з відео.
UE65NU8005 буде щонайменше не гірший за UE55MU7002:
https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/nu8000
Але обов'язково тестуйте свій екземпляр перед покупкою. Причому власною флешкою з відео.
-
Sanьka
Member
это не проблема, так как покупать буду через контору где сам и работаю.Tesseract:Але обов'язково тестуйте свій екземпляр перед покупкою. Причому власною флешкою з відео.
Спасибо. Именно это и надо, что бы был не хуже. А то с этими новыми сериями маркировка на один уровень попустилась.Tesseract:буде щонайменше не гірший
-
ADv
Member
В моделях 18 года нет поддержки дивх и дтс, так что если это критично - лучше смотри модель 17 года или расчитывай на приставку.
-
Daemon74
Member
Просто афигенно актуальный кодек в 2018-2019 году. прям без него никак. Особенно в 4К телевизоре.ADv:нет поддержки дивх
-
Sanьka
Member
не критично.ADv:так что если это критично
Отправлено спустя 22 минуты 15 секунд:
странно но это не мой тв , хоть и маркировка та же.
вот мой , он очень похож внешне на НУ 8000
https://hotline.ua/av-televizory/samsun ... 00QAvD_BwE
-
zefir9477
Member
Sanьka
Для різних ринків різні маркування, ось твій https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/mu8000странно но это не мой тв , хоть и маркировка та же.
-
Kordary
Junior
Что скажете о NanoCell телевизорах LG? Есть ли смысл переплачивать за них?
Выбираю между ЛЕД от Самсунг UE55NU7172 - https://hotline.ua/av-televizory/samsung-ue55nu7172/ и
LG с NanoCell - https://hotline.ua/av-televizory/lg-55uk7550pla/
Выбираю между ЛЕД от Самсунг UE55NU7172 - https://hotline.ua/av-televizory/samsung-ue55nu7172/ и
LG с NanoCell - https://hotline.ua/av-televizory/lg-55uk7550pla/
-
Leorm
Junior
Доброго дня, за хотів придбати телевізор Samsung UE55NU8002, знайшов магазин Mobizzz, зробив замовлення, дуже швидко передзвонив менеджер сказав, що є в найовності, що це буде модель словатської збірки, що їм потрібна передоплата 1200грн і одинь на тест ТВ та його перепрошив. Напитання чого така велика педоплата сказали щоб мол страхівка віддого що я можу не забрати телевізо. Я погодився скинув проплату і почав чекати, на наступний день мене набравв інший номер представились сервісним центром магазину, почали розказувати що при перепрошивці телевізора він заблокувався і що подалші маніпуляції нідочого не привели, експерт почав мені розказувати що це нерідкість що будь який телевізор словатської чи венгерської збірки має такі проблеми, і що якщо б він нормально прошився зчасом він би знову заблокувався і мені б прийшлось потратити до 2000грн на його повторну перепрошивку. На ці всі я репліки я сказав ОК, допрошивайте його і відправляйте мені я ТВ перевірю на Новій пошті і вже сам вирішу чи буду його забирати. Їх експерт пішов далі в наступ мол ми все зробими і ви його забирете, а він за пів року або рік почне викидати полоси на матриці, я задав питання з чим це звязано, на що отримав відповідь мол всі ТВ словатської і венгерської збірки йдуть з китайськими матрицями які дуже швидко виходять зладу, що тільки офіційні тв які завезені в Україну з росіїйдуть оригінальної збірки, ексерт почав мені радити різні моделі в тійже ціновій ніші, послухавши всі пропозиці я відмовився і попросив повернути передоплату, сьогодні гроші мені повернули. Чесно залишилися сумніви прошу експертів і тих хто купляли сірі телевізори мені допомогти. Де краще взяти тв який я хочу, чи їхати самому в ту саму Польщу і купляти там, чи може є люди на форумі яки привозять на замовлення ТВ з Європи.
-
Sanьka
Member
Открою секрет. Без разницы кто продает серые тв, поставщики им как правило одни (Львов, Нововолынск и т.п.) которые гонят их. И если будет вопрос сервиса, в любом случае ты будешь страдать.Leorm:Де краще взяти т
Кстати в этом месяце буду обновлять свой 55МУ7000 на 65НУ8000.
По поводу прошивки, да можно запороть и крепко. Но те кто шарит , делают норм.
-
ARomanA
Member
Раздумываю о смене своего Sharp LC-60LE635E.
Что сейчас можно взять 65-75" с быстрой матрицей для использование в качестве монитора ?
Хочется подешевле, но главное скорость матрицы, высокое динамическое разрешение, особенно при панорамной съемке, когда движется весь кадр и отсутствие шлейфов за быстро движущимися объектами, также не хочется наблюдать синеву на черном, неестественные цвета и неравномерную подсветку, будет использоваться в основном в темноте, так что должна быть возможность понизить яркость до минимальной. Если б еще возможность вывести 120 Гц 4k с ПК, было бы совсем отлично.
Что-то мне с ТВ не везет, в каждом что-то не нравится, в одном одно раздражает, в другом - другое
Что сейчас можно взять 65-75" с быстрой матрицей для использование в качестве монитора ?
Хочется подешевле, но главное скорость матрицы, высокое динамическое разрешение, особенно при панорамной съемке, когда движется весь кадр и отсутствие шлейфов за быстро движущимися объектами, также не хочется наблюдать синеву на черном, неестественные цвета и неравномерную подсветку, будет использоваться в основном в темноте, так что должна быть возможность понизить яркость до минимальной. Если б еще возможность вывести 120 Гц 4k с ПК, было бы совсем отлично.
Что-то мне с ТВ не везет, в каждом что-то не нравится, в одном одно раздражает, в другом - другое
-
fantomrulezz
Member
ARomanA
Не великовата ли диагональ для монитора?
По личному опыту - как монитор на столе можно нормально использовать 42-43" максимум, и то уже великовато. Оптимально что-то около 35-37" было бы, да нет таких 4K телевизоров.
Не великовата ли диагональ для монитора?
По личному опыту - как монитор на столе можно нормально использовать 42-43" максимум, и то уже великовато. Оптимально что-то около 35-37" было бы, да нет таких 4K телевизоров.
-
ARomanA
Member
fantomrulezz
После 47" и 60" меньше точно не вариант.
После 47" и 60" меньше точно не вариант.
-
Daemon74
Member
Я большего бреда в принципе не слышал.Leorm:Доброго дня, за хотів придбати телевізор Samsung UE55NU8002, знайшов магазин Mobizzz, зробив замовлення, дуже швидко передзвонив менеджер сказав, що є в найовності, що це буде модель словатської збірки, що їм потрібна передоплата 1200грн і одинь на тест ТВ та його перепрошив. Напитання чого така велика педоплата сказали щоб мол страхівка віддого що я можу не забрати телевізо. Я погодився скинув проплату і почав чекати, на наступний день мене набравв інший номер представились сервісним центром магазину, почали розказувати що при перепрошивці телевізора він заблокувався і що подалші маніпуляції нідочого не привели, експерт почав мені розказувати що це нерідкість що будь який телевізор словатської чи венгерської збірки має такі проблеми, і що якщо б він нормально прошився зчасом він би знову заблокувався і мені б прийшлось потратити до 2000грн на його повторну перепрошивку. На ці всі я репліки я сказав ОК, допрошивайте його і відправляйте мені я ТВ перевірю на Новій пошті і вже сам вирішу чи буду його забирати. Їх експерт пішов далі в наступ мол ми все зробими і ви його забирете, а він за пів року або рік почне викидати полоси на матриці, я задав питання з чим це звязано, на що отримав відповідь мол всі ТВ словатської і венгерської збірки йдуть з китайськими матрицями які дуже швидко виходять зладу, що тільки офіційні тв які завезені в Україну з росіїйдуть оригінальної збірки, ексерт почав мені радити різні моделі в тійже ціновій ніші, послухавши всі пропозиці я відмовився і попросив повернути передоплату, сьогодні гроші мені повернули. Чесно залишилися сумніви прошу експертів і тих хто купляли сірі телевізори мені допомогти. Де краще взяти тв який я хочу, чи їхати самому в ту саму Польщу і купляти там, чи може є люди на форумі яки привозять на замовлення ТВ з Європи.
У меня самого Самсунг из Словакии. Его не надо "перепрошивать". Все что им делают перед продажей - меняют ему регион с помощью кнопочного пульта через инженерное меню. Я собственно лично присутствовал при этой процедуре и видел все глазами. И кстати. Буквально пару тройку дней назад вышла новая прошивка для ТВ, которая спокойно установилась на мой, и ничего страшного не произошло - все по прежнему в нужном регионе.
Отправлено спустя 1 минуту 20 секунд:
Модель телевизора - Sumsung QE65Q7FN 18 года. Национальность (как указано выше) - Словакия.