Якщо не помиляюсь (це було більше 10-ти років тому), я в інструмент під квадрат для роботи з окталінком підкладав монету номіналом 10 коп., ну і не забудь перед видавлюванням шатуна витягти шайбу, інакше є ризик при певних обставинах замість шатуна зняти різьбу.murzik:а який діаметр тієї гільзи-підкладки? Може знайду таку шайбу, бо шось не бачу я все рівно куди воно там впиратися повинноWalkMan:murzik
Жесть звичайно, я ось такий придбав собі https://www.aliexpress.com/item/-/32643249649.html
Новини
Останні статті і огляди
Вело овери?
-
voodoo
Member
-
murzik
Member
в село дружбану пойдет? https://www.olx.ua/obyavlenie/dostavka- ... DTlg2.html
почему тросики НАД рамой?
Отправлено спустя 41 минуту 48 секунд:
но дядя просит предоплату на стоимость доставки. но если интаймом - то бесплатно. но в той дыре интайма нет
но дядя просит предоплату на стоимость доставки. но если интаймом - то бесплатно. но в той дыре интайма нет
-
Hotspur
Member
ну вообще не плох, я правда ободные тормоза не люблю. рама супер классика, 2 простых треугольника, вынос правда гавно, 2 болтовый, но его поменять не дорого, и что за вилка я не понял кроме того что сантур и из железаmurzik:в село дружбану пойдет? https://www.olx.ua/obyavlenie/dostavka- ... DTlg2.html
-
murzik
Member
да у пацана бюджет 3-4к, готов ашан покупать, но подумал что евровелобляха лучше будет.Hotspur:ну вообще не плох, я правда ободные тормоза не люблю. рама супер классика, 2 простых треугольника, вынос правда гавно, 2 болтовый, но его поменять не дорого, и что за вилка я не понял кроме того что сантур и из железаmurzik:в село дружбану пойдет? https://www.olx.ua/obyavlenie/dostavka- ... DTlg2.html
-
Hotspur
Member
murzik хорошая евробляха лучше моего 
-
mumu
Member
murzik по Львову? до Києва доставка норм коштує.
Без тест-драйва я б його не брав,одна педаль сколота і задній переклюк коцнутий, ще й варто оглядати стан обода в старих велосипедах, бо від гальмування вони стираються, а це 300-500грн якщо дешман на базарі купляти. І вилка шоб без люфту була.
Без тест-драйва я б його не брав,одна педаль сколота і задній переклюк коцнутий, ще й варто оглядати стан обода в старих велосипедах, бо від гальмування вони стираються, а це 300-500грн якщо дешман на базарі купляти. І вилка шоб без люфту була.
-
Sphinx
Member
murzik
При условии что он живой то норм. А там может быть ушатано вообще все, а может и нет, тут как повезет.
Искали бы по месту аппарат, дольше, но надёжнее и на доставке экономия гривен 300, если не больше.
При условии что он живой то норм. А там может быть ушатано вообще все, а может и нет, тут как повезет.
Искали бы по месту аппарат, дольше, но надёжнее и на доставке экономия гривен 300, если не больше.
-
libero
Member
Новой почтой будет больше . 500 минимум, а так может и 700Sphinx:доставка будет гривен 300, если не больше.
а что до ближайшего города с интаймом далеко? Дешевле было бы взять бесплатную интаймом, а потом на электричке, автобусе или на самом велике прикатить обратно.murzik:но дядя просит предоплату на стоимость доставки. но если интаймом - то бесплатно. но в той дыре интайма нет
-
murzik
Member
А у вас че?
- спойлер

-
Crossbow
Member
не понял вопроса.murzik:А у вас че?
p.s удобно когда тормозные ручки так завалены сильно вниз ? как-то уж слишком по моему.
При моих длинных руках , пальцах у меня ручка подтянута к грипсе (довольно сильно). И Угол вот такой : Хотя это все дело удобства и "вкусовщина" -- не слушайте меня
-
Sphinx
Member
Мурзик к тому, что катает, а мы? )
-
voodoo
Member
Вчора під Києвом під час покатеньки бачив купу козуль, зайця, лисицю, чотирьох лосів і бобра, якого встиг записати на відео. Відкрию секрет: самі швидкі велосипеди - ЧЕРВОНІ!murzik:А у вас че?![]()
- спойлер
- спойлер
Рекомендую спробувати змінити розташування гальмівної ручки, її треба зсунути ближче до центра керма так щоб кінець ручки був приблизно посередині гріпси, в результаті при гальмуванні натискання буде одним вказівним пальцем коли важіль максимальний і відповідно натискання найбільш ефективне та потужне (інші пальці мають бути зайнятими триманням керма на "расковбасах", наприклад, в карпатах довго доводиться гальмувати та дуже трясе по камінню), а на фото найбільш оптимальна точка прикладення зусилля знаходиться приблизно в області мізинця, тобто треба тиснути майже всією лапою і що є неправильно.
-
Crossbow
Member
как раз одним указательным и торможу. Ракурс такой на фото ввел Вас в заблуждение ))voodoo:Рекомендую спробувати змінити розташування гальмівної ручки, її треба зсунути ближче до центра керма так щоб кінець ручки був приблизно посередині гріпси, в результаті при гальмуванні натискання буде одним вказівним пальцем коли важіль максимальний і відповідно натискання найбільш ефективне та потужне (інші пальці мають бути зайнятими триманням керма на "расковбасах", наприклад, в карпатах довго доводиться гальмувати та дуже трясе по камінню), а на фото найбільш оптимальна точка прикладення зусилля знаходиться приблизно в області мізинця, тобто треба тиснути майже всією лапою і що є неправильно.
Вот так у меня , в другом ракурсе :
-
Hotspur
Member
лоси, огоvoodoo:л
-
yupi
Member
Никто подвеса 29 не продаёт? 
-
Hotspur
Member
нетyupi:Никто подвеса 29 не продаёт?
-
Sphinx
Member
Продал 
-
Hotspur
Member
ну це пацаны, весна снова ушла

-
murzik
Member
Та да, при +2 и солнце было больше желания кататься, нежели при вот таких +10 
-
kostyany4
Junior
у нас вчера +3 было. сегодня +8 и моросит весь день дождь. где весна? тёплая, солнечная?