Выбор монитора

Мониторы и другие устройства отображения информации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Alexey1977
Member

Повідомлення

Xray999
абсолютно верно пишите - сижу на AMVA что такое блек краш не знаю)
GetOutTheWay
Member

Повідомлення

Xray999
Ну если его 32" на full hd не смущает то там никакие блек краши не страшны :D

Отправлено спустя 1 минуту 45 секунд:
Alexey1977
А "смуринг" и "гостинг"?
У самого Самсунг телек на ВА, при просмотре фильмов ничего не видно. Но я далеко относительно смотрю. Метров с двух
MezzanineDynamics
Junior

Повідомлення

Вечір в хату...
Придбав два монітора LG 24MP88HV, повівся на тонкі рамки, і отримав незапланований "статевий акт".
При першому підключенні, сигналу не було ні на одному моніторі, через пару секунд з'явився на одному і зразу пропав, потім знов з'явився і пропав... А потім не з'влявся більше ніколи і всі забули як його звати.

Підключив один через vga і перехідник на DP, так як був в наявності.
Один він працює звичайно, але при підключені другого, а точніше коли його вмикаєш, гасне перший, той що vga - DP, потім знов відображає але починає підвисати, наче система намагається підключити другий монітор але безуспішно, і так повторяється весь час.

В налаштуваннях драйверів AMD відеокарти, відображається другий монітор, типу так підключений через hdmi і всі діла, але тільки його вмикаєш, другий монітор пропадає і ні вінда ні амуде його не бачить, але дискотека з відображення на vga виході продовжується.
Ні в парі ні по одному через hdmi не працюють.

Дрова і навіть біос оновлені, і дрова LG також.

Відеокарта - rx 470
Мамка - ASUS ROG Crosshair VII Hero
Юзер - відчайдушна людина яка в очі не їб***ся що відбувається.

Поки помагає тільки алкоголь, можливо, конференція допоможе...
yupi
Member

Повідомлення

MezzanineDynamics:Ні в парі ні по одному через hdmi не працюють.
Лучше вернуть их туда, где брались
Xray999
Member

Повідомлення

MezzanineDynamics:LG
LG це зло, хоть і заволікающе своєю ціною. А переходники з VGA , часто виливаються гемором. Хоча у мене самого зараз сигнал іде з DVI-D через перехідник на VGA монітора (бо всі цифрові входи накрилися після грози).
c0013r
Member

Повідомлення

MezzanineDynamics
нащо той VGA? 1 монітор повинен гаснути при вмиканні живлення на 2.
якщо по одинці на цифрі працюють - справа не у моніторах,
це вже кабелі/вк/драйвер вк.
MezzanineDynamics
Junior

Повідомлення

c0013r:MezzanineDynamics
нащо той VGA? 1 монітор повинен гаснути при вмиканні живлення на 2.
якщо по одинці на цифрі працюють - справа не у моніторах,
це вже кабелі/вк/драйвер вк.
При першому підключенні, один запрацював на секунду і погас, зробив так двічі.
Значить кабель здатен передавати сигнал, а роз'єм на відеокарті, принайні один, здатен на це теж...
Але зараз жоден монітор через жоден кабель іжодне гніздо не працює.
Перевірте з'єднання пише... Перевіряв і без толку

Отправлено спустя 20 минут 38 секунд:
Xray999:
MezzanineDynamics:LG
LG це зло, хоть і заволікающе своєю ціною. А переходники з VGA , часто виливаються гемором. Хоча у мене самого зараз сигнал іде з DVI-D через перехідник на VGA монітора (бо всі цифрові входи накрилися після грози).
Так а в чию сторону дивитись? Dell, philips, aoc, liyama чи hp?
Дивлюсь вже на монітори з display port, що б в майбутньому не гратись з перехідниками
plotnikva
Member

Повідомлення

MezzanineDynamics
А с другим компом/ноутбуком по hdmi работают?
Alexey1977
Member

Повідомлення

GetOutTheWay
не знаю о чем вы) если честно то видел на ютубе видео с проблемами серьезными касательно матриц AMVA - но в моем случае все ок,
c0013r
Member

Повідомлення

MezzanineDynamics:Значить кабель здатен передавати сигнал
це ще нічого не гарантує, коли змінив на профільному вк AMD на Nvidia виявилось, що існуючи HDMI кабелі глючать з новою вк, то ТВ наче не підключен, то монітор не розумів fullhd та виводив у 1024 :gigi: це лікувалось як від'єднати-приєднати кабель, міняти було лінь, тому така процедура кілька разів на рік :shuffle:

ПС: щоб впевнитись, що це не монітори, треба підключити до іншого девайсу(тюнер чи приставка) та іншими кабелями.
Xray999
Member

Повідомлення

MezzanineDynamics:Так а в чию сторону дивитись? Dell, philips, aoc, liyama чи hp?
Дивлюсь вже на монітори з display port, що б в майбутньому не гратись з перехідниками
Я віддаю перевагу Dell. AOC кажуть досить не погані. НР це звісно справжній бренд і якість, але і ціна. З liyama ніколи справ не мав, не скажу. З Рhilips у мене асоціації не дуже, хоча раніше якраз, по статистиці, найдовше живучі були Рhilips та Samsung.
Я би все-таки порекомендував підібрати щось із продукції Dell. Я б сам хотів взяти Dell AW3418DW або Dell AW3418HW, але їх в Україну не поставляють :(
heidfeld
Member

Повідомлення

MezzanineDynamics: Так а в чию сторону дивитись? Dell, philips, aoc, liyama чи hp?
liyama самые оптимальные, качество на высоте, настройка тоже. и стоят адекватно. Делл просто свой шильдик клеют на моники beng, филипс-чистый китай, ведь марку купили китайцы и от филипса там ничего нету, аок и hp ни о чем вообще.
GetOutTheWay
Member

Повідомлення

MezzanineDynamics:Так а в чию сторону дивитись? Dell, philips, aoc, liyama чи hp?
у всех есть хорошие и плохие модели, смотреть в первую очередь на обзоры, а не на бренд.
MezzanineDynamics
Junior

Повідомлення

Коротше... Пішов поміняв hdmi кабелі на інші, взяв два різних, з одним запрацювало з іншим ні, пішов поміняв ще один кабель на такий на якому запрацювало і все, проблема вирішена!
Підключив і третій монітор по vga, все чудово працює!
Сподіваюсь так буде й далі.

Дякую всім за поради!
Hum
Member

Повідомлення

Есть ли пользователи HP Z30i? Какие впечатления? Подумываю купить такой монитор послелизинговый.
JIPOCTO_AHAHAC
Member

Повідомлення

Форумчане, помогите выбрать моник full hd, смотрю в сторону Dell, т.к. они самые более-менее по качеству, если не врёт интернет.
Возможно от других производителей тоже есть неплохие варианты. В сторону китайцев не смотрю.
super37
Member

Повідомлення

как не странно но тот же Dell тоже собирают в китае
GetOutTheWay
Member

Повідомлення

JIPOCTO_AHAHAC
частота, матрица, требования хоть какие?
По вашему сообщению можно любой взять, главное что бы красивый
Xray999
Member

Повідомлення

super37:как не странно но тот же Dell тоже собирают в китае
Для країн третього світу все збирають в Китаї, або в тих же країнах. Але найгірше не це а те що і компонентна база теж здешевлена, деталі теж заміняються на дешевші Китайські аналоги.
JIPOCTO_AHAHAC
Member

Повідомлення

GetOutTheWay:JIPOCTO_AHAHAC
частота, матрица, требования хоть какие?
По вашему сообщению можно любой взять, главное что бы красивый
Извиняюсь, забыл указать
Смотрю на 27 дюймов, матрица IPS, отклик, та любой думаю, я в кс не играю часто. VESA не нужно
Відповісти