Новини
Останні статті і огляди
Мышь для Геймера! На чем остановиться?
-
DuckRider
Member
yupi
полно. 903, 403/703, 603, 305, pro, rival 650, mamba wireless, lancehead
полно. 903, 403/703, 603, 305, pro, rival 650, mamba wireless, lancehead
-
MaxA
Member
Думаю, речь шла о количестве производителей.DuckRider:полно. 903, 403/703, 603, 305, pro, rival 650, mamba wireless, lancehead
-
DuckRider
Member
MaxA
как будто у нас много нормальных производителей
Всё сводится к тройке разор/лога/сс и плюс удачные модели других компаний. Тут как бы те, кто вкладывают деньги в развитие технологий, сотрудничают с пиксартом и другими - те и впереди, у остальных банально нет технологий
как будто у нас много нормальных производителей
-
Freem-freem
Member
Оставить паникуMaxA:Куда тебе еще мыши?
Мой Basilisk мне пока больше всех нравится, даже вот пару макросов настроил (никогда таким не занимался), макросами правда это не сильно назовешь, просто теперь открытие cmd и пинг определенного ресурса у меня занимает секунду, немного автоматизировал себе работу.
Хотя интерес появился настроить какой-то макрос убирающий отдачу оружия в играх или что-то такого плана, видал для Fortnite такое есть, но я с пол года его не запускал, быть может для Starcraft что-то настрою, типа дозаказа войск...
-
Xray999
Member
З цим найкраще справляється макроси в мишках Logitech. Можна навіть написати щоб після першого пострілу віддачу гасило сильно, після другого слабше, після третього ще слабше а далі однаково. У Logitech безмежні можливості написання макросів. Можливості макросів A4Tech і близько не стояли. А макроси Razer, Roccat , та інших іменитих виробників мишок - абсолютно безкорисні, хіба шо світюльками управляти.[/quote]Freem-freem:интерес появился настроить какой-то макрос убирающий отдачу оружия в играх или что-то такого плана
Востаннє редагувалось 05.01.2019 00:00 користувачем Xray999, всього редагувалось 1 раз.
-
Freem-freem
Member
Xray999
А есть какие-то мануалы? Интересно было бы попробовать, есть же G603\403, хотя я не представляю как их задействовать на простой мышке без доп.кнопок.
А есть какие-то мануалы? Интересно было бы попробовать, есть же G603\403, хотя я не представляю как их задействовать на простой мышке без доп.кнопок.
-
Xray999
Member
З цим найкраще справляється макроси в мишках Logitech. Можна навіть написати щоб після першого пострілу віддачу гасило сильно, після другого слабше, після третього ще слабше а далі однаково. У Logitech безмежні можливості написання макросів. Можливості макросів A4Tech і близько не стояли.А макроси Razer, Roccat , та інших іменитих виробників мишок - абсолютно безкорисні, хіба шо світюльками управлятиFreem-freem:интерес появился настроить какой-то макрос убирающий отдачу оружия в играх или что-то такого плана
-
belykholeh
Member
Так за макроси , віддачу зменшує і інші не знаю як в пабг і фронтіер , а в кс го якщо ліцензія куплена , а не піратка можна бан отримати. Ще є миші де додаткову кнопку нажимаєш і йде не 1 а 3 патрони. Воно оказалось на практиці менш влучно і ефективно , але теж за це бан.
-
Xray999
Member
В софті для Logitech є редактор макросів. Макроси пишуться на мові програмування "Lua". Я не парився з вивченням мови а просто знайшов на забугорному форумі вже готові макроси для БФ4. А потім вже прорсто міняючи параметри та затримки адаптував під різну зброю.Freem-freem:Xray999
А есть какие-то мануалы? Интересно было бы попробовать, есть же G603\403
Це A4Tech, на скыльки знаю у всіх іграх античітингові системи блокують іхній софт. А Logitech ніхто вже дуже давно не блокує.belykholeh:Ще є миші де додаткову кнопку нажимаєш і йде не 1 а 3 патрони. Воно оказалось на практиці менш влучно і ефективно , але теж за це бан.
-
DuckRider
Member
Идите пиво пейте, игры - это не ваше, раз заговорили о макросах
-
Trinity
Member
Какая из мышей лучше:
HyperX Pulsefire FPS (HX-MC001A/AS) за 900 грн (сенсор 3310)
или
Epicgear Morpha X за 1000 грн (сенсор 3360)
или
Dream Machines DM1 Pro за 1000 грн (сенсор 3310)
Интересует больше качество сборки, пластика (чтобы не затерся и не блестел) , долговечность.
Смущает, что у хайпера появились разные модели, а в чем отличия не указано.
1. (HX-MC001A/EE)
2. (HX-MC001A/EM)
3. (HX-MC001A/AS)
HyperX Pulsefire FPS (HX-MC001A/AS) за 900 грн (сенсор 3310)
или
Epicgear Morpha X за 1000 грн (сенсор 3360)
или
Dream Machines DM1 Pro за 1000 грн (сенсор 3310)
Интересует больше качество сборки, пластика (чтобы не затерся и не блестел) , долговечность.
Смущает, что у хайпера появились разные модели, а в чем отличия не указано.
1. (HX-MC001A/EE)
2. (HX-MC001A/EM)
3. (HX-MC001A/AS)
-
Mike88
Member
Господа, спасибо всем за советы, купил Logitech G403 - мышь просто отпад) 
-
Xray999
Member
Я просто відповів на питання - найкраща мишка в плані макросів це Logitech. У всьому останньому вони теж найкращі (залежить від моделі), але декілька років тому вони це зрозуміли і задрали ціни на свої мишки. Зараз у мене Roccat EMP, тобто звісно ніяких макросівDuckRider:Идите пиво пейте, игры - это не ваше, раз заговорили о макросах
У Roccat EMP лише розмір мені більше підходить, бо долоня довжелезна у мене 21см. А у всьому останньому небо і земля, не на користь ЕМР. Ход ЛКМ просто жахливо довгий порівняно з G400, та ще і бокові кнопки знаходяться не під великим пальцем а вище нього - це жахливо для онлайн шутерів. Але до любої какульки можна привикнути і я поки шо змирився. Хоча G400 користувався 6 років і вона досі чудово робить, лише глайди зовсім зносилися.
Востаннє редагувалось 05.01.2019 12:42 користувачем Xray999, всього редагувалось 1 раз.
-
DuckRider
Member
-
iwojima
Member
Hero це сенсор Logitech на рівні 3360-3366Xray999: Практично один в один як моя старушка G400...їй би ще сенсор 3360 - 3310
-
yupi
Member
После Roccat Kone Pure Military с сенсором 3310, я разницы на Logitech G603 с сенсором Hero не вижу вообще нигдеXray999:їй би ще сенсор 3360 - 3310
-
Freem-freem
Member
yupi
А я ощутил, как-то точнее чтоли ощущается.
А я ощутил, как-то точнее чтоли ощущается.
-
falcongrig
Member
Freem-freem
Видимо, в этом и заключаются особенности реализации сенсоров у конкретных производителей, с разницей в обвязке и софте.
Я при переходе с 3310 на 3360 (Rival 300 - 310) улучшений не заметил. Даже наоборот, иногда кажется, что появилась небольшая акселерация.
Видимо, в этом и заключаются особенности реализации сенсоров у конкретных производителей, с разницей в обвязке и софте.
Я при переходе с 3310 на 3360 (Rival 300 - 310) улучшений не заметил. Даже наоборот, иногда кажется, что появилась небольшая акселерация.