Останні статті і огляди
Новини
Флудилка! и Фанатский закуток. Intel, AMD, Nvidia кто синее/краснее/зеленее ?
-
b_andriy
Member
Говорим здесь о всем, совсем о всем!!! НЕ ЗАБЫВАЯ О ПРАВИЛАХ КОНФЫ
Предпочитаешь конкретного производителя? Хочешь пофлудить/потроллить на эту тему? Задолбали толпы минусаторов в профильных? Краткий Словарь Нефоната
Предпочитаешь конкретного производителя? Хочешь пофлудить/потроллить на эту тему? Задолбали толпы минусаторов в профильных? Краткий Словарь Нефоната
-
leif
Member
замінити Х9 на столі підійде як разWakeMe:Он достаточно большой чтобы занимать мало места
- спойлер
на фото вище в Х9 ще система на ріпері, зараз на 6700к, яку буду апгрейдити, і от в нього було б легше за все запхати 3х480 + 1х360 радіатори, 2 помпи і мати собі водяного монстра тихого і холодного.
але шось хочется чогось більш компактного нехай і ціною деяких компромісів по охолодженню і то це ще під питанням, чи будуть ті компроміси такими суттєвими
-
Sanьka
Member
дальше можно не продолжать. В утиль то микро.leif:як вам, панове, ідея зібрати в mATX корпусі
гудleif: 9900К + asus gene + не супер-мега тихе але цілком достатнє рідинне охолодження з 4-5-ма секціями
-
leif
Member
Десь шопінг ліст бачу так на теперешній момент:
intel 9900k ~ 650$
Asus MAXIMUS XI GENE 375$
пам'ять, мабуть, одразу купувати не буду, бо ще досить дорого за 2х16 (300$+), а вона дешевшає стрімко, посиджу трохи на 16 гб для початку.
водичка:
XSPC Raystorm Pro 75$
Aqua Computer d5 next 160$
ALPHACOOL CAPE CORP COOLPLEX PRO 10 LT 32$
HWLabs Nemesis 140 GTX 70$
2х HWLabs Nemesis 280 GTX 120$*2=240$
вентилятори є.
фіттінги + шланг + то шо заливати + дрібниці якісь 150$ (вистачить?)
якщо одразу вийде, то і EK-FC1080 GTX Ti Aorus RGB - Nickel (150$) додам.
якщо ні — пізніше.
залишилось підібрати під це діло якийсь кейс, пережити свята і почати по-троху закупати
Phanteks EVOLV mATX теж подобається, але ще пошукаю
intel 9900k ~ 650$
Asus MAXIMUS XI GENE 375$
пам'ять, мабуть, одразу купувати не буду, бо ще досить дорого за 2х16 (300$+), а вона дешевшає стрімко, посиджу трохи на 16 гб для початку.
водичка:
XSPC Raystorm Pro 75$
Aqua Computer d5 next 160$
ALPHACOOL CAPE CORP COOLPLEX PRO 10 LT 32$
HWLabs Nemesis 140 GTX 70$
2х HWLabs Nemesis 280 GTX 120$*2=240$
вентилятори є.
фіттінги + шланг + то шо заливати + дрібниці якісь 150$ (вистачить?)
якщо одразу вийде, то і EK-FC1080 GTX Ti Aorus RGB - Nickel (150$) додам.
якщо ні — пізніше.
залишилось підібрати під це діло якийсь кейс, пережити свята і почати по-троху закупати
Phanteks EVOLV mATX теж подобається, але ще пошукаю
-
Sanьka
Member
-
GoToHell
пес Патрон
поздравляемс нефанатовЕсли же говорить о форуме в целом, а не только о топиках-обсуждениях, то, несмотря ни на что, темой с наибольшим количеством сообщений за этот год вновь стала ветка майнеров Кранчинг - заставь комп работать! — 8319 сообщений! На втором месте расположился «фанатский закуток» — 6475 сообщений. Ну а замыкает тройку топик с положительными отзывами об участниках Барахолки — 6266 постов.
-
WakeMe
Member
Если бы тут оценки можно было ставить, то по минусам обогнали бы всех, а так красным нефонатам без минусатора и сказать нечего почти
-
leif
Member
під кінець року виявилось що цей топік у флуді — найцікавіший на форумі особисто для мене
тому що трохи блоги замінив: хтось білд-лог пише, хтось свої враження по апгрейду і т.д
в майнерському топіку не так вже і весело було починаючи з травня, в темах по вибору заліза занадто нудно, в новинах — як завжди
Отправлено спустя 2 минуты 20 секунд:
може за місяць-півтора і в нас ще скинуть трохи
і так вже дешевше на 100-150$ ніж с найперших партій
тому що трохи блоги замінив: хтось білд-лог пише, хтось свої враження по апгрейду і т.д
в майнерському топіку не так вже і весело було починаючи з травня, в темах по вибору заліза занадто нудно, в новинах — як завжди
Отправлено спустя 2 минуты 20 секунд:
в штатах вже майже рекомендована на ньюег.Sanьka:мрак, ну и цена
може за місяць-півтора і в нас ще скинуть трохи
і так вже дешевше на 100-150$ ніж с найперших партій
-
Феном Феномыч
Member
Он просто универсальный, можно спросить что угодно, и не заговнят, мол не по теме.leif:під кінець року виявилось що цей топік у флуді — найцікавіший на форумі особисто для мене
leif
Matx самое оно, человечество колонию строит на Марсе, а вы eatx
- спойлер
Ну а что, железо синезеленом, АМД последний раз держали лет 5 назад, новое только по фотоWakeMe:красным нефонатам без минусатора и сказать нечего почти
-
leif
Member
знайшов ще одне відео, де якісь жорсткі задроти зробили рідинне охолодження в mATX кейсі і вперше відмітив такий варіант розміщення резервуару.
якщо отак встановити резервуар з помпою, це ж в принципі непогана ідея для компактного кейсу
другий варіант: коли резервуар лежить під відеокартою, а помпа встановлена окремо (під кожухом для БЖ)
я чомусь від самого початку думав, що саме з розміщенням помпи-резервуара буде несолодко в m-atx корпусах, а виходить, що навіть кілька варіантів є
якщо отак встановити резервуар з помпою, це ж в принципі непогана ідея для компактного кейсу
другий варіант: коли резервуар лежить під відеокартою, а помпа встановлена окремо (під кожухом для БЖ)
- спойлер
я чомусь від самого початку думав, що саме з розміщенням помпи-резервуара буде несолодко в m-atx корпусах, а виходить, що навіть кілька варіантів є
-
Феном Феномыч
Member
leif
Та мне кажется в matx что угодно можно замутить. У меня с жёстким itx проблем нет. Единственное, корпус древнего дизайна и требует мануальной терапии.
Та мне кажется в matx что угодно можно замутить. У меня с жёстким itx проблем нет. Единственное, корпус древнего дизайна и требует мануальной терапии.
-
WakeMe
Member
Искал инфу по старым камушкам и наткнулся на табличку с ценами 2005 года, когда АМД была у руля производительности
А говорят ещё 9900к дорогой флагман
-
Sanьka
Member
WakeMe
Я недавно читал ретро статейку, так Атлоны топ на совете А , тоже свыше косаря стоили.
Корпорация бобра не иначе
Я недавно читал ретро статейку, так Атлоны топ на совете А , тоже свыше косаря стоили.
-
Ivan Ivanov
Member
Ничё себе шоколадка! А съел за один раз?
Отправлено спустя 3 минуты 2 секунды:
Ну АМД - корпорация бобра по обстоятельствам. В 2005м, будучи на высоте, бобёр малость освинел.WakeMe:Искал инфу по старым камушкам и наткнулся на табличку с ценами 2005 года, когда АМД была у руля производительности
Но эти атлоны около косаря и за косарь были процами для избранных, а ещё были доступные атлоны для всех желающих. Четверопни ехтреме едитион стоили не дешевле этих атлонов, да и вообще цены на интел всё время кусались - даже на средненькие четверопни, особенно в начале.
Отправлено спустя 1 минуту 5 секунд:
А четверопни ЕЕ не стоили за косарь?Sanьka:WakeMe
-
WakeMe
Member
Вот бы у нас продавали такие рамки под брелки, как раз и3 валяется
А вообще всегда хотел i7-920 на брелок
-
Sanьka
Member
А я хотел бы Пень 4, так как это самый известный из процов. (пусть и гунявый по факту)
-
leif
Member
WakeMe:А вообще всегда хотел i7-920 на брелок
не так вже і дорого
а колись мєга проц був
Отправлено спустя 4 минуты 38 секунд:
я в той час закінчував школу і конфіги з таким залізом дивився тільки і "нафігаторє ігрового міра", який купляв кожен місяцьWakeMe:Искал инфу по старым камушкам и наткнулся на табличку с ценами 2005 года, когда АМД была у руля производительности
усілякі CHIP'и і ДПК купляв батько, я читав потім
-
tim4ik
Member
В общем, понял я, что рузен таки не идеальный чип, имеет свои плюсы и минусы. Но я очень удивился, что в и5 на кофейке нету многопотока. Хотел бы спросить:
1. Насколько отсутствие/присутствие трединга повлияет на производительность в играх в будущем?
2. Почему, все же, 2600 еле могет в конкуренцию с 8400 (игры), если, казалось бы, лучше по всем параметрам?
Тем не менее, все еще считаю 1600 за 5к лучшим приобретением
1. Насколько отсутствие/присутствие трединга повлияет на производительность в играх в будущем?
2. Почему, все же, 2600 еле могет в конкуренцию с 8400 (игры), если, казалось бы, лучше по всем параметрам?
Тем не менее, все еще считаю 1600 за 5к лучшим приобретением
-
leif
Member
заради бенчу розігнав ріпера до 4242мгц на 4х ядрах без SMT. тестував недовго, але відчуття дуже приємні, у вінді одразу все відчутно швидше працює, меншає кількість мікро затримок цих тут-і-там
також є доволі велика різниця між 4242 і 4000, чим швидший райзен тим він краще в роботі. на 4.6-4.8 має бути ще краще))
також є доволі велика різниця між 4242 і 4000, чим швидший райзен тим він краще в роботі. на 4.6-4.8 має бути ще краще))
-
_SerGe_
Member
В КБ Південне ввели в екплуатацію новий Обчислювальний центр Yuzhnoye SC з найпотужнішим в Україні суперкомп'ютером продуктивністю 300 трильйонів операцій в секунду
19 грудня 2018 року в КБ «Південне» було введено в експлуатацію новий Обчислювальний центр Yuzhnoye SC з найпотужнішим суперкомп'ютером в Україні, повідомляє прес-служба підприємства
Пікова продуктивність суперкомп'ютера складає 300 терафлопс (300 трильйонів операцій в секунду), що можна порівняти з потужністю тисячі одночасно працюючих персональних комп'ютерів.
Доступ до таких обчислювальних ресурсів дасть фахівцям КБ можливість з недоступною раніше швидкістю опрацьовувати сотні технічних рішень і впроваджувати найбільш оптимальні та ефективні з них, розширить можливості для реалізації нових, нестандартних ідей. Тобто, введення в експлуатацію суперкомп'ютера ще більше підвищить науково-технічну конкурентоспроможність підприємства.
Впровадження суперкомп'ютера - стратегічна інвестиція КБ «Південне» не тільки в свою виробничу базу, а й у зміцнення науково-технічного потенціалу нашої країни.
Шо скажете?
https://www.facebook.com/15187693214776 ... 116762864/
19 грудня 2018 року в КБ «Південне» було введено в експлуатацію новий Обчислювальний центр Yuzhnoye SC з найпотужнішим суперкомп'ютером в Україні, повідомляє прес-служба підприємства
Пікова продуктивність суперкомп'ютера складає 300 терафлопс (300 трильйонів операцій в секунду), що можна порівняти з потужністю тисячі одночасно працюючих персональних комп'ютерів.
Доступ до таких обчислювальних ресурсів дасть фахівцям КБ можливість з недоступною раніше швидкістю опрацьовувати сотні технічних рішень і впроваджувати найбільш оптимальні та ефективні з них, розширить можливості для реалізації нових, нестандартних ідей. Тобто, введення в експлуатацію суперкомп'ютера ще більше підвищить науково-технічну конкурентоспроможність підприємства.
Впровадження суперкомп'ютера - стратегічна інвестиція КБ «Південне» не тільки в свою виробничу базу, а й у зміцнення науково-технічного потенціалу нашої країни.
Шо скажете?
https://www.facebook.com/15187693214776 ... 116762864/