Зробив таку собі картину

Разговоры обо всем
Автор
Повідомлення
monoxrom
Junior

Повідомлення

Задумав це все ще давно, почав робити приблизно рік назад. "Картина" була готова ще літом, пів року назад, але як виявилось, зібрана, вона вийшла така важка, що страшно було вішати просто так на стіну. Довелося думати як би це все зробити безпечно і культурно, адже вага картини получилась біля 25 кг. Розміри 150*60 см

запчастини всі уже мертві, але не паяні)))

Зображення Зображення

Зображення Зображення

Зображення Зображення

Зображення
zmax
Member

Повідомлення

и тут msi :lol:
Kronus
Member

Повідомлення

monoxrom: запчастини всі уже мертві, але не паяні)))
Смотри, чтобы картину у тебя эту не купили и на OLX не распродали. Типа, комплектующие все не биты, не крашены, предоплатастопроцентафф!!!
monoxrom
Junior

Повідомлення

ціна оргскла дорожча від ціни неробочих запчастин
mycolaevich
Member

Повідомлення

monoxrom:вийшла така важка, що страшно було вішати просто так на стіну. біля 25 кг.
Можна дізнатись з чого зроблена стіна що 25кг страшно на неї вішати?
GetOutTheWay
Member

Повідомлення

АГІНЬ! :super:
Бедный студент
Member

Повідомлення

Феном Феномыч:Техностиль :super:
Можливо навіть стімпанк :)
shatun
Member

Повідомлення

monoxrom:"Картина" була готова ще літом...
Здається, це зветься "інсталяція" - з підсвіткою непогано виглядає...
Kronus
Member

Повідомлення

Надо было еще вентиляторы от кулеров к питанию подключить. Чтобы вертелись.
Феном Феномыч
Member

Повідомлення

Как назвали, RGB world?
monoxrom
Junior

Повідомлення

було страшно вісити тому що стіна міцна але з пористої цегли.
Якщо просто так вісити на два шурупи і на два дюбелі то їх треба забивати великого діаметру
А великі дірки якщо я буду сверлити в пористій цеглі то воно десь поведе в сторону і потім буде не рівно і я би ніяк цю свою інсталяцію не вирівняв.... А ще великі дірки розібють навколо штукатурку і було б страшно на вигляд.

Тому придумав що зверху до стіни прикручений металічний карніз, тримається на 5-х кріпленнях від труб опалення. Там такі класні дюбеля які зразу навколо мають захват для труби. От прикріпив цей карніз а далі картина на залізному тросику вішається за нього, можна вирівняти собі як завгодно і все міцно і надійно і можна зняти легко якщо треба буде.

------
Про підключення кулерів сам думав, але тоді треба їх ізолювати від материнки, бо якщо я подам 12 вольт на кулер то напруга піде і в іншу сторону, на плату? і все це буде садити 12 вольт і мені треба буде потужний блок живлення. Крім того кулери далеко не нові, якісь може гудять і чим далі тим більше будуть гудіти. Тому подумав що нащо мені це все, не буду підключати.

Ще ніяк не назвав :)
Kronus
Member

Повідомлення

monoxrom:Про підключення кулерів сам думав, але тоді треба їх ізолювати від материнки, бо якщо я подам 12 вольт на кулер то напруга піде і в іншу сторону, на плату?
А зачем на плату? Просто, выдернуть штекеры из плат и подать напряжение. Если 12 в, то будут фигачить на 100%. Думаю, вольт 6-7 чисто для красоты, чтобы вертелось.
WakeMe
Member

Повідомлення

Давно хотел сделать нечто подобное себе, только меньше, никак руки не доходили. Однозначно плюсую :up:
monoxrom
Junior

Повідомлення

дякую

у мене ще є дві ідеї, маю багато ноутбучних вінчестерів, треба з них зробити якесь дзеркало
і ще маю штук 80 проців під сокет 775, може з них би щось викласти...
Graveworm
Member

Повідомлення

monoxrom:штук 80 проців
как в том анекдоте - плитку в ванной :gigi:
thunder_blade
Member

Повідомлення

Graveworm
или в туалете пол и эпоксидкой залить :rotate:
ati76
Member

Повідомлення

monoxrom
Отличная картина с подсветкой хорошая идея :up:
Тоже планирую себе сделать такой закуточек но немного маштабней :rotate:
Polaris
Member

Повідомлення

DirectCU не в тему
MaJ0r
Advanced Member

Повідомлення

Где тут плюсики можно ставить? Очень прикольно сделано. Не знаю, в каком месте квартиры/дома она висит, но если ее в какой-то лаборатории или кабинете повесить, было бы вообще супер. :super: :beer:
Відповісти