Первые результаты любительских тестов видеокарты Nvidia Titan V

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
bombeybox
Member

Повідомлення

Maxhope:Ага , игровая карта.
ШТА? Я конкретно сказал, что это игровая карта? Но даже так. Тот факт, что драйвер для нее выпускают тот же самый, что для жифорсов тебя не смущает? А тот факт, что в последнем драйвере исправили работу Titan V с G-Sync монитором тебя не смущает?
Титан - карта многозадачная, как и Вега Фронтир. Направленные только на работу это Квадры\Инстинкты и прч. Знаток, етить-колотить.
Maxhope:А Вега вышла таким же говном
Говно, которое получает 30% прироста перформанса от правильного разгона, по версии недавнего обзора с руоверов. Ах эти нефонатские мантры :facepalm:
anatolikostis
Member

Повідомлення

нв, конечно, богатая контора, но выпускать кучу чипов на вольте - ну подождем, может будет чип и без тензоров, но учитывая, какой хуанге жмотяра...
bombeybox
Member

Повідомлення

Scoffer:Власне так воно і виявилось
Це все зрозуміло і беззаперечно. Де гарантія, що ігрова Вольта не виявиться оцим самим чіпом без тензорів\HBM\FP16\64? Тому що, в нинішній ситуації на ринку, вірогідність цього надзвичайно велика.
Kib
Member

Повідомлення

RikMok:а вот в перспективе польза от директх12 огромная.
Ага, "бачу, ой як бачу..." :lol:
спойлер
ЗображенняЗображення
Caesar
Member

Повідомлення

Fixed
Scoffer:Подобається мені зелений місцевий контенгент. Як тільки випустят сугубо робочу залізяку, так одразу порівнюють її з домашньоігровими. ... Тут овер 100 :censoured: TFlops на тензорних процах!
Самокритично... Самі ж голосніше за всіх кричали у всіх темах про Radeon Instinct та ThreadReapper "не тащать ігри"?
Та начхати на ці тензори! Випиляти? HBM2 з Volta теж? Тоді це вже буде зовсім інший чіп, неважливо, що ядра CUDA ті ж самі.

Головне, про споживання та температури - анічичирк!
Maxhope
Member

Повідомлення

bombeybox
такой троллинг ?
На сайте Нвидиа про эту карту ни слова про игры , карта для программистов , дешёвый аналог Теслы , ее бесплатно раздавали на презентации для программистов , типа вот вам инструмент , творите... Ну и отбитые геймеры могут ее купить конечно. :lol:
KimRomik
Member

Повідомлення

bombeybox:Говно, которое получает 30% прироста перформанса от правильного разгона, по версии недавнего обзора с руоверов. Ах эти нефонатские мантры :facepalm:
Якщо відеокарти будуть отримувати скажем по 50-60% в покоління, то дуже скоро виробники упрутся в рамки, коли придеться затормозити ці прирости. Наприклад, техпроцес тому причина, або енегоспоживання в ваттах. Ну неможливо же удвоювати продуктивність по геометричній прогресії, бо воно несе за собою і технологічні ускладнення. Ось тому вони не поспішають, як НВ з випуском Тітана В...
Kib
Member

Повідомлення

Caesar:Головне, про споживання та температури - анічичирк!
Попередню новину прочитайте, 250 Вт споживання.
Scoffer
Member

Повідомлення

bombeybox
Гарантія в тому, що ігрової вольти не буде ;)
Ймовірність такого надзвичайно низька - чіп страшенно здоровий і його не вигідно наполовину не використовувати + занадто багато браку на такому розмірі + потужності контрактного виробництва не нескінчені.
bombeybox
Member

Повідомлення

Maxhope:На сайте Нвидиа про эту карту ни слова про игры
И это автоматически значит что карта не для игр? Найди мне на сайте НВ упоминание игр для Titan Xp, которые сейчас выпустили в этикетках Звездных Войн.
Еще раз, карта - для всех. И геймеры-ютуберы ее купят в огромном кол-ве.
KimRomik
Это тупые отмазки монополиста. Видеокарты проектируются на годы и годы вперед, при желании, можно делать хотя бы + 50-60% каждое поколение. Но желание этого нет, и не будет. Ибо конкурент в жопе.
Lustrator
Member

Повідомлення

RikMok: Представьте только себе,в играх ботов которые обучаются, становятся с каждым разом всё умнее,а потом сбегают и хотят захватить весь мир. :laugh:
Ава как бы намекает :D
Не будет такого в игрулях. Игруны любят побеждать, для этого и играют. Неинтересно станет, если ИИ на третий раз всех натянет. Легче мультиплеер слепить, графония насыпать и приправить интерес анлок-контентом да микроднатными свистоперделками...
А так, проф карта-проф цена.
KimRomik
Member

Повідомлення

bombeybox:Это тупые отмазки монополиста. Видеокарты проектируются на годы и годы вперед, при желании, можно делать хотя бы + 50-60% каждое поколение. Но желание этого нет, и не будет. Ибо конкурент в жопе.
Ти краще поїдь в головний офіс НВ або АМД і інженери тобі все розкажуть. Або якщо ти маєш технічну освіту, то ти повинен сам приблизно уявляти як складно проектувати та виготовляти відеочіпи. Не все так просто.
Caesar
Member

Повідомлення

Kib:
Caesar:Головне, про споживання та температури - анічичирк!
Попередню новину прочитайте, 250 Вт споживання.
Ну й що Ви підсовуєте?
... по одному 6- и 8-контактному разъёму PCI-E Power, а на её торце присутствует незадействованный коннектор NVLink. Тепловой пакет новинки составляет 250 Вт.
А, прєзєнтацію від Хуанга! Добре, що не муляж :laugh: 6+8 чи не забагато для "всього 250 Вт"?

Важко здогадатись, що я писав про реальні заміри?
Kib
Member

Повідомлення

Lustrator:Неинтересно станет, если ИИ на третий раз всех натянет.
Трохи не згоден з вами. Зараз в іграх рівні складності представляють собою примітивну прогресію у збільшенні кількості/живучості противників, і зменшення вашої. Перегравати в такі ігри на різних рівнях складності не дуже хочеться. А от з гнучким АІ ситуацію можна докорінно змінити.
Maxhope
Member

Повідомлення

bombeybox:Найди мне на сайте НВ упоминание игр для Titan Xp
Пишут хотя бы о самых крутых игровых технологиях в ее описании , а у Titan V напоминают о бесплатной загрузки софта для глубокого машинного обучения...
Согласен с Скофером, игровой Вольты вообще не будет , этот чип уникален и он чисто под рабочие задачи... Его нереально обрезать.
Ждём Ампер.
Caesar
Member

Повідомлення

Maxhope:Согласен с Скофером, игровой Вольты вообще не будет
Я плакаль :weep:
bombeybox
Member

Повідомлення

KimRomik:Ти краще поїдь в головний офіс НВ або АМД і інженери тобі все розкажуть.
Мені не треба нікуди їхати. Я бачив, який приріст ми отримували раніше, в умовах активної конкуренції. Я бачу, який приріст ми отримали навіть на Паскалі (рекордний за роки), в умовах млявої конкуренції. І я не хочу повертатись жо Кеплерівських +20% і рефрешів. Я не бачу, щоб був упор в можливості напівпровідників щоб хоч якось виправдати топтання на місці, точно не зараз, коли нові тех. процеси анонсують на роки вперед. Я бачу тільки жадного маленького гобліна Хуанга, який потішається над трупом граф. підрозділу АМД і показує нам, що наші гаманці наступні.
Maxhope
2 секунды гугла на странице Titan V
NVIDIA’s supercomputing GPU architecture is now here for your PC, and fueling breakthroughs in every industry.
A personal computer (PC) is a multi-purpose computer whose size, capabilities, and price make it feasible for individual use. PCs are intended to be operated directly by an end user, rather than by a computer expert
gaming industry=every industry
Востаннє редагувалось 09.12.2017 13:30 користувачем bombeybox, всього редагувалось 2 разів.
Kib
Member

Повідомлення

Caesar:Важко здогадатись, що я писав про реальні заміри?
Реальні заміри також бувають різні, ті що більшість видань публікують, і ті що знімаються безпосередньо з карти, при цьому в таких випадках на графіках споживання можна побачити різкі піки, які виходять за рамки рекомендованих. І така ситуація, абсолютно на всіх вк, будь якого виробника. Тому, як той казав, якщо бажаєте докопатись до самої суті, не перестарайтесь, а то копнете занадто глибоко, і ситуація стане не такою однозначною, як того спочатку хотілося. ;)
Korn87
Member

Повідомлення

А чего привязались к +15% в FS? Решили не обращать внимания на "неудобный" результат в USP?
9431 из коробки на Титан 5
5915 из коробки 1080ти
спойлер
Зображення
+59% Это мощща!
LostBoy
Member

Повідомлення

anatolikostis
Каждое сообщение в теме - шедевр! :facepalm:
Відповісти