NehalemX:Omelya:хоч і економіст, понімаю, що це жосткий мильний пузирь
ану давай розкажи коли бітку хана) Тут вон фьючерси вводити будуть 18 і в біток теоретично зайде капітал якому лярд туда-сюда перекинути взагалі не проблема, по крайній мірі так пишуть
Отправлено спустя 1 минуту 20 секунд:
да і не обовязково все в біток, це даже дуже тупо, краще 100 в біток, 100 в ефір 100 ше в шото, вон в карбованець вдруг ше раз пампануть його тепер уже до 10 баксів
ці гроші не настоящі, ну тость реального труда не було зроблено щоб створити ці гроші, Тость за біткоїни можна реальні фізичні блага купити, фізичні блага щоб зробити треба реальний труд, а от біткоїни і прочі сракоїни як вище автор придумав слово, вони це як процент від кредиту. Короче почитайте основи і понятія що таке гроші. По суті люди по всьому світі зайняті не тим чим треба та щей вдобавок до майнерів заводи відюх, магазини відеокарт і так далі --- все це зря, це просто мильний пузирь який держитсья на попиті. Вердикт: 1)його можна лопнуть, законами на міжнародному рівні, хакерські атаки, просто упаде спрос 2)або ж у цього пузиря будуще є, і він стане на державному рівні, на рівні міжнародних банків-корпорацій, в головах млрд людей признаним платіжним средством.
Я думаю устаканиться все в ближайші пару років, год два, буде іще скачки і рост великий, а потом,якшо буде світове визнання, то стабільний потихенький рост із года в год але без +500 чи 1000% за пару міс. Другі сракоїни, я думаю, приречені. ну може ефір іще подьоргається. я думаю шо всяка мєлочь-шушваль малоізвестна накриється год-два макс,а біток буде...
Я надіюсь на другий варіант, хочу положить 500 баксів і надіюсь що курс дойде до 20к і більше
ну а якшо впаде до 5к чи 1к, то возьму баклажку водки і в запой на неділю. я думаю після такого обвалу до 2-5к багато хто в стакан занирне, при чому по всьому світу. просто у нас сотні баксів крутяться, а там десятки тисяч.