Новини
Останні статті і огляди
Обзор и тестирование материнской платы ASUS Maximus VI Hero для процессоров Intel Haswell
-
Михаіл
Member
Добрий вечір вельмишановні. Чи то лижі не їдуть, чи то я так туплю, але ніяк не можу добитися того, щоб без нагрузки проц скидував множник, частоту, без нагрузки, постійно фігачить на 3.9 ГГц. Раніше, пам'ятаю, частота скидувалась, а зараз ніяк не можу добитись цього ефекту на даній материнській платі, хоч і перерив весь біос і утіліту АІ суіте3. Підкажіть будь-ласка куди саме копати? Ну і ще питання появилось, Як через біос примусово виставити обороти процесорного кулера(в мому випадку помпи) на максимум при ініціалізації біоса, тобто щоб на роз'єм під процесорний кулер видавалось 12 вольт?
-
acm_fan
HWBOT OC Team
Минимальное состояние процессора проверьте в Электропитании Windows, чтобы там 5% стояло.
Вторая часть вопроса, тут вот ставите Full Speed (вместо Standard):
Вторая часть вопроса, тут вот ставите Full Speed (вместо Standard):
- спойлер

-
Михаіл
Member
acm_fan
дякую, з процесором помогло, а от з налаштуванням кулера... ось такі типи профілю в мене доступні:
дякую, з процесором помогло, а от з налаштуванням кулера... ось такі типи профілю в мене доступні:
- спойлер
-
acm_fan
HWBOT OC Team
Как вариант, этот самый Control (первый пункт) из Auto можно изменить на что-то другое?
-
Михаіл
Member
Disable
Auto
Advanced mode.
При виборі Advanced mode - все залишається таким самим як і Auto
Auto
Advanced mode.
При виборі Advanced mode - все залишається таким самим як і Auto
-
Романчег
Member
Q-fan осуществляет контроль скорости работы вентилятора: auto - для pwm вентиляторов, advanced - для 3-pin вентиляторов, Ваш вариант - disable. Мп перестанет контролировать скорость вращения процессорного кулера/помпы.
-
Михаіл
Member
Романчег
Дякую за роз'яснення. Тепер буду помаленько освоювати розгін процесора)
-
Романчег
Member
Михаіл:Романчег