Материнские платы для платформы AM4 демонстрируют проблемы с некоторыми CPU-кулерами

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Saffa
Member

Повідомлення

Maxhope:Могут демонстрировать , а могут не демонстрировать ... Шикарная новость... Хотя бы один пример материнки и кулера показали.
ну как БЭ мы вот вам приготовили процессор,ну с маааааленькими нюансиками и недочётиками. Ну теперь мы вам приготовили такие же материнки. :insane: Покупайте,наслаждайтесь... воем пропеллера на 3000 оборотах в холостом режиме при стоковой частоте...
vetalyap
Member

Повідомлення

Наконец то Почекуны оторвутся :lol: Хотя они настолько упоротые, что им "Гавно" в коробочку с Райзеном положи - съедят и будут ждать Райзен2 :laugh:

Отправлено спустя 3 минуты 57 секунд:
Хотя я более чем уверен, что большинство из них будут дожидаться Райзенов на барахолке по более вкусным ценам :lol:
RW1911
Member

Повідомлення

Если начали придираться к высоте стоек, то вероятно проц просто идеально вылезан, как и чипсеты, что не нашли ни чего существеннее.
doc-oc
Member

Повідомлення

Volodimir:
Scoffer:Казав же сокет - хлам, а мені все - PGA рулить, кріплення круте і т.п.
Для обычного гражданина, который кроме мышки и догадайтесь сами чего ничего в руках не держал - амд-шная клипса идеальный вариант. Интеловские же тяни-толкай крутилочки сломали судьбу мозг многим хомячкам. Так что АМД-шное крепление в потребительском сегменте - вполне нормальный вариант.
Я бы даже сказал идеальный вариант, так как хомячки ещё любят ноги сокета убивать, у AMD такой проблемы нет. Ну а если согнули ножки на проце, то их легко поровнять) Только нужно вовремя термопасту менять иначе реально проц вместе с кулером снимается :laugh:
Modelus
Member

Повідомлення

Scoffer
Єдина перевага, на мою думку, сокета LGA над PGA, так це розміщення отворів під кулер квадратом. Ви пишете що "...а в PGA без проблем прилипають до кулера і відриваються разом з ним...", хоча нічого страшного в цьому немає, але з дуру можна і ще де-що зламати, :) До речі, Ви не пробували рівняти ніжки на проці під PGA і на сокеті LGA? ;) А мені, за мою довготривалу практику в цій темі, доводилось неодноразово випраляти криворукість юзерів-початківців :weep:
doc-oc :up: :beer:
Scoffer
Member

Повідомлення

Modelus
В живу жодного разу не бачив погнутих LGA, я не сперечаюсь, можна погнути що завгодно, особливо якщо ребром проц в LGA вбивати :D . А от погнути PGA на процесорі - простіше простого, а потім сиди з пінцетом, виправляй.
Процесори вириваються з PGA з легкістю - вендори/збірщики мажуть якимось гівняними термопастами, котрі вже через пару місяців цементіють.
Modelus
Member

Повідомлення

Scoffer
:beer:
Зрозуміло, що найкращим варіантом сокета був би універсальний, що враховував би всі + та - :) Але це, напевно, в майбутньому. А зараз виправляти "ноги" проца краще не пінцетом, а ножем з прямим,тонким і твердим лезом, а ноги LGA - відповідною зпиляною голкою від шприца :)
Caesar
Member

Повідомлення

Modelus:Єдина перевага, на мою думку, сокета LGA над PGA, так це розміщення отворів під кулер квадратом.
Не вважаю, що чотири фіксатори (у обидві діагоналі) краще двох (одна подовжня чи поперекова лінія).
Modelus
Member

Повідомлення

Caesar
На LGA кулер можна ставити в різних варіантах, повертаючи на 90 градусів, а на PGA тільки на 180 :( Це звичайно, не так важливо, але все-таки ...+)
Востаннє редагувалось 02.03.2017 12:32 користувачем Modelus, всього редагувалось 1 раз.
Volodimir
Member

Повідомлення

Modelus:На LGA кулер можна ставити в різних варіантах, повертаючи на 90 градусів, а на PGA тільки на 180
Зависит от конструкции кулера. У меня на АМД был CoolerMaster Hyper TX3 - его можно было ставить как угодно - там в основании были соответствующие прорези под клипсу.
Modelus
Member

Повідомлення

Volodimir
Це точно. І задяки тому, що там три ТТ і кліпса розбірна, яку можна встановити між трубками. Але інших кулерів з такою можливістю я щось не пригадую. Скоріше TX3 - це виключення з правил.
Zluk
Member

Повідомлення

Тю проблема...
Юзер амд всегда должее иметь в арсенале - отвертку, пласкогубцы, плашку для нарезания резьбы, молоток, огнетушитель и набор кукол вуду руководства Интел и Нвидиа
Dark-seer
Member

Повідомлення

Zluk:Тю проблема...
набор кукол вуду руководства Интел и Нвидиа
:lol:
Відповісти