Предлагаю обсудить The International 2016: Снова поражение и первая победа для Na`Vi на втором дне группового этапа
Вторая игра с ЛГД офигенная , я аж вспотел )))
Останні статті і огляди
Новини
The International 2016: Снова поражение и первая победа для Na`Vi на втором дне группового этапа
-
Maxhope
Member
-
Kotan92
Member
Вчера уснул на второй карте с ЛГД
Ребята молодцы, победа нужна была как воздух
Ребята молодцы, победа нужна была как воздух
-
QWERTIK
Member
А смысл если вигнсы и ог для них космос.
-
Scoffer
Member
Ну, до гри через сітку лузерів Na`Vi не звикати
QWERTIK
Для них ніхто не космос, вони можуть як всрати якимось ноу-нейм паберам, так і розгромити в хлам топ команду.
QWERTIK
Для них ніхто не космос, вони можуть як всрати якимось ноу-нейм паберам, так і розгромити в хлам топ команду.
-
QWERTIK
Member
Scoffer
так то да
так то да
-
Scoffer
Member
ALL
Думаю варто пояснити про сітки чемпіонатів в доті на прикладі однієї зі старих, бо не всі знають:
Така сітка більш справедлива, ніж звичайні на вибування тому що в звичайних в жеребкуванні можна одразу потрапити на чемпіона і вилетіти з чемпіонату на останні місця при непоганому рівні команди, вищому ніж в інших. В футбол би таку. Але одразу після відеоповторів.
Думаю варто пояснити про сітки чемпіонатів в доті на прикладі однієї зі старих, бо не всі знають:
- спойлер
Така сітка більш справедлива, ніж звичайні на вибування тому що в звичайних в жеребкуванні можна одразу потрапити на чемпіона і вилетіти з чемпіонату на останні місця при непоганому рівні команди, вищому ніж в інших. В футбол би таку. Але одразу після відеоповторів.
-
fastneed
Member
#newera
-
NicDim
Member
"на втором дне" (c) - сам заголовок весьма повеселил
-
Dert
Member
аналогичноNicDim:"на втором дне" (c) - сам заголовок весьма повеселил