miroslav_mm:
Ну так це ж "хвалёный Едифаер", не удивляйтесь, это норма, вы же видели в обзорах что внутри, обычный Ш-образный транс в лучшем случаии, а то и ИБП, в питании 2200мкф. в плече

, про шунты пленкой/керамикой даже и речи не идет в большинстве случаев, а еще пихают туда потенциометры группы "В" вместо "А", в тех моделях где не используется электронный рег.громкости с энкодером.

Зато дизайн красивый, и бивайринг!

Я радий що вам сподобалось

Я далекий до того що всередині... мені воно якось пофіг, головне щоб гарно грали. Ну і треба з чогось починати, от почав з Едіків, не знаю може в майбутньому і візьму щось краще, якщо вони мене не будуть влаштовувати.
Тестую зараз вдома, колонки просто бомба, приніс лослеси (Roxette) з роботи, кайф. Всі інструменти чуються, я просто в захваті від перших вражень. Саме класно що звук регулюється з пульта ТВ

Шумів поки не чую взагалі (поміняв кабель на старий). Грають кришталево чисто, мені дуже подобається, і дизайн і розмір (до речі воли маленькі капець, я думав що на 70 ват будуть більші). Стосовно "кришталево чисто" - я порівнюю лише з тими якими користувався... так що вірю що у вас краще і тд і тп.
Обійшлись вони в 2300 грн., я поки що шалено довольний! Ще вночі послухаю, як вони без звуку поводяться, зараз в кімнаті їх взагалі не чути, коли вимикаю тв чи звук.
В мене питання, якщо в колонок немає режиму standby (наскільки я розумію, є лише режим mute), то їм нічого не буде від того що вони цілодобово будуть включені в розетку?
Добавлено через 33 минуты 36 секунд:
дуже чутливі до якості запису, хочуть хорошу якість