Overсlockers.UA Team на HWBOT

Куратор теми: StingerYar
Бенчмарки и соревновательный оверклокинг
Відповісти
Автор
Повідомлення
StingerYar
HWBOT OC Team

Повідомлення

---Вітаємо в нашому куточку змагального оверклокінгу та бенчмаркінгу!---

Ця тема присвячена команді ентузіастів розгону нашої конференції.
Ми вже стали найсильнішою командою України і продовжуємо нарощувати силу!
Допомагайте просувати нашу команду на головному центрі змагального оверклокінгу HWBOT.
спойлер
HWBOT – єдиний, на сьогоднішній день, світовий центр змагального бенчмаркінгу. Сайт, згодом, став чимось на зразок Steam для PC-геймерів. Багато в чому завдяки HWBOT виробники стали уважніше ставитися до інтересів любителів та майстрів розгону та щедро нагороджувати переможців онлайн-змагань. Бажаним для активної участі у житті HWBOT є знання англійської мови. Ресурс славиться строгою модерацією, нетерпимою до тих, хто лінується вивчати правила додавання результатів у тих чи інших дисциплінах. Прекрасне місце, щоб показати свої здібності до оверклокінгу.
Приєднуйтесь до нашого колективу ентузіастів! Пам'ятайте, вступити до команди можуть усі, хто цього бажає!

Коротка інструкція зі старту:
спойлер
1) Все свавілля відбувається на http://hwbot.org
2) У лівому верхньому куті потрібно вибрати "Register" (не забувайте вказати команду Overсlockers.UA)
3) Обирайте цікаві вам бенчмарки тут: http://hwbot.org/benchmarks
4) Уважно вивчіть правила щодо оформлення та подачі результатів (вони знаходяться поряд з кнопкою завантаження бенчмарку)
5) Починайте експериментувати!
Командні заставки для бенчмаркінгу (обирайте будь-який):
спойлер
HWBOT_wallpaper2(4k).jpg
HWBOT_wallpaper(FHD).jpg
Зображення
Зображення
Зображення
Ну і просто заставки:
спойлер
team-photo-2.jpg
team-photo-1.jpg
team-photo-3.jpg
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------Турніри, в яких можна змагатися----------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------Гайдерський розділ---------------------------------------------
спойлер
Йде робота над міні-сайтом команди, незабаром він стане доступним усім бажаючим.
Гайди лежать на Google Drive, поки що (російською):
О мой бог, что творят эти парни или FAQ по бенчмаркингу
Оптимизация настроек BIOS
Выбор и оптимизация ОС для бенчмаркинга
Эффективный прогон бенчмарков и их оптимизация
Зависимость бенчмарков от скорости накопителя
Види охолодження, їх ефективність, грошові витрати та витратні матеріали = coming soon
Джентльменський набір масового бенчінга систем = coming soon
Цікаві рішення для бенчмаркінгу
Файний відеогайд з ізоляції залізяччя для бенчмаркінгу при негативних температурах Автор: Vivi, екстремальний оверклокер ПАР.
Допомога у виборі оперативної пам'яті для бенчмаркінгу. Добірка чіпів DDR3.
Загальні нотатки з платформ, спостереження, особливості, хитрощі
-----------------------------------------Розділ підтримки---------------------------------------------
спойлер
Серйозно налаштованим оверклокерам команда допоможе з ліцензіями на бенчмарки, а також видасть необхідне спорядження для ефективного розгону.
Боїтеся відразу робити full-out на своїй профільній системі? Немає проблем, беріть залізо для експериментів, яке не шкода вбити! (Київ, або пересил)
Практикуйтеся у правильній ізоляції плати для боротьби з конденсатом, апаратному допрацюванню, вольтмодами, правильним твікам системи, прошивки з-під DOS. Може у вас просто є вільний час, і ви хочете принести очки собі та команді.
Зв'язуйтесь із капітаном (StingerYar).

Наразі доступні:
EVGA EPower;
EVGA EVBOT (трохи глючний);
ElmorLabs PMD;
ElmorLabs EVC2SE;
ElmorLabs BenchLab;
Термометри Benetech GM1312, здатні моніторити глибокий мінус;
Купа Armaflex та клячка для ізоляції;
Ліцензії на 3Dmark/VRMark;
Ліцензії на Acronis True Image;
Скажені серверні вентилятори, готові розрубати палець;
Випарник для рідкого азоту Kingpin F1;
Поради від оверклокерів-екстремалів; :gigi:
Востаннє редагувалось 16.09.2024 23:01 користувачем StingerYar, всього редагувалось 160 разів.
Snegovick
HWBOT OC Team

Повідомлення

Ananerbe
Спасибо за совет. Вроде наклёвывается ASUS K8N4E, правда ценник конский - 10$ :weep: По ней какие-то нюансы нужно учитывать?
StingerYar
HWBOT OC Team

Повідомлення

Не забывайте, что не один только олдскул доступен нам, участвуйте в Road to Pro!
Division 1: i7 (от Sandy Bridge до Skylake)
2: i5
3: i3
4: AMD FX
5: AMD APU
6: ARM
7: s478

Хоть на HWBOT и обещали фиксацию за одной дивизией, но таки разрешено участвовать в нескольких.
"Division selection is disabled for season 2016. You may participate in as many divisions as you want."
Andrey2005
Member

Повідомлення

Из того что вроде как может пригодится, могу предоставить:
CPU
i7 2600
i5 2500
i3 550
G640
р4 s478 целики 1,7, пень 1,4; 1,8 и должен быть пень 2,4
р4 s423 пень 1,4ГГц, есть RD-Ram по 128 и 256мб
мамку 423 стоит искать? И если искать, то какую?
Athlon II X2 250 ADX2500CK23GM

AGP серия 9ххх
Radeom 9250
Radeom 9550
Radeom 9600
Radeom 9800Pro 128Mb - вроде артефачила
freedom2686
HWBOT OC Team

Повідомлення

Andrey2005
s478 у меня много не бывает. Но вот пня на 1.4 нету. :shuffle:
RomanLV
HWBOT OC Team

Повідомлення

Andrey2005:мамку 423 стоит искать? И если искать, то какую?
Ну, какбы да, стоит. Я тоже ищу. И проц. Но все упирается в деньги (я задорого не хочу, особенно учитывая что регулярно попадаются комплекты в районе 100грн).
Какую? Желателньо наверное не интел, но необязательно. Они все равно все насколько я знаю плохо гонятся. Поэтому более актуальным будет старший проц. Ну и тайминги памяти надо чтоб максимально менялись.
ЗЫ видуха просто у меня отакая http://hwbot.org/submission/2948489_rom ... 8118_marks" target="_blank , обидно еще и с ней проскакивать из-за отсувствия мамки :-/
RomanLV
HWBOT OC Team

Повідомлення

RomanLV:Желателньо наверное не интел, но необязательно. Они все равно все насколько я знаю плохо гонятся.
А, блин, я оказывается ошибся. Есть и нормально гоняшиеся http://hwbot.org/benchmark/reference_cl ... s=#start=0" target="_blank#interval=20
Тогда даже не знаю какую, я в этих мамках не разбираюсь :shuffle:
Andrey2005
Member

Повідомлення

RomanLV
Это скорей исключение, так как из обзоров я увидел что половина мамок не может разгонять, там даже регулировки шины нет. Можт конечно потом были новые биосы или ревиии...
Abit TH7 я не видел в объявах.

Добавлено через 2 минуты:
freedom2686
Намек не понял, повторите прием :D
Тебе хо побенчить п1,4 или взять в коллекцию?
freedom2686
HWBOT OC Team

Повідомлення

Andrey2005
Вровень выпирать. (с)
Бенчить и в коллекцию. :-) :gigi:
TyphooNick
HWBOT OC Team

Повідомлення

Также имею в наличии
AGP серия
Radeom 9250
Radeom 9550
Radeom 9600
Если что, свисните, отправлю...
Второе. Сегодня можем обогнать земляков из XtremeLabs.org.
И еще. Если кто знает где можно приобрести новый EK-CoolStream XE 360 и EK-Supremacy EVO - Full Nickel, буду очень признателен, - сразу заберу.
StingerYar
HWBOT OC Team

Повідомлення

TyphooNick
Andrey2005
Добавил в нашу БД эти железяки.
FoX_UA
HWBOT OC Team

Повідомлення

Блин, заболел, нам до 22 места осталось всего ничего. Если сегодня осилю переустановку винды, то очков 50 закину в копилку. :(
ukrtel
HWBOT OC Team

Повідомлення

а PCI-E видях нет ни у кого?
Andrey2005
Member

Повідомлення

ukrtel
Каких именно? Из того что могу временно выделить, есть GTS8800 320mb с залмановским водоблоком, GTS9600GSO 384mb, парочка GTX8800 которые возможно трупики, X850XT PE, X1300, X1950Pro, HD5750, HD5770, HD6930, HD7950.
ukrtel
HWBOT OC Team

Повідомлення

Andrey2005
А вольтмод можно делать?
Snegovick
HWBOT OC Team

Повідомлення

Andrey2005:X850XT PE
!!!!!! Нада!

Добавлено через 27 секунд:
ukrtel:А вольтмод можно делать?
Тоже интересует...
Andrey2005
Member

Повідомлення

Snegovick:
Andrey2005:X850XT PE
!!!!!! Нада!
ukrtel:А вольтмод можно делать?
Она еще гарантийная, а вы ее паяльником? :eek: :gigi:

Какой шанс получить ее обратно живой?
freedom2686
HWBOT OC Team

Повідомлення

Andrey2005
А она тебе ещё и обратно нужна? :gigi: :shuffle:
Andrey2005
Member

Повідомлення

Одни изверги собрались :gigi:
Видюха иногда бывает нужна, пережить потерю смогу, но буду потом плохо спать :gigi:
Кстати на счет проца 1,4/478 - для бенча без проблем вышлю куда угодно, укрпочтой выйдет гивен 5, либо StingerYar отдам, если он захочет тестить или как. Насчет отдать с концами я подумаю, но я процики немного собираю, а такого у меня нет и не предвидится. Могу целик 1,7/478 подарить :D
freedom2686
HWBOT OC Team

Повідомлення

Andrey2005
У меня есть: Celeron 2.0, Pentium 3.0, Pentium 1.5, Pentium 2.4 и Celeron 1.7. Остается найти Пень 3.4 для соревнований. Может есть у кого?
Кстати, ещё нужна ДДР 1 память с хорошим потенциалом на время соревнования. Может кто одолжит? :shuffle:
Відповісти