ну якщо у вас є 6 однакових планок то було б цікаво побачити в різних режимахsensey: Добре буду робити тести.Мануал це ще не панацея.
3 4 5 6 планок
ну якщо у вас є 6 однакових планок то було б цікаво побачити в різних режимахsensey: Добре буду робити тести.Мануал це ще не панацея.
Є кіт із шести планок.unomen:ну якщо у вас є 6 однакових планок то було б цікаво побачити в різних режимахsensey: Добре буду робити тести.Мануал це ще не панацея.
3 4 5 6 планок
Якщо не помиляюсь то він має залежність від швидкости кешу Л2 і Л3 процесора а ніж самої памяті.unomen:винрар можно еще - он вроде как чувствителен к памяти
третий канал памяти мне добавил 1к попугаевsensey:Якщо не помиляюсь то він має залежність від швидкости кешу Л2 і Л3 процесора а ніж самої памяті.unomen:винрар можно еще - он вроде как чувствителен к памяти
sensey:Як проводити тестування вінраром? Щось не знайшов такго меню в програмі.
Может стоит штатные тайминги поставить или при такой частоте это норм?Sergio2k:Память не трогую Transcendunomen: хм
память какая ?
меняете токо bclk ?
посмотрелsensey:Скрини по памяті забув викласти раніше. Приріст від 6 планок очевидний. Особливо в читанні. В інших параметрах теж є проте не такий значний.
- спойлер
- спойлер
Поганеннько тидивився....такий разброс має постійну "основу". Як там один раз випадковість, два раза - просто збіг, а ти рази закономірність..unomen: посмотрел
а ассиметричные режимы ?
3 канал с 4,5 планками ?
пс. на самом деле один фиг
разброс результатов
ну я когда гонял то разброс той же латентности был в пределах 2-3нсsensey:Поганеннько тидивився....такий разброс має постійну "основу". Як там один раз випадковість, два раза - просто збіг, а ти рази закономірність..unomen: посмотрел
а ассиметричные режимы ?
3 канал с 4,5 планками ?
пс. на самом деле один фиг
разброс результатов
винрар хорош тем что реагирует на памятьGreeder:винрар - вообще ни разу не бенчмарк