Знову Укртелеком і пінг у WoT. Погадайте по скрінам tracert

Локальные сети и Интернет
Автор
Повідомлення
Wonderboy
Member

Повідомлення

u11245
От же ж упороте... Пояснюю для особливо розумних, які влізли в топік, навіть не захотівши почитати з початку: з провідних провайдерів у нас лише Укртелеком, все інше - повітря з відповідною якістю і ціною. Чесно, не вилазь зі свого кийова і далі наївно вір, що оптика у кожному райцентрі є. Ти за ж кільцевою пропадеш, урбанізоване дитя.
А я ще кілька днів почекаю, а потім і в область можу зганяти з двома екземплярами скарги на місцеве керівництво чи обласних лантухів в сервісі. Зроблять вони мені пінг і без зміни провайдера.
u11245
Member

Повідомлення

Wonderboy:От же ж упороте... Пояснюю для особливо розумних, які влізли в топік, навіть не захотівши почитати з початку: з провідних провайдерів у нас лише Укртелеком
Wonderboy:Рівненський Уарнет ВЖЕ веде оптоволокно до нас, про це я писав вище, а Тріолан нехай далі чухається.
рагули такие рагули :gigi:
Wonderboy:Чесно, не вилазь зі свого кийова і далі наївно вір, що оптика у кожному райцентрі є. Ти за ж кільцевою пропадеш, урбанізоване дитя.
Лучше бы ваша лимита к нам не ехала - весь город засрали. А по ровненской области я ездил когда то по селам - другим словом как разруха охарактеризовать ситуацию сложно.
Wonderboy
Member

Повідомлення

u11245:Лучше бы ваша лимита к нам не ехала - весь город засрали
:lol: "Понаехали тут". Типова реакція міських жлобів - винуваті не обкурені чи биті на голову мери і самі жителі, а хтось чужий. У Львові не менше туристів, але він радикально відрізняється від Києва в кращу сторону. Знайомий юрист прекрасно почуває себе в Чернігові і клав на Киїів, хоч і переманювали.
u11245:А по ровненской области я ездил когда то по селам - другим словом как разруха охарактеризовать ситуацию сложно
Бідний, як же ж тобі мабуть погано було лопухом підтиратися... Не знаю де ти там їздив, а у нас в районі завдяки бурштину люди і в забитих селах рубльовські будинки мають і на лексусах та Х6 ганяють.

Далі полеміку нема смислу продовжувати.
Rostyslav777
Member

Повідомлення

Wonderboy
Теж воював з Укртелекомом, хоча живу за 100 метрів від їхнього відділення і після заміни кабелю все одно максимум що вдалося добитися 14,5/1,8 Мбіт/с при Аннекс М і 15,5/0,9 Мбіт/с при Аннекс А, пінг в танках від 50 до 80 мс,ру8 - 120 мс, ру9 - 200 мс. Чесно кажучи заміна лінії на пінг взагалі не вплинула,очікував покращення,а нічого не змінилось крім швидкості. Крім того різні шуми і наводки все одно в лінії є,як сказав інженер скаргами засипали,а вони нічого зробити не можуть бо все старе і немічне,що стосується апаратури. Крім того,що означає - Лінія хороша? Кожна лінія має певні характеристики,і якщо в розуміні телефоністів вона ідеальна то для модема не все так просто. Ви крім пінгу не написали жодної змістовної інформації - характеристики лінії,її протяжність,швидкість на порту і т.д. Можливо треба взяти того ж "лінейщика- телефоніста" і самому пройтися і перевірити всі сточки,переходи і можливі проблемні місця,усунути всі наводки в лінії (а вони точно є). І знову ж таки Ви там не одні живете,пройтися по сусідам і перевірити ситуацію у них,якщо у всіх така проблема пишіть колективну скаргу,якщо ні - то у себе копати.
Wonderboy
Member

Повідомлення

Rostyslav777
Звичайно, що якісь наводки є. Я б і не проти пройтися, але що я розберу в тій мішанині проводів? Мені покажуть любий контакт, скажуть "це твій, бачиш - нормальний", я повірю. За лінію казав друг, який якраз був по модемах в місцевій філії і нещодавно звільнився. Там бардак ще той.
Пінг у танках у мене такий-же, на більше я і не сподіваюся. Якби він таким був і у вечірні часи - я б закрив заявку.
shurakachalkin
Member

Повідомлення

а может и не в областном роутинге дело, а по месту в линии или по району, владею только общей информацией о сетях, на уровне вузовского курса для программистов, а тут необходимо более глубокое погружение в отечественные технологии телефонии и зарубежные dsl, знаю одно - точно не из-за nat-а :shuffle:
Hotty
Member

Повідомлення

Что тут думать, у него "хороший" пинг с 24:00 до 10:00 -когда почти все спят, а утром собираются на работу. В остальное время вся сеть просто перегружена, настраивай не настраивай, ничего не изменишь.

Современные провайдеры вкладывают деньги, расширяются, строят новые магистрали, сети, "паритеты", а Укртелеком, просто стрижёт "бабло". Мало того, что "ADSL" очень тяжело тягаться с Ethernet, так его ж еще обновлять надо, там несколько стандартов. Во всем мире уже VDSL или DOCSIS, на той же телефонной линии. Та даже у Воли DOCSIS 3.0.

Это мне еще раз напомнило историю, как когда-то в далеком прошлом Укртелеком требовала "космические" суммы со всех провайдеров Украины за аренду своих зарубежных каналов. В итоге большинство построили свои.

Так и тут. Если на дом хватило денег, значит и на провод хватит протянуть. В противном случае придется мучатся до старости с таким интернетом, потому, что тут ничего не поменяется. Это Укртелеком.

P.S. В Киеве все мои знакомые, в том числе и я, давно поотключали "домашние" телефоны, они просто не нужны, потому как устарели.
Wonderboy
Member

Повідомлення

Hotty
Хороший пінг вже з 22-00 до 16-00 :gigi: , щось все-таки дала чистка контактів у місцевих монтерів. Я теж схиляюся до думки, що то банальний перегруз, тим більше те ж саме казав і мій товариш - бувший телекомовець. На лінію грошей вистачить, нехай волокно дотягнуть до нас. Але все-ж дочекаюсь офіційної відповіді.

Сьогодні зранку прийшла чергова писулька:
спойлер
Шановний Абонент!

Дякуємо за те, що Ви користуєтесь послугами ПАТ«Укртелеком»!

Ваші звернення, що було зареєстровано 19.01.2016 16:36 та направлено у вигляді скарги до керівництва обласної філії на даний час знаходиться в роботі. Звернення буде уважно розглянуто та протягом десяти робочих днів Вам обов’язково буде надана відповідь, будь ласка очікуйте. Номер звернення ****
beykusc
Junior

Повідомлення

Всім привіт! Може хтось знає який має бути пінг та Jitter у Укртелекома, щоб IPTV показувало без зупинок.
Jumper007
Member

Повідомлення

beykusc
Прогоните спидтест, раз 10 с промежутком в 5 минут, и посмотрите какая средняя скорость вашего интернета.
Если меньше 8-10мб то об иптв лучше забудьте.

И вообще что у вас за тв, от укртелекома или фришное ?
Wonderboy
Member

Повідомлення

armogun
Глянь хоча б рік, коли я цю тему піднімав. Вже давно поміняв придурошний УТ на оптику сотку з нормальним пінгом.
1Silver1
Member

Повідомлення

УКТ и WOT это вообще не совместимые вещи. Друг в ПГТ живёт, говорит ping до 100 бывает, когда приезжает в город, там кабельный у него 50 мб/с пинг 30-40. Вот если бы они кабеля ещё со времён СССР поменяли, ситуация улучшилась, а так это утопия.
Wonderboy
Member

Повідомлення

УТ конкурентноздатний лише при повній відсутності конкурентів. Як тільки з'явилась альтернатива, люди почали масово розривати угоди. Та й сама ідея кабельної телефонії вже давно себе віджила.
armogun
Member

Повідомлення

Понавозили тут після репресій і голодоморів бидла з мокшанських боліт які тепер кажуть " понаехало"
PS нехай куратор слідкує за темою щоб не довелося міняти сайту домен
Roman8D5
Member

Повідомлення

WOT Express
- Имба Т-44-100 официально для провайдеров Украины и Казахстана.
с Украиной сложнее. Партнёров у Wargaming там вообще нет, да и операторов много. Предположить сложнее. Ставим на такие как: Укртелеком, Киевстар,
спойлер
Зображення
Hells Angels
Member

Повідомлення

Roman8D5:WOT Express
с Украиной сложнее. Партнёров у Wargaming там вообще нет, да и операторов много. Предположить сложнее. Ставим на такие как: Укртелеком, Киевстар,
спойлер
Зображення
месяц према 230 грн, оренда танка еще 200 припустим.. и + интернет.. 70-100. Кто будет это брать то?
Smurniy
Member

Повідомлення

Ну да, при том что 100мб/с стоит 120грн, то этот пакет суто для фанатов.
Не, стримерам оно насрать будет, ибо там кап-кап регулярно (будут верещать что даром, налетай-тарапися), а вот пересичному заводчанину... Ну тогда в бой без пиваса :laugh: Или-или :gigi:
Roman8D5
Member

Повідомлення

Hells Angels:
Roman8D5:WOT Express
спойлер
Зображення
месяц према 230 грн, оренда танка еще 200 припустим.. и + интернет.. 70-100. Кто будет это брать то?
Ну если так посчитать как вы, то понятно что такой тариф брать не будет денег таких нет ) ,но танк ВГ выпустили значит с кем-то договариваются, наверное это будет таки Укртелеком так как цена инета дешевле + можно добавить,(не хотелось бы)
Smurniy
Member

Повідомлення

Roman8D5
Если ВГ будет заключать договор с Укртелеком, то эта затея изначально обречена на провал. ;)
Hells Angels
Member

Повідомлення

Roman8D5
я обрисовал +/- как в Беларуси, минимальный тариф 36 рублей

36 BYN=476.35 UAH
Відповісти