Знову Укртелеком і пінг у WoT. Погадайте по скрінам tracert

Локальные сети и Интернет
Автор
Повідомлення
shurakachalkin
Member

Повідомлення

не спец в сетях, незаконченное высшее по айти профилю, но imho в укртелекоме наш сервак стоял где-то в донецке, поэтому область :lamer:
Abracadabra
Member

Повідомлення

Wonderboy
просто для порівняння Інтертелеком 3г :gigi:
123.jpg
Wonderboy
Member

Повідомлення

Abracadabra
Та валяється у мене інтертелекомовський модем. Пінг наче нормальний, а лаги страшні. Так що теж не варіант.
Hotty
Member

Повідомлення

u11245
Провайдер o3 (Freenet)

Wonderboy
Місто Рівне? Якщо так, у вас є Тріолан.
Дзвоніть домовляйтесь, номера під спойлером.
спойлер
(0362) 42-04-70 -Подключение
(0362) 42-04-71 -Техподдержка
Wonderboy
Member

Повідомлення

Hotty
Рівненська область. Я ж не раз писав - район. Якби я в Рівному жив, вони б так не поводились, конкуренція велика.
Hotty
Member

Повідомлення

Wonderboy
Все одно, дзвоніть питайте.
Wonderboy
Member

Повідомлення

Hotty
Тріолану у Володимирці нема. Який смисл мені дзвонити?
Hotty
Member

Повідомлення

Wonderboy
Ви навіть не хочете поцікавитись, що є рядом біля вас, які в них плани на майбутнє до вашої області, може вам щось порадять.
Eugenetra
Member

Повідомлення

Hotty
Вряд ли звонки помогут. У меня второй год тянут в подъезде, хотя кабельные каналы давно уже стоят, реклама висит, дом на сайте в списке доступных. Вроде даже коаксиал появился, а сети как не было, так и нет.
u11245
Member

Повідомлення

Wonderboy:Тріолану у Володимирці нема. Який смисл мені дзвонити?
Звонится к провайдеру спрашивается сколько надо заявлений что бы протянули кабель? Идется агитируется по людям - "а давайте" и всё будет.
Wonderboy
Member

Повідомлення

u11245: Звонится к провайдеру спрашивается сколько надо заявлений что бы протянули кабель? Идется агитируется по людям - "а давайте" и всё будет.
Рівненський Уарнет ВЖЕ веде оптоволокно до нас, про це я писав вище, а Тріолан нехай далі чухається. Ходити по людям і шукати таких-же задротів, яким бачте-но пінг високий і розширювати клієнтську базу замість провайдера я точно не буду.
u11245
Member

Повідомлення

Wonderboy:яким бачте-но пінг високий і розширювати клієнтську базу замість провайдера я точно не буду.
странная позиция мягко говоря
Wonderboy
Member

Повідомлення

u11245:странная позиция мягко говоря
Чим-же?
ПрихлопБилл
Member

Повідомлення

Wonderboy:Abracadabra
Та валяється у мене інтертелекомовський модем. Пінг наче нормальний, а лаги страшні. Так що теж не варіант.
антену запили себе для 3ж
u11245
Member

Повідомлення

Wonderboy:Чим-же?
У тебя есть проблема но ускорить её решение ты не хочешь потому что - как это я кому то заработать дам попутно. :)
Хочешь не бесплатно - звонишь провайдеру и предлагаешь им снизить тебе абонплату за то что ты найдешь им N клиентов. Мне например когда надо было - сагитировал кучку народу по дому и дом подключили аж бегом.
Wonderboy
Member

Повідомлення

u11245:Мне например когда надо было - сагитировал кучку народу по дому и дом подключили аж бегом.
Читаєш, і на думку приходить порівняння з москалем, який думав, що за МКАДом нема життя. Є ще така штука як приватний сектор, а не ваш багатоповерховий мурашник. Тим більше коли цей приватний сектор лише забудовується, і людям в голові як скластися на асфальт чи каналізацію, а не інтернети.

Чергова порція новин. Прибігали, чистили контакти по лінії. Стало набагато краще, пінг в нормі тримається не до 11 ранку, а до 16-17 вечора, але потім знову зашкалює. Бомбардуємо далі.
Abracadabra
Member

Повідомлення

Wonderboy:Читаєш, і на думку приходить порівняння з москалем, який думав, що за МКАДом нема життя. Є ще така штука як приватний сектор, а не ваш багатоповерховий мурашник. Тим більше коли цей приватний сектор лише забудовується, і людям в голові як скластися на асфальт чи каналізацію, а не інтернети.
підтримую , в свій час загітував 40 із 120 необхідний абонентів для проведення кабеля, решта теж набралася, висновок пройшло 2,5 - 3 роки, а сам сів на слабеньке 3г через рельєф, а кабель де був там і залишився
u11245
Member

Повідомлення

Wonderboy:Читаєш, і на думку приходить порівняння з москалем, який думав, що за МКАДом нема життя.
То что есть за МКАДом "життям" можно назвать с большой натяжкой. Всякого рода "рублевки" и "кончи-заспы" брать для сравнения не будем поскольку это исключение.
Wonderboy: Є ще така штука як приватний сектор, а не ваш багатоповерховий мурашник. Тим більше коли цей приватний сектор лише забудовується, і людям в голові як скластися на асфальт чи каналізацію, а не інтернети.
А еще есть такая штука как рагульское жлобство с психологией - как это я кому то заработать дам. И при чем тут скидываться - я скидываться не предлагал. А если уж и скидываться то это просто разорение настанет по столбам электроснабжения витую пару или оптику пробросить.

Пы.Сы Срать во двор в деревянный сартир ходите да по говну вокруг дома топчетесь потому что асфальта нет - а еше туда же жителей "мурашныков" поучать. :facepalm:
Wonderboy
Member

Повідомлення

u11245:Пы.Сы Срать во двор в деревянный сартир ходите да по говну вокруг дома топчетесь потому что асфальта нет - а еше туда же жителей "мурашныков" поучать.
:facepalm: для тебе точно за МКАДом ніхто не живе. Шановний, якщо вже такий срач пішов - туалет у мене вдома, вода зі скважини - не порівняти з вашою хлоркою (від якої у студентів пломби і зуби сипляться), а метраж з вашими курячими клітками навіть і рівняти не варто. І я не в курсі, хто там за стіною свариться і у кого з сусідів які музичні уподобання. Двір, до речі, бруківкою вимощений, а до асфальту мені метрів 100, які я машиною проїжджаю. Так що говном тут ти сходиш, а не мій двір.

А що стосується жлобської психології - я поки будував будинок дав заробити не одному десятку людей, і знаю, за що варто платити, а що нехай іде лісом. Взагалі я тему піднімав про Укртелеком і пінг, але ж завжди знайдеться особливо розумне, якому здається, що варто написати чарівне слово "поміняй провайдера" - і люди йому будуть в ноги кланятися за геніальну ідею.
u11245
Member

Повідомлення

Wonderboy
менталитет-с :gigi: :facepalm:
Wonderboy:особливо розумне, якому здається, що варто написати чарівне слово "поміняй провайдера"
Бо "особливо нерозумни" не знают что такое Укртелеком и какое говно весь этот ADSL даже в Киеве не говоря уже о периферии. И если есть возможность сменить провайдера то за неё надо хвататься обоими руками, а не выставлять рога в топике.
Відповісти