Чи є причини для паніки?
Матплата MSI H81M-P33 з біосом 1.9. В розділі ОС вкладка advanced dram configuration з вольтажем взагалі відсутня
Так отож все працює ідеально, ігри, відео, тести. В біосі не має вольтажу взагалі. Вкладка в розділі ОС відсутня.Rex:Yarkik
Система не запустилась бы с таким напряжением на процессоре. Какое напряжение в BIOS'e показывает?
І в простої і в нагрузці показники однакові. В HWMonitor також те саме. На фото видно, що CPU VCORE min 0.144V max 0.152V Деякі інші вольтажі як видно взагалі по 0.WalkMan:CPU-Z барахлить, HWMonitor нормально показує. Якщо комп в навантажені працює нормально, то хвилюватись не варто.
Я думаю, що це можливо через залочений біос!? Вичитав на форумах, що MSI після версії біоса 1.7. блокує розгін на Н81 чипсетах.ПрихлопБилл:Шо вы, как дети малые? Вольтажи смотрятся вольтметром, а не корявым софтом.
вольтметру плевать на биос, ты его тока тыкай в нужные точкиYarkik:Я думаю, що це можливо через залочений біос!?
Це вже остання версія біос для цієї плати.wessonsm:Yarkik
bios не пробовал обновлять?
HWinfo також у всіх місцях де має бути возьтаж показує - - - -gehka3:WalkMan верно подсказывает, CPU-Z после версии 1.64 начал показывать всё что угодно, от VID и до обьёма жидкости в мочевом создателей
HWinfo в помощь
Ввечері обов'язково скину.gehka3:Yarkik
Скрин покажи