Змагаймось в нашій команді Folding@Home!

Обсуждение программ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Alexsandr
Member

Повідомлення

У меня уже давно только часть процессоров осталась, несколько ускорюсь скоро, но вот видик потерял, чип не выдержал напряженной работы :(
ShaggY
Member

Повідомлення

шо маэмо, то маэмо)))
хм.. аможет и имеет смысл поменять 7950 начто-то посвежее)

ronemun
А ты чего не считаеш?)
Alexsandr
Member

Повідомлення

А лишней видео для расчетов ни у кого нет?
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

ShaggY:
ronemun
А ты чего не считаеш?)
1. в контори, де я працюю, почались фінансові труднощі - совість не позволяє "роздівати" їх коли керівництво шукає нові ринки. Но вже потрохи нормалізується.
2. Також літня запара, сонячна сторона - а ще додатково 400 Вт від відеокарт постійно. Тут ефективніше було б на Maxwell перейти - але 960/970/980 покищо задорогі, навіть з рук. 960 добре женеться, але мало ефективна - все таки це 1/2 від 980. Коштує >5000 грн., а ППД як у 7950 за 3000.
3. Чекаю коли потужніші відяхи вийдуть - PPD росте в степені 1.5, тоді швидко можна наздогнати.
Vlad_Chudo
Member

Повідомлення

Круто. Показатели очень хорошие. Сам давно думаю нвидиу под Убунту запустить) Должна заработать по другому! Кто что думает?
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

да, на видео в линухе давно народ считает, кажется там проекти по прибильней. Особенно для Максвелов - 970-я 350 тисяч в день без проблем (разогнаная). Даже не верится - всего 1600 шейдеров. :think: Кеплер, например 780Ті сильнеев графике, но в фолдинге хуже.
На РуОверах рекомендуют Linux Mint (там отдельная тема есть)
ShevaVSS
Member

Повідомлення

с 11 года не фолдил. Решил зайти посмотреть как оно будет на другом компе. Установил 7 версию клиента, в настройках ввел свой ник и ид команды оверов, но пока что не вижу, чтоб я стал активным в списке. Как скоро личная и командная таблица обновляется?
Ах да и на ГПУ задача выпала со сроком выполнения (если я правильно понял) 4.65 суток, а где-то тут писали, что нужно уложиться в 4 суток, дабы получить бонус или это уже неактуально?
Vlad_Chudo
Member

Повідомлення

Срок обновления раз в сутки.
ShevaVSS
Member

Повідомлення

короче разобрался с системой. Меня поразило сколько я сейчас вливать стал на профильной тачке. По сравнению с пнем 630ым (нетбурст)+нв 8600гтс, я сейчас вливаю в копилку за день столько, сколько вливал на старом за неделю :gigi:
Видимо еще сказывается на производительности новая прога, все-таки 4 года с тех пор прошло, провели оптимизацию :)
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

замітили як SergeyR жарить
1,3 млн в добу :eek: :super:
що за агрегат?

У нас активно вже 7 користувачів!!!!!!!!!
і це без мене

Вітаємо новачків Vogoragh і Yury. :beer:
Запрошуємо в конференцію.

ShevaVSS
в тебе новий акаунт, тому бонуси ще не нараховуються. Тре здати 10 задач - чи з проца, чи з відео.
З бонусом Радеон 7750@900 в середньому приносить за 24 год безперервної роботи 25к очок
Тривожить, що в тебе показує WU - всіх задач - 59, тоді як очки тільки за 7 зданих. Це значить що твій рейтинг всього 7/59=0,12, тоді як для нарахування бонусів необхідно 0,8. Занадто сильно спорчений рейтинг. Попробуй дорахуй до 11 задачі, і якщо очки за задачі не піднімуться - прийдеться тобі змінити свій код - і заново нарахувати 10 задач. Ще одне - багато спорчених задач - можлива нестабільність системи - див. журнал. Причинию порчі задач може бути і сильна загруженість системи при повній загрузці проца, а може навіть використання деяких прог, типу браузера (тоді тре відключити апартну підтримку в настройках браузера)
Щоб швидко прокачати свій рейтинг - тре рахувати на проці задачі від Google. Див. проект NaCl - там просто зайти на сторінку в браузері Chrome, вписати свій логін і код, і рахувати на проці задачки. Вони дуже швидко рахуються навіть на слабих процах. Очок за них дають мало, але що прокачати рейтинг - саме то.
Про обрахунок на проці у 7-му клієнті можеш забути - занадто мало очок, навіть для потужних проців з величезним бонусом. Навіть дешевенька відяха на максвелі більше заробляє. А саме головне - тормозить розрахунок на відясі, навіть якщо клієнт виставляє її процесу вищий приорітет

Добавлено через 23 минуты 35 секунд:
ShevaVSS: Видимо еще сказывается на производительности новая прога, все-таки 4 года с тех пор прошло, провели оптимизацию :)
Зараз основними в розрахунках стали відеокарти, які за цей час дуууууже сильно підсилились. Також їх задачам нараховують бонус за швидкість здачі, як і процам. А головне, нові ядра для розрахунків на основі OpenCL дозволяють рахувати на відяхах теж саме що на проці, і, очевидно, значно швидше - кількість ядер шалена. До того ж архітектура ядер відяхи рахує тригонометричні функції за 1 такт, а для ядра проца тре 3-4 такта SSE4.
SergeyR
HWBOT OC Team

Повідомлення

[quote="ronemun"]замітили як SergeyR жарить
1,3 млн в добу :eek: :super:
що за агрегат?

Ты просил титан х. Вот тебе два :)
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

Круто B-)
Мечты сбываются :banan:

Разгонял?
Рекорд ППД для карты/системы устанавливал?

;) Астрологи обявили тиждень TitanX
Команда в списку ТОП100 пішла вгору.
SergeyR
HWBOT OC Team

Повідомлення

Ну на самом деле не два титан Х а один ;)
Титан работает 1450MHz на вин7 максимум что видел ппд 680т.
И три шт. 780ti kingpin сейчас работают на 1150MHz как станет прохладней поставлю 1350 будет немного получше результат
prosha_evolist
HWBOT OC Team

Повідомлення

Что это за контора у тебя такая? :eek: :up:
ShaggY
Member

Повідомлення

ronemun
Я так понимаю, 970- 300-350к дает, а 980- 400к?

Я уже призадумался о замене) а то мои 150к на 7950 как-то не много.. или в линуксе можно из радеона чуть боьше выжать?

Кстати с проца можно тоже нормально снимать, при условии что у него 12 потоков, в винде на обычном клиенте дает порядка 30к, разницы с браузерной считалкой, не замечал
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

тут народ хвалиться результатами розігнаних 970-х - в середньому 350к. 980 - 400 і більше. Але враховуючи значно вищу ціну 980 відносно 970, то 980Ті виглядає вигідніше -за 650 дол. 2816 ядер проти 2048 за 500 дол - хоча, як видно з результатів TitanX у SergeyR задачі можуть бути не готові до такої мощі.

Добавлено через 13 минут 5 секунд:
SergeyR
мама мія, і як це все підключив і охолоджуєш?
Незадумувався цю шайтан-машину в загальне коло водопостачання підключати ;)

І будь-ласка, виклади тут скрішот 7-го клієнта з ППД ТітанХ і всіє системи, нехай народ потішиться і натхнення на подвиги перейме. :)
Востаннє редагувалось 22.07.2015 14:40 користувачем ronemun, всього редагувалось 3 разів.
ShaggY
Member

Повідомлення

Как я понимаю, АМД сейчас не так хороши как были раньше..
Вот и думаю сейчас обновится, или уже подождать карточек на новом тех процессе, да заодно тогда и проц обновить :)
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

бу 7950 коштує біля 3к грн - за ті гроші ефективніше не знайдеш. AMD 290х в середньому 250к дає - дійсно мало за ті гроші і при тому споживанні. Максвели рулять тому що високоефективні і легко 1,5ГГц беруть. Навряд чи протягом року щось краще буде.
ShaggY
Member

Повідомлення

Та то понятно, что за 3к не найдеш, я ж добавлю)
С другой стороны, хочу машину купить, и тут уже чуть другая сумма нужна для этого дела :gigi:
вот и мучаюсь))
Відповісти