Предлагаю обсудить В бета-версии клиента Steam появился счетчик fps
ЕЕЕееее Слава VaLvE
Останні статті і огляди
Новини
В бета-версии клиента Steam появился счетчик fps
-
Rikko
Member
-
SERGBILL
Member
пиндец достижение.
-
Derogs
Member
Насправді досягнення можливо і не супер, проте не заставляє робити зайві рухи для того, щоб слідкувати за ФПС в іграх. А то вводити всякі нетгрф і тд. в консолях напргяає...
-
Scoffer
Member
Досягнення якраз важливе і супер.
146%, що стім з якогось часу почне видавати розробникам статистику по fps, як зараз це йде з залізом.
146%, що стім з якогось часу почне видавати розробникам статистику по fps, як зараз це йде з залізом.
-
Bomchik
Member
Никакой стим не заменит нетграф в КС 1.6.Derogs:вводити всякі нетгрф
-
RAZOR 9280
Member
Кому он нужен, когда счетчик fps , встроен в программу овера - MSI Afterburner ?
-
Inspiring
Member
Странный скриншот, счётчик фпс есть, а трансляции нет, хотя сегодня транслировал, работает, но туго =\
-
SERGBILL
Member
так а в стиме шо галочку тоже ставить не надо, шоб показывало? а если я не хочу шоб показывало, то потом еще и убирать галочку?Derogs:проте не заставляє робити зайві рухи
ИМХО без полноценных функций а-ля фрапс-бандикам-плейклав(кстати купил лицуху и не жалею) бесполезная фишка.
-
Inspiring
Member
это не сложно через ШИФТ+ТАБ прямо в игреSERGBILL:так а в стиме шо галочку тоже ставить не надо, шоб показывало? а если я не хочу шоб показывало, то потом еще и убирать галочку?
-
syavik2001
Member
не умничай!Inspiring:это не сложно через ШИФТ+ТАБ прямо в игреSERGBILL:так а в стиме шо галочку тоже ставить не надо, шоб показывало? а если я не хочу шоб показывало, то потом еще и убирать галочку?