Чи буде працювати на материнській платі память з більшою частотою ніж підтримувана?

Обсуждение оперативной памяти
Відповісти
Автор
Повідомлення
Вадим Чорний
Junior

Повідомлення

Доброго дня! Можливо трішки нубське запитання але хочу бути впевнений. Маю материнську плату g41m-p25 (заявлена підтримка памяті ddr3 до 1333мг) Виникла потреба збільшити об'єм пам'яті до 8 гб (стояло 2 планки по2) В майбутньому буду міняти ПК і хотілось би щоб память була більш-менш актуальна на той час. А тому питання: Чи буде працювати на цій материнці і з моїм процом (Intel core 2 quad q6600) память скажімо 1600мг якщо я її придбаю, звісно хочаб на 1333мг?
Kib
Member

Повідомлення

DDR3 это 1333 Мгц дефолт, все остальное разгон, на любой матери. Думаю такой небольшой разгон до 1600 мгц ваша мать потянет без проблем.
Вадим Чорний
Junior

Повідомлення

Я не хочу нічого розганяти... Без розгону оперативка на 1600мг не буде працювати?
waryag
Member

Повідомлення

Без разгона будет работать на 1333. Собственно особо париться насчёт памяти на будущее не надо, сейчас память не настолько влияет, а к моменту апгрейда ДДР4 может оказаться более привлекательной.
Вадим Чорний
Junior

Повідомлення

waryag:Без разгона будет работать на 1333. Собственно особо париться насчёт памяти на будущее не надо, сейчас память не настолько влияет, а к моменту апгрейда ДДР4 может оказаться более привлекательной.
Дякую! Тепер лише залишилось знайти де б купити по не кусючим цінам! :)
Italianec1983
Member

Повідомлення

А толку процессор работает на 1066
Відповісти