Не знайшов відповідної теми, тож довелось створити... Для тих хто не знає, - це браузерна гра,- симулятор країни. В ній кожна країна має своє представництво. Колись я чув eУкраїна посідала перші місця, а зараз сидимо на 25-му, при чому в нас відбили половину території (якщо чесно, я вписався в гру тільки щоб це змінити). Для тих хто ще не грав посилання http://www.erepublik.com/uk/" target="_blank
Якщо почнете грати, старайтесь використовувати всі ресурси на прокачку сили, а не на купівлю бізнесу, тому що це не вигідно. Взагалі по грі написано міліон+ гайдів, прочитати які зайвим не буде... Якщо в когось питання....
Новини
Останні статті і огляди
eRepublic
-
starpallace
Member
-
ChegeWARe
Member
starpallace
А как это : игра про политику, с партиями и президентом и захватом территорий. А тема без политики?
Или политика понарошку и политика в реале - это две разные политики?
А как это : игра про политику, с партиями и президентом и захватом территорий. А тема без политики?
Или политика понарошку и политика в реале - это две разные политики?
- спойлер
- Между ними есть связь?
-
starpallace
Member
Лізти там у політику ніхто не застявляє, а захват територій війнами - нормальне явище для ігр такого плану
-
ChegeWARe
Member
starpallace
Тогда успехов!
Тогда успехов!
-
Gatya
Member
Бредотема о бредоигре... Здесь как не крути политика на пороге стоит. По-моему нету смысла для этой породии на чтото держать тему.
-
starpallace
Member
Не забудь свій брєдопост. Всі ігри які мене не цікавлять я не буду називати брєдоіграми як мінімум з точки зору культурності і поваги до вибору інших людей
-
Jumper007
Member
Игровая политика абсолютно ни как не относится к реальной. Там вообще венгры или болгары пару лет всю европу держали, ни кто территорий не соблюдал и не держал, украинская только одна-две области было, и только недавно там кто-то решил развалить эту империю(союзом каким-то) и мы под этот шумок отхватили свои замли, и то не все.
Хотя уже пару месяцев туда не заглядывал.
Хотя уже пару месяцев туда не заглядывал.
-
sensey
Member
+1starpallace:Не забудь свій брєдопост. Всі ігри які мене не цікавлять я не буду називати брєдоіграми як мінімум з точки зору культурності і поваги до вибору інших людей
-
Grava
Member
Бредовая игра + реферальная ссылка. 
-
starpallace
Member
Grava
Я так думаю про ваші WOT і Watch Dogs, але не зас...ю своїми постами відповідні теми. Можна написати, що не подобається то і то, а не "Бредовая игра".. Культура?
Я так думаю про ваші WOT і Watch Dogs, але не зас...ю своїми постами відповідні теми. Можна написати, що не подобається то і то, а не "Бредовая игра".. Культура?