Футбол

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
ukrtel
HWBOT OC Team

Повідомлення

николяща,ты еще не написал что бразилия сыграла 1-1 с Викторией Плзень-странно.
Fraunhofer
Member

Повідомлення

Квалификация на ЕВРО 2016

Зображення
GRaFkiyv
Member

Повідомлення

Fraunhofer:Квалификация на ЕВРО 2016
спойлер
Зображення
Вполне рабочая группа для уровня нашей сборной - 2-ое (проходное) место реально. :super:
divinity
Member

Повідомлення

2ое место и опять вылет на стыках. Опять будут волать потом. :laugh:
Fraunhofer
Member

Повідомлення

divinity:2ое место и опять вылет на стыках. Опять будут волать потом. :laugh:
Читай регламент.

"Победители и команды, занявшие вторые места, попадут на Чемпионат Европы напрямую. Лучшие 8 команд, занявшие третьи места, будут участвовать в стыковых матчах."
GRaFkiyv
Member

Повідомлення

Маркевич: Металіст може припинити своє існування :spy:
http://www.ua-football.com/ukrainian/high/530a08b3.html" target="_blank
_VM_
Member

Повідомлення

Хорошая группа, обязаны занимать второе место.

П.С. Металл очень жаль, но еще после прихода Курченко стало понятно, что дела не будет.
ukrtel
HWBOT OC Team

Повідомлення

Fraunhofer
Member

Повідомлення

Тренер "Металіста" Маркевич пішов у відставку

Головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич більше не працюватиме з Курченком

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Футбол 24".

"Я вирішив подати у відставку. Команда розвалюється на очах, не хочу бути свідком цього, - каже Мирон Маркевич. – Через тиждень футболісти стануть вільними агентами. Мені прикро, шкода, що так сталося, шкода уболівальників. У мене іншого виходу немає, це тягнеться уже давно. Постійні борги… Більше так тривати не може. Можливо, моя відставка когось сколихне і клубом почнуть займатися. Але так далі тривати не може. Футболістів не можна постійно годувати «завтраками», мені це набридло. Вдячний хлопцям, що вони вони мене слухали, вдячний уболівальникам за підтримку. Важке рішення, але іншого виходу немає. Команда кинута на призволяще, на сьогодні вона нікому не потрібна".

Також Маркевич додав, що гравці матимуть повне право на статус вільного агента через борги по зарплаті. За словами тренера, команда дограє сезон, але Курченко - поганий президент.

"Нехай не ображається, але він так і не зрозумів, яку команду взяв. «Металіст» знали добре у Європі, ми постійно прогресували. Нехай не ображається, але він далекий від футболу", - додав Маркевич.
_VM_
Member

Повідомлення

Маркевича бы в Динамо...
Жаль это нереально.
ShevaVSS
Member

Повідомлення

вот блин, в Украине всего 5 сильных команд, которые что-то могут сделать в Европе, а тут еще и Металл уничтожат :facepalm: Мало им было дисквалификации в ЛЧ, капец просто, игроков жаль :(
Alex143
Member

Повідомлення

Сходил сегодня вернул билеты Динамо-Валенсия. А Металл жаль конечно.
GRaFkiyv
Member

Повідомлення

Від Федерації футболу України надійшов лист щодо звернення МВС України стосовно перенесення початку весняної частини змагань ПЛ на пізніший термін.
У зв’язку з цим Дирекція Прем’єр-ліги постановила перенести початок весняної частини змагань ПЛ на пізніший термін. Дата початку весняної частини змагань ПЛ буде визначена додатково.
Клуби УПЛ на своїх офіційних сайтах підтверджують інформацію про перенесення матчів на невизначений термін.
GRaFkiyv
Member

Повідомлення

30-летний нападающий "Металлиста" и сборной Украины Марко Девич стал игроком "Рубина".
Сумма трансфера составила 5 миллионов евро. В этом сезоне футболист с 15 голами является лучшим бомбардиром украинской премьер-лиги.

Металл поплыл :(
ukrtel
HWBOT OC Team

Повідомлення

GRaFkiyv
в Днепр Девича нужно было,а то нету нападающих нормальных,одни алкаголики.
NIKOLYA
Member

Повідомлення

Ну... За Шахтёр! :beer: :beer: :beer:
_VM_
Member

Повідомлення

NIKOLYA:Ну... За Шахтёр!
За все наши 4 клуба! :beer:
Хотя одному из них это все равно не поможет :(
GRaFkiyv
Member

Повідомлення

Вратарь Рубина жжёт, уходящий мяч мимо ворот, героическим прыжком отбивает себе в ворота :laugh:
libero
Member

Повідомлення

Да уж, Шахтеру тоже зарплату, что-ли, уже не платят?
GRaFkiyv
Member

Повідомлення

Как это было :
Мастер-класс вратарского мастерства:http://rutube.ru/video/cd7727ab1aa8e39d ... b52aa7e16/ :facepalm: :facepalm:
Востаннє редагувалось 27.02.2014 20:40 користувачем GRaFkiyv, всього редагувалось 1 раз.
Відповісти