яку статистику?
Перелік проектів у
таблиці. Можлива відсутність найновіших проектів
Дані всіх проектів з
калькулятором очок
(на Java)
Лінки під калькулятором - фільтри проектів - наприклад Load QRB GPU projects це задачі для відеокарт на новому 17 ядрі.
Ці зсилки є і у шапці на 1-й сторінці
Якщо в тебе залізо таке, як описане в профілі (Жефорс 560Ti), то для відеокарти є два варіанти:
1. Рахувати нові задачі на 17 ядрі (йдуть у 7-му клієнті при client-type=beta або advanced. поки що найкращі задачі йдуть на beta - 7810 і 7811 - короткі і вищий ППД, дещо гірша 8900 - дуже довга і чуть нижчий ППД. Є ще 8902 - але вони йдуть рідко (в мене). Я в себе взагалі перекрив сервер з задачами 890х, ловлю тільки 781х. Ядро 17 (ZETA) використовує OpenCL, а не CUDA, і тому: а) вимагає при обрахунку виділяти для відеоклієнта окреме ядро проца - загружає його на 100% - це проблема драйвера Нвідії б) рекомендовані самі останні драйвера - Нвідія тільки не давно серйозно занялась OpenCL - і в нових драйверах швидкість може зрости і буде стабільніше. Велика перевага нових задач - бонуси за швидкість, як у задач для проца. Але, нажаль, великі очки набігають лише потужним картам, середні відеокарти (типу Жефорсе 560) трохи пролітають
2. Рахувати старі задачі на 15 ядрі - тоді client-type=normal або bigadv. Перевага - CUDA, для неї не потрібно виділяти окреме ядро проца. Також вищі очки для слабих карт, трішки вище для середніх карт, але ЛИШЕ у задач 76хх, які йдуть рідко (як зараз не знаю, попробуй, може знов ідуть).
Для проца зараз кращі задачі 63хх (дуже короткі, йдуть часто у 7-му клієнті на client-type= всі крім beta), і 75хх задачі - в 3-4 рази довші, йдуть часто на бета. В них приблизно однаковий ППД. Але тре обовязково фільтрувати інші задачі з низьким ППД і дуже довгі - 78xx, 764х і просто довгі для слабих проців 85хх,609х.
75хх йдуть постійно у лінуксі в 6-му клієнті на betateam, у віндовсі - не знаю