Останні статті і огляди
Новини
Змагаймось в нашій команді Folding@Home!
-
ShaggY
Member
Да, через годик, если все хорошо, то уже в к топ 50 подберемся!
-
ronemun
Advanced Member
Для достовірності помнож на два
Тре ППД піднімати, всім
На щастя зараз це просто - Радеони 7ххх і Нвідії 6ххх серйозні очки приносять, на відміну від проців
Також, хто має 2600к-3770к, тре на БЖ переходити
Обновились дані на ЕОС і Какао
Так по параметру 24 Avg (7 days) ми взагалі на 39 місце скочили 1,657,390 (11,601,728) очок. Звичайно, це в даний момент, пікове значення, але все одно тішить - це теоретичний максимум, який ми зможем сягнути при даній продуктивності
Тре ППД піднімати, всім
На щастя зараз це просто - Радеони 7ххх і Нвідії 6ххх серйозні очки приносять, на відміну від проців
Також, хто має 2600к-3770к, тре на БЖ переходити
Обновились дані на ЕОС і Какао
Так по параметру 24 Avg (7 days) ми взагалі на 39 місце скочили 1,657,390 (11,601,728) очок. Звичайно, це в даний момент, пікове значення, але все одно тішить - це теоретичний максимум, який ми зможем сягнути при даній продуктивності
-
Artistus
Digital Artist
Хлопці, не розрахував об’єми. Винен...
Публікацію відклали на завтра. Зараз перекладаю досягнення проекту.
Частина з досягненнями команди на світовій арені уже готова.
Публікацію відклали на завтра. Зараз перекладаю досягнення проекту.
Частина з досягненнями команди на світовій арені уже готова.
-
ronemun
Advanced Member
В мене ще одне свято - по середньому ППД я в ТОП 50
це при тому що 1-е місце займає anonymous - тобто всі хто без логіна
на EOC і Какао юзери співпадають - не врахованих немає (принаймні перших 57 - я провіряв)
це при тому що 1-е місце займає anonymous - тобто всі хто без логіна
на EOC і Какао юзери співпадають - не врахованих немає (принаймні перших 57 - я провіряв)
Востаннє редагувалось 26.05.2013 23:16 користувачем ronemun, всього редагувалось 1 раз.
-
ronemun
Advanced Member
імхо, складно і малозрозуміло
Нема:
ріст маштабів проекту - в 10 раз протягом кожних 5 років, переоцінка цілей - перехід з простого питання у цілу галузь науки (відео)
розвиток технічних і програмних засобів (зміна команди і парадигми розробки софта - універсальний софт для всього заліза, нові ядра і їх переваги і недоліки, особливо ріст задач для відеокарт до 100тис атомів, плани на майбутнє - відеоклієнт для лінукса, БЖ задачі для відеокарт, нові ядра на основі OpenCL для потужних проців і XeonPhi, обэдання відеокарт, нові версії клієнта)
нова оцінка донорів (QRB, нові задачі БЖ і їх прибуток)
користь технічна - вийшов стрес-тест і бенчмарк
ну і загальні кроки в науці: вдосконалення методів аналізу результатів обрахунку (моделі стану Маркова) і передбачення структури білків, і.т.п.
вся інфа взята тут
Нема:
ріст маштабів проекту - в 10 раз протягом кожних 5 років, переоцінка цілей - перехід з простого питання у цілу галузь науки (відео)
розвиток технічних і програмних засобів (зміна команди і парадигми розробки софта - універсальний софт для всього заліза, нові ядра і їх переваги і недоліки, особливо ріст задач для відеокарт до 100тис атомів, плани на майбутнє - відеоклієнт для лінукса, БЖ задачі для відеокарт, нові ядра на основі OpenCL для потужних проців і XeonPhi, обэдання відеокарт, нові версії клієнта)
нова оцінка донорів (QRB, нові задачі БЖ і їх прибуток)
користь технічна - вийшов стрес-тест і бенчмарк
ну і загальні кроки в науці: вдосконалення методів аналізу результатів обрахунку (моделі стану Маркова) і передбачення структури білків, і.т.п.
вся інфа взята тут
-
Artistus
Digital Artist
Там я зачепив суто наукові аспекти - користь від проекту для медицини. Сама ж новина на головній буде завтра. Так що будемо чекати.
-
ronemun
Advanced Member
я маю на увазі, що в додатку багато невідомих і важкозрозумілих термінів для тих хто рецепти на память не вивчав
-
Artistus
Digital Artist
Я розумію. Зрозумілий текст буде в завтрашній новині, а цей додаток - це інфа так би мовити для допитливих. Не раз уже питали, що цей фолдинг дав конкретно для медицини - ось і є можливість прочитати. Тільки багато в чому доведеться вмикати абстрактне мислення, особливо тим, хто з медициною не має нічого спільного.
До речі, золотце вам як?
До речі, золотце вам як?
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
Artistus
я б сделал чуть более крассным а как само золото делал?
а если делать обоину, то бы сделал с отражением типа так
я б сделал чуть более крассным а как само золото делал?
а если делать обоину, то бы сделал с отражением типа так
- спойлер
-
Artistus
Digital Artist
prosha_evolist
Подумаю над тим, але обоїна переноситься на наступний тиждень.
ronemun
Щойно вставив невелике пояснення щодо першого досягнення, описаного в блогу.
Виділив курсивом. Так зрозуміліше? Може до решти досягнень такі роз’яснюючі примітки подописувати?
Подумаю над тим, але обоїна переноситься на наступний тиждень.
ronemun
Щойно вставив невелике пояснення щодо першого досягнення, описаного в блогу.
Виділив курсивом. Так зрозуміліше? Може до решти досягнень такі роз’яснюючі примітки подописувати?
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
вот типа такая у меня идея, золото с черным классно выглядит, и естественно в нормальном качестве, это набросок
- спойлер
-
oleg_qwerty
Member
Artistus
https://www.overclockers.ua/blogs/blog/news/1051.html" target="_blank <- это уже конечный вариант или будет еще вычитываться и корректироваться? Там есть несколько грамматических ошибок, которые не мешало бы выправить перед выпуском статьи в массы
https://www.overclockers.ua/blogs/blog/news/1051.html" target="_blank <- это уже конечный вариант или будет еще вычитываться и корректироваться? Там есть несколько грамматических ошибок, которые не мешало бы выправить перед выпуском статьи в массы
-
Artistus
Digital Artist
Це не кінцевий варіант.
Добавлено через 50 минут 6 секунд:
Трохи підправив. Вже краще?
Добавлено через 50 минут 6 секунд:
Трохи підправив. Вже краще?
-
oleg_qwerty
Member
Artistus
...сывороточная болезнь, которая есть опасным для организма состоянием... - может, лучше вместо "есть" написать "является";
...могут работать не поддавая организм риску... - аналогично "не подвергая";
...поскольку чем больше молекула аналогичного по функции белка-прототипа лекарства, тем легче иммунная система улавливает ее чужеродность... - здесь идет речь про размеры молекулы или про схожесть? не совсем понял
...имеют разные иммунологические функции, не смотря на то, что... - может ошибаюсь но вроде бы "несмотря" - должно быть одним словом;
...передается следуючей клетке... - "следующей";
я не граммар наци, просто хочется, чтоб статья была красивой и правильной посему прошу понять, простить и отпустить
П.С. и таки да, статейка не для средних умов ждемс публикацию
...сывороточная болезнь, которая есть опасным для организма состоянием... - может, лучше вместо "есть" написать "является";
...могут работать не поддавая организм риску... - аналогично "не подвергая";
...поскольку чем больше молекула аналогичного по функции белка-прототипа лекарства, тем легче иммунная система улавливает ее чужеродность... - здесь идет речь про размеры молекулы или про схожесть? не совсем понял
...имеют разные иммунологические функции, не смотря на то, что... - может ошибаюсь но вроде бы "несмотря" - должно быть одним словом;
...передается следуючей клетке... - "следующей";
я не граммар наци, просто хочется, чтоб статья была красивой и правильной посему прошу понять, простить и отпустить
П.С. и таки да, статейка не для средних умов ждемс публикацию
-
Artistus
Digital Artist
oleg_qwerty
Все ОК, зауваження враховано.
Дякую за підказки.
А то прогнав через "Правописание" MS Word 2009 for Mac, а воно, зараза, не всі помилки зловило.
Ох уже ці майки. Фсе лучче - для венди...
Добавлено через 1 час 48 минут 39 секунд:
Додав у блог трохи пояснень.
Все ОК, зауваження враховано.
Дякую за підказки.
А то прогнав через "Правописание" MS Word 2009 for Mac, а воно, зараза, не всі помилки зловило.
Ох уже ці майки. Фсе лучче - для венди...
Добавлено через 1 час 48 минут 39 секунд:
Додав у блог трохи пояснень.
-
ronemun
Advanced Member
команда 98 місце
-
ShaggY
Member
ronemun
Спасибо, проблема была только в том что через РДП коннектился.. Щас все номрально работает.
Прадва есть одно замечание, то что если коротко зайти и выйти, то ничего не сбивается, а вот если минут на 15, то усе как говрится кина не будет.
Спасибо, проблема была только в том что через РДП коннектился.. Щас все номрально работает.
Прадва есть одно замечание, то что если коротко зайти и выйти, то ничего не сбивается, а вот если минут на 15, то усе как говрится кина не будет.
-
ronemun
Advanced Member
..если коротко зайти и выйти, то ничего не сбивается
дивно, я не замічав по часу - на мою думку має збиватись в будь-якому випадку - адже пройшло переключення консолі (тобто з консолі на RDP). Розрахунок, запущений до того з під консолі, дыйде до кінця, а нова задача вилетить - тому що буде запускатись не з під консолі - після переключення на RPD само на консоль не переключиться, навіть коли вийдеш з RDP.
Якщо на компютер тре заходити по RDP (при включених розрахунках у консолі), я робив простіше - або заходжу в RDP під іншим користувачем, або відеоклієнт запускаю в консолі в сеансі іншого користувача - при вході в сеанс RDP сеанс консолі не вилетить (звичайно, для цього тре віндовс патчити)
якщо час перебування в сесії RDP дійсно має значення, то може вияснити причину і праметри, які впливають на це значення - писали, ніби впливає час відключення монітора чи щось подібне.
дивно, я не замічав по часу - на мою думку має збиватись в будь-якому випадку - адже пройшло переключення консолі (тобто з консолі на RDP). Розрахунок, запущений до того з під консолі, дыйде до кінця, а нова задача вилетить - тому що буде запускатись не з під консолі - після переключення на RPD само на консоль не переключиться, навіть коли вийдеш з RDP.
Якщо на компютер тре заходити по RDP (при включених розрахунках у консолі), я робив простіше - або заходжу в RDP під іншим користувачем, або відеоклієнт запускаю в консолі в сеансі іншого користувача - при вході в сеанс RDP сеанс консолі не вилетить (звичайно, для цього тре віндовс патчити)
якщо час перебування в сесії RDP дійсно має значення, то може вияснити причину і праметри, які впливають на це значення - писали, ніби впливає час відключення монітора чи щось подібне.
-
Artistus
Digital Artist