SSD. Выбор накопителя, результаты тестов

SSD, HDD, Flash и прочие носители информации
Відповісти
Автор
Повідомлення
almazmusic
Король клавиатуры

Повідомлення

Востаннє редагувалось 05.03.2015 11:09 користувачем Vovchic_jrc, всього редагувалось 62 разів.
Fishnya
Alex

Повідомлення

Skeptik
а конкретней? мне модели интересны, может найду такой, пока есть возможность
Skeptik
Member

Повідомлення

Fishnya:а конкретней?
Что именно?
Fishnya
Alex

Повідомлення

Skeptik
какие модели ssd это имеют?
Skeptik
Member

Повідомлення

Fishnya
Точно есть - у Intel 520 и Kingston KC100.
SAO
Member

Повідомлення

так почну свої мемуари :) Вже неділю користуюсь Crucial M4 CT128M4SSD1 .
Коли купував SSD чесно кажучи очікував більшого,впринципі задоволений 50/50, відклик системи пришвидшився,але деякі програми: фотошоп ,браузери : хром,мозілла грузяться одинаково/
-зато тепер стоїть антивір і не тупить система :laugh: . Також місця під програми хватає ... SSD Life показує що він проживе до 2022 року :shuffle:
+ та все + тепер
Мінуси:
-ціна / Гб
-комплектація (в даному комплекті виключно сам SSD)
- не відображається темпаратура диска,також неможливо взнати кількість записаної/зчитаної інформації.
-Коли я вибирав то неодноразово натикався на відгуки про свист разів 5 це точно ,на жаль в моєму екземплярі таке саме нещастя :weep: ... він проявляється коли диск навантажений,цей звук щось на подобі як свист дроселів/або сверчок , сильно не чую так як система не з тихих ,але якщо взяти його в руки поближче це відчутно ...
-на прошивці 040H зловив глюк-система стала дико тормозити (після встановлення з 0) також 1 раз пропав SSD ... включив/виключив все гуд ... прошився на стару все ОК!
Я б даний SSD оцінив на 3+ ,чому так ? не через швидкість а через Свист ,враховуючи що це не є дешевий SSD і рахується одним із кращих, я вважаю таке недопустимо ... брак є завжди але ...

Система ставилась чистою,ніяких оптимізацій/відключень/переносів неробив ,також пообновлював все з майкрософту для замусорення системи :)
Тепер трохи синтетики:
система з 0
спойлер
ЗображенняЗображення
спойлер
ЗображенняЗображення
040H
спойлер
ЗображенняЗображення
спойлер
ЗображенняЗображення
А тепер тиждень користування:
спойлер
Зображення
Зображення
спойлер
ЗображенняЗображення
спойлер
ЗображенняЗображення
Впринципі ще раз обновлю на останню і переставлю систему ... подивлюсь як дальше буде, ну а відпишу уже якщо вилізе ще якийсь баг /глюк ...
nike288
Junior

Повідомлення

Вот мой Samsung 830
Вкладення
as-ssd-bench SAMSUNG SSD 830 25.01.2013 20-11-26.png
Fishnya
Alex

Повідомлення

SAO
так а сколько запускается фш и хром, например, в первый раз, после старта системы?
SAO
Member

Повідомлення

Fishnya:SAO
так а сколько запускается фш и хром, например, в первый раз, после старта системы?
- незрозумів запитання ,всмислі після першого встановлення сис/прог?
- чи запустив систему і зару Фш/бра ?

-це все оприділяв на око,без всяких секундомірів ... тому точно не скажу : раніше/тепер ...

nike288
гм ,я не експерт но щось по 4 кб мала швидкість ... ну в мене сата 2 ,і проц офісний то тут зрозуміло ...
Zeus52
Member

Повідомлення

nike288:Вот мой Samsung 830
это интелловская мать?
dubievka
Junior

Повідомлення

Купил себе SSD накопитель, но, увы, в комплекте не оказалось направляющих для его установки. Покупать за 40-50 грн. не хотелось. Вышел из ситуации так:

1. Разобрал старый FDD
2. В нижней части корпуса FDD просверлил отверстия соответственно креплению SSD
Зображення
3. И вуаля :
Зображення

Так как в нижней части корпуса FDD уже есть резьба для винтов, то осталось только собрать и поставить все в корпус. Учитывая маленькую себестоимость на первое время сгодиться.
Fishnya
Alex

Повідомлення

SAO
ну запусти систему, подожди, пока всё загрузится, а потом запускать. я об этом.
Skeptik
Member

Повідомлення

dubievka
SSD с тем же успехом можно было просто одним винтом к шасси прикрутить - он легкий, и к способу крепления ни разу не критичный.
Richmond_Odessa
Member

Повідомлення

Взял Vertex 4 128 GB.

Сравнил в тестах со своим HDD.
спойлер
Зображення
Зображення
Впечатляет разница в 4K и 4KQD32 :D
GreeD_AxiViLoN
Member

Повідомлення

Народ что можете сказать про Samsung 840 120Gb? Они хуже 830?
wigar
Member

Повідомлення

Ребят подскажите плиз по поводу Накопитель SSD 180GB Corsair GSForce Series CSSD-F180GBGS-BK , стоит ли его брать? Если да(через телефон буду мониторить форум на работе) то смогу завтра взять по дешевке новый.
Half-Ogre
Junior

Повідомлення

Послезавтра получу Samsung 840 Pro 128gb.В ней не tlc память,результаты на выходных или чуть раньше повешу.135 евро,знакомый привезет из Нидерланд.
Max
Junior

Повідомлення

wigar:Ребят подскажите плиз по поводу Накопитель SSD 180GB Corsair GSForce Series CSSD-F180GBGS-BK , стоит ли его брать? Если да(через телефон буду мониторить форум на работе) то смогу завтра взять по дешевке новый.
С гарантией в 6 месяцев как в данном магазине однозначно нет.
Alexey1977
Member

Повідомлення

Half-Ogre
там нормальная память (MLC Toggle Nand) можно брать - цена правда не сахар.
Half-Ogre
Junior

Повідомлення

У нас пока нет тна ньюеге/амазоне под нг были по 130 юсд. Но доставка и ждунство. Щас по 150 там. Смысла не увидел.
ANDR11
Member

Повідомлення

SAO:...
-Коли я вибирав то неодноразово натикався на відгуки про свист разів 5 це точно ,на жаль в моєму екземплярі таке саме нещастя :weep: ... він проявляється коли диск навантажений,цей звук щось на подобі як свист дроселів/або сверчок , сильно не чую так як система не з тихих ,але якщо взяти його в руки поближче це відчутно ...
... Я б даний SSD оцінив на 3+ ,чому так ? не через швидкість а через Свист ,враховуючи що це не є дешевий SSD і рахується одним із кращих, я вважаю таке недопустимо ... брак є завжди але ...
Я бы на Вашем месте в сервисный центр обратился по поводу свиста! Никакого свиста быть не должно! :mad:
Відповісти