Останні статті і огляди
Новини
ASUS Xonar DX и MacOs
-
bismerk
Junior
Ребята, будет ли работать? Может кто ставил, ничего кроме универсального драйвера к ней не нашел, может кто опытом поделиться, ранее Мак Оc не ставил.
-
Artistus
Digital Artist
У мене Mac OS X 10.8.2 - мусив на днях замінити цю звукову, бо драйверів на неї не існує, навіть ентузіастських.
Один чел на санях (Otak) починав роботу зі створення драйвера, але йому забракло даташитів і часу - і він забив на проект.
Тим не менше, він виклав лінк на свої незакінчені труди, які може закінчити кожен достатньо кваліфікований і проінформований бажаючий.
Я ж мусив встановити свою стареньку Audigy SB1394 з дровами kX project - вивід нормальний, 6-каналів настроїв через Конфігуратор MIDI, інпут недоступний.
Але мені цього достатньо. Інпут з вебки буде скоро.
Добавлено через 43 минуты 58 секунд:
Ще ось така кетайська хрєнь є для вводу звуку з мікрофона без траблів (і для виводу, зрештою, теж). Вставив - і працює. Доставка безкоштовна.
Один чел на санях (Otak) починав роботу зі створення драйвера, але йому забракло даташитів і часу - і він забив на проект.
Тим не менше, він виклав лінк на свої незакінчені труди, які може закінчити кожен достатньо кваліфікований і проінформований бажаючий.
Я ж мусив встановити свою стареньку Audigy SB1394 з дровами kX project - вивід нормальний, 6-каналів настроїв через Конфігуратор MIDI, інпут недоступний.
Але мені цього достатньо. Інпут з вебки буде скоро.
Добавлено через 43 минуты 58 секунд:
Ще ось така кетайська хрєнь є для вводу звуку з мікрофона без траблів (і для виводу, зрештою, теж). Вставив - і працює. Доставка безкоштовна.
-
bismerk
Junior
а как она дружит с различного вида вебками, на сайте логитека я ессно дров не нашел =)
-
Artistus
Digital Artist
OS X? - З усіма сучасними нормально.bismerk:а как она дружит с различного вида вебками
Головне, щоб вебка відповідала стандарту UVC 3.0 (не плутати з USB 3.0) - вставив - і працює, дров не потребує (опа, віршик вийшов ).
Моя Microsoft VX-1000 не дружить, буду міняти на Logitech C270.
-
Artistus
Digital Artist
Одна з найкоротших тем..
-
Martix
Member
Artistus
Тотально дизайнерская ось... Мну тоже на маке (mountain lion), звук пока встройка, жду E-MU, вебка С270, работает идеально, кехт на алц892 встал тоже идеально, ФП, цифра, микрофон, все работает... планшет тоже с поддержкой мак, принтер тоже, все работает, но... проц 2500K на 4.5 выдает баллов в Cinebench 5 баллов при 4.5 ггц, в винде 7 с мелочью, уже busratio ставил 45, редактировал smbios
Добавлено через 20 минут 54 секунды:
отключил speedstep стало 6.75, что вполне сносно
Тотально дизайнерская ось... Мну тоже на маке (mountain lion), звук пока встройка, жду E-MU, вебка С270, работает идеально, кехт на алц892 встал тоже идеально, ФП, цифра, микрофон, все работает... планшет тоже с поддержкой мак, принтер тоже, все работает, но... проц 2500K на 4.5 выдает баллов в Cinebench 5 баллов при 4.5 ггц, в винде 7 с мелочью, уже busratio ставил 45, редактировал smbios
- спойлер
- <key>SMmaximalclock</key>
<string>4500</string>
<key>SMbusspeed</key>
<string>5600</string>
Добавлено через 20 минут 54 секунды:
отключил speedstep стало 6.75, что вполне сносно