Новости
Последние статьи и обзоры
Skype_&_web-camera
-
Miki+
Member
Шановні камради!
Допоможіть вирішити проблему, яка заключається в тому що скайп не бачить вебки, комп її бачить (захожу в мій комп’ютер, в списку є USB-видеоустройство, запускаю його і вебка показую зображення)
Допоможіть вирішити проблему, яка заключається в тому що скайп не бачить вебки, комп її бачить (захожу в мій комп’ютер, в списку є USB-видеоустройство, запускаю його і вебка показую зображення)
-
Fishnya
Alex
Miki+
в настройках стоит эта вебка?
в настройках стоит эта вебка?
-
Miki+
Member
Fishnya
якщо ти про скайп, то в налаштуваннях скайп не бачить її
якщо ти про скайп, то в налаштуваннях скайп не бачить її
-
viperest1
Member
А якщо спробувати іншу версію скайпу?,в мене було таке з камерою попередньою. Допомогло-купив іншу камеру 
-
Miki+
Member
viperest1
ну якби нема можливості на сайті скайпа вибирати версію
-
viperest1
Member
я маю , просто завжди зберігаю всі версії якраз на такий випадок. Зможу завтра кинути на ех.уа - сьогодні нажаль не вийде,бо там діти сплятьMiki+:viperest1
-
Miki+
Member
viperest1
ок, дякую, попробую
ок, дякую, попробую
-
zamolot
Member
Miki+
Для разнообразитя хоть бы модель камеры указал (хрустальный шар подсказывает, что это очередной noname с кривыми дровами). Когда-то была подобная лажа с камерами Canyon и Genius. Лечится заменой видеокамеры. Поделки OEM-марок стараюсь обходить десятой дорогой, чего и ТС советую.
Для разнообразитя хоть бы модель камеры указал (хрустальный шар подсказывает, что это очередной noname с кривыми дровами). Когда-то была подобная лажа с камерами Canyon и Genius. Лечится заменой видеокамеры. Поделки OEM-марок стараюсь обходить десятой дорогой, чего и ТС советую.
-
viperest1
Member
zamolot
о ось canyon лайно повне,я дурак взяв таку. Там драйвер,що в комплекті взагалі не йшов,тоді з тяжкою бідою знайшов на якомусь форумі-зараз син її використовує в якості фотоапарата,в його три роки для нього якраз,правда довелося кабель відрізати,бо падав через нього
о ось canyon лайно повне,я дурак взяв таку. Там драйвер,що в комплекті взагалі не йшов,тоді з тяжкою бідою знайшов на якомусь форумі-зараз син її використовує в якості фотоапарата,в його три роки для нього якраз,правда довелося кабель відрізати,бо падав через нього
-
Miki+
Member
-
DEVES
Member
Скайп перезапускал?
-
Miki+
Member
DEVES
завтра попробую стару версію поставити може дійсно поможе, но там ще і комп не ахті, мабуть треба буде вінду переустановити, але може бути що вінду переустанвлю а не поможе(
і перезапускав, і комп перезагружав декілька разів
завтра попробую стару версію поставити може дійсно поможе, но там ще і комп не ахті, мабуть треба буде вінду переустановити, але може бути що вінду переустанвлю а не поможе(
і перезапускав, і комп перезагружав декілька разів
-
viperest1
Member
Miki+
дивись в лс кинув тобі
дивись в лс кинув тобі
-
Miki+
Member
viperest1
бачив, дякую, попробую поставити
бачив, дякую, попробую поставити
-
viperest1
Member
Ну як справи?,допомогло?
-
Myaucher
Member
Вряд ли...
Имел с полгода назад подобный гимор, как раз с А4Тек-овой вэбкой на ХР, как ни странно. Ситуация один-в-один, смена версий Скайпа не помогла. Помогла установка проги WebCamMax (вроде бы так), и засовывание ее в запуск перед Скайпом. Смысл в чем: прога создает виртуальную вэбку (вроде как для того, чтоб ей могло пользоваться несколько потребителей), которую Скайп уже видит и с ней работает. Т.е. ставить прогу, в ней в менюхе дать команду создания виртуальной вэбки, потом Скайп натравить на эту новосозданную вэбку (хотя 99%, что кроме нее он ничего и не увидит).
-
Miki+
Member
не помогло нічого запропоноване((( інша камера від логітеч не помогла, стара версія скайпа поставилась но.... кнопка вхід не активна, тобто ввожу логін і пароль але ввійти не можу, также не допомагає нажимання ентера, нова версія поставилась з помилкою, може потрібно систему переустановити? навіть не знаю чи поможе, ось деякі скріншоти
видно що камеру комп бачить а скайп ні(
видно що камеру комп бачить а скайп ні(
-
Myaucher
Member
Не увидел, что применен мой совет. Ошибка инсталлера скорее всего от битого/недокачанного пакета Скайпа или "чудес" вируса/антивируса. Перекачать инсталляшку, зачистить то, что было и поставить наново.
-
Miki+
Member
ок, попробую програмуліну поставити, провтикав)