Побажеємо щим хлопцям вдавитися вже грішми.
Новости
Последние статьи и обзоры
Samsung підвищує ціни на виробництво мікросхем на тлі ажіотажного попиту
-
yariksom
Member
Предлагаю обсудить Samsung підвищує ціни на виробництво мікросхем на тлі ажіотажного попиту
-
alex_sul
Advanced Member
Хай увесь управляючий склад вийде з вікна 
-
big_bang
Member
ахахахах
новини в стилі "ЗНОВУ ЩОСЬ ТАМ ПОДОРОЖЧАЛО" взагалі перестали дивувати
покличте, як щось почне дешевіти
я буду чекати
новини в стилі "ЗНОВУ ЩОСЬ ТАМ ПОДОРОЖЧАЛО" взагалі перестали дивувати
покличте, як щось почне дешевіти
я буду чекати
-
yariksom
Member
Ляж поспи роки два-три
-
Scoffer
Member
Не хвилюйся, трамп оно вже наказав вийти військам з південої кореї, то кім зайде і покаже де саме вікно знаходитьсяalex_sul: ↑ 20.08.2026 15:04Хай увесь управляючий склад вийде з вікна
Последний раз редактировалось Scoffer 20.08.2026 15:25, всего редактировалось 1 раз.
-
big_bang
Member
щоб шо ?
проснувся, а там машини літають, а мене замінив бездушний робот на роботі ?
ні-ні. я тут почекаю
хочу бачити на власні очі, як буде сипатися цей світ
Відправлено через 1 хвилину 13 секунд:
на понт бере можливо ?Scoffer: ↑ 20.08.2026 15:24 трамп оно вже наказав вийти військам з південої кореї, то кім зайде і покаже де саме вікно знаходиться![]()
-
Slon_76Kg
Member
Та якось всеціло байдуже вже.. які там труднощі в техногігантів. Аби те залізо - що вже є на руках протянуло ще "трохи" 
-
Soto
Member
помидоры по 20 грн (сливка)
Неплохой вариант для закрутки на зиму при нынешних ценах на всё остальное
-
yariksom
Member
Не буде нічого п0дібного, машинам РАМи не вистачить, просто тобі вживлять ШІ, всі ми станем ШІ роєм і будемо зерграшити сусідні галактикиbig_bang: ↑ 20.08.2026 15:26щоб шо ?
проснувся, а там машини літають, а мене замінив бездушний робот на роботі ?
-
EvhenS
Member
Мені тільки одне цікаво, як у самсунга організоване виробництво мікросхем, що вони досі не можуть в плюс вийти. Це ж золота рибка, яка раз в сто років буває. А у них виробництво збиткове.
-
Voozy
Member
Желаю им в скором времени выбор из восьми партией-одобренных причесок, вместо К-попа.
Остальным ИИ барыгам - рака яиц и ж0пы!
Остальным ИИ барыгам - рака яиц и ж0пы!
-
Afit
Member
Але ж:yariksom: ↑ 20.08.2026 14:58 Предлагаю обсудить Samsung підвищує ціни на виробництво мікросхем на тлі ажіотажного попиту
Побажеємо щим хлопцям вдавитися вже грішми.![]()
Для Samsung це особливо важливо, оскільки її контрактне виробництво залишається збитковим з 2022 року.
-
yariksom
Member
Afit
Наївний ти, поглянути би як вони збитковість рахують, переважно за рахунок прибутку вводять нові потужності, купляють технології, просто виплачуюють собі космічні бонуси і називають це збитком.
Наївний ти, поглянути би як вони збитковість рахують, переважно за рахунок прибутку вводять нові потужності, купляють технології, просто виплачуюють собі космічні бонуси і називають це збитком.
-
MqM
Member
Тепер я розумію Гордона Фрімена, а саме чому він пішов в стазис
-
yariksom
Member
Ага, оперативка подорожчалаMqM: ↑ 20.08.2026 16:46Тепер я розумію Гордона Фрімена, а саме чому він пішов в стазис
-
dead_rat
Member
Воно збиткове, по прибутки це кого треба прибутки. Я можу лише яувити як впахують їхні бухгалтериEvhenS: ↑ 20.08.2026 16:07 Мені тільки одне цікаво, як у самсунга організоване виробництво мікросхем, що вони досі не можуть в плюс вийти. Це ж золота рибка, яка раз в сто років буває. А у них виробництво збиткове.
-
1234waltz
Member
Збиткове воно тільки для податкової, то вміти треба. Всі великі корпорації мають великі фінансові та юридичні відділи, та доволі грамотно маніпулюють законодавством. Там і внутрішні позики дочірнім юрособам, і переведення коштів між філіями в різних країнах з різним оподаткуванням, і гра з дивідендами, і заниження прибутковості і маніпуляції з записом у витрати різних фін операцій.EvhenS: ↑ 20.08.2026 16:07 Мені тільки одне цікаво, як у самсунга організоване виробництво мікросхем, що вони досі не можуть в плюс вийти. Це ж золота рибка, яка раз в сто років буває. А у них виробництво збиткове.
-
dead_rat
Member
Робимо консалтингову компанію на сейшелах і платимо їй 10 мільярдів за консалтінг щомісяця. І вуаля - збитки, треба ще дотацій від державонькиyariksom: ↑ 20.08.2026 16:40 Afit
Наївний ти, поглянути би як вони збитковість рахують, переважно за рахунок прибутку вводять нові потужності, купляють технології, просто виплачуюють собі космічні бонуси і називають це збитком.![]()
Відправлено через 27 секунд:
1234waltz
-
big_bang
Member
я цього року вже заклав помідори, огірки і кабачкиSoto: ↑ 20.08.2026 15:38 помидоры по 20 грн (сливка)
хоббі нове для себе відкрив