Новости
Последние статьи и обзоры
GSC розкрила подробиці великого оновлення 2.0 для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
alex_sul
Advanced Member
Пропоную обговорити GSC розкрила подробиці великого оновлення 2.0 для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Ну добре, очікую!
По ходу воно буде величезне!
Вже додали в стім 18 нових ачівок (не підписаних)
Ну добре, очікую!
По ходу воно буде величезне!
Вже додали в стім 18 нових ачівок (не підписаних)
-
Ararat
Member
4 моделі зброї це для патчу 2.0 чи для длц?
І що значить моделі? Нові типи зброї чи унікальні версії старої?
І що значить моделі? Нові типи зброї чи унікальні версії старої?
-
warp37
Member
Выглядит очень интересно, растительность стала живее и естественнее.
Интересно, добавят ли новые технологии и настройки.
Интересно, добавят ли новые технологии и настройки.
-
MessiaH
Member
А нормальный оптимизон будет или такое же дно останется?
-
warp37
Member
Игра даже на Steam Deck нормально идёт с LSFG-VK, а на максимальных без FG c DLAA в 4K выдаёт 50+ FPS на RTX 5080.MessiaH: ↑ 14.08.2026 17:07 А нормальный оптимизон будет или такое же дно останется?
Игра итак одна из лучших по оптимизации среди других на движке.
-
Devijack
Member
Круто, нагадує роботу над Кіберпанком.
-
AlexWest
Member
Ну, респект. Можна викидати заготовлені моди на рослинність. Але де ачівки за складність майстер і експедицію? І нащо там нові стволи? Хоч комусь бракувало тих, що були? Новий пістолет, який додали раніше, був дисбалансним. Сподіваюся, тут не так.
-
FirstTDM
Member
Ждем... очень ждем... Киберпанк ожил после обнов - а тут обещают вот прямо взлет Сталкера... интересно... 
-
Геральт
Active Member
AlexWest
Відколи в шутері стволи стали заважати?
Відколи в шутері стволи стали заважати?
-
MAKKACIN
Member
Чудова новина, можна ще раз пройти) І буду надіятись що тепер зможу в бінокль глянути де бандити а потім з снайперки бахнути їх красиво! 
-
MaxNew
Member
Пройшов його на старті одним залпом. Довго чекав повноцінне DLC щоб перепройти.MAKKACIN: ↑ 14.08.2026 18:08 Чудова новина, можна ще раз пройти) І буду надіятись що тепер зможу в бінокль глянути де бандити а потім з снайперки бахнути їх красиво!![]()
Стільки всього ввели, надіюсь буде як в перший раз.
-
AlexWest
Member
Нові стволи відбирають людино-години при розробці. І якщо теж будуть дисбалансними, то трохи сумно.
Відправлено через 1 хвилину 29 секунд:
А якщо у вас снайперка, то нахіба вам бінокль?MAKKACIN: ↑ 14.08.2026 18:08 Чудова новина, можна ще раз пройти) І буду надіятись що тепер зможу в бінокль глянути де бандити а потім з снайперки бахнути їх красиво!![]()
-
yariksom
Member
Коли обмежили вігу інвентаря
-
Telcontar
Member
Це легко виправляється модом
-
yariksom
Member
Так і робимTelcontar: ↑ 14.08.2026 18:31Це легко виправляється модом
-
CADR
Member
Можна буде кацапів забивать як баранів?
-
unlnu
Member
то вони бета тестерів набирають за тиждень до релізу, а тепер анонсять ціну в 30 дол. обійдусь, мабуть, лише безкоштовним оновленням 2.0.
-
MAKKACIN
Member
AlexWest
Залазиш на вишку, видившляєшся ціль, бінокль фіксує її, далі розкладаєшся, налаштовуєш патрони, ставиш приціл, і бам інста постріл
Залазиш на вишку, видившляєшся ціль, бінокль фіксує її, далі розкладаєшся, налаштовуєш патрони, ставиш приціл, і бам інста постріл
-
S0N1C
Member
я наївний думав ДЛС буде теж безкоштовнимunlnu: ↑ 14.08.2026 18:53 то вони бета тестерів набирають за тиждень до релізу, а тепер анонсять ціну в 30 дол. обійдусь, мабуть, лише безкоштовним оновленням 2.0.
-
Alonzo
Member
нормально всё с оптимизацией, я её на 3080ти прошел на первых патчах, летала на ультра в 1440рMessiaH: ↑ 14.08.2026 17:07 А нормальный оптимизон будет или такое же дно останется?