Фанат Battlefield 6 провів у грі 470 годин і домігся повернення коштів у Steam через видалення улюбленого режиму Rush

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Предлагаю обсудить Фанат Battlefield 6 провів у грі 470 годин і домігся повернення коштів у Steam через видалення улюбленого режиму Rush
На тому тиждні грав у Deathmatch на новій мапі - все добре. Не знаю чого він загубив режим. Є ж підбор де можна вибрати мапи і режим який тобі потрібен, не в порталі.
AlexWest
Member

Його часом не Мойша звуть?
KimRomik
Member

в кожній грі має бути різноманіття режимів, навіщо розробники додають одне та видаляють інше одному Богу відомо...
Grava
Member

У режим грає мало людей? Зробити нормальний баланс? Ні, видалити його, щоб навіть ті кому подобається не змогли грати.
AlexWest
Member

В ліцензійній угоді користувача мають бути прописані такі випадки.
tornadox
Member

nightkain: 11.08.2026 09:27 На тому тиждні грав у Deathmatch на новій мапі - все добре. Не знаю чого він загубив режим. Є ж підбор де можна вибрати мапи і режим який тобі потрібен, не в порталі.
Може я чогось не розумію, прошу поділитися як вибрати Rush, SDM, Strikepoint, King of The Hill і попасти на активний сервер.
Изображение

Відправлено через 7 хвилин 56 секунд:
Grava: 11.08.2026 10:42У режим грає мало людей? Зробити нормальний баланс? Ні, видалити його, щоб навіть ті кому подобається не змогли грати.
Умовно ситуація зараз така: в грі багато Battledads на PS5 (старші чоловіки після роботи, які не тягнуть змагатися з MnK гравцями) які відключають кросплей, в них більшість лоббі в такому режимі з ботами, через що вони постійно ниють в соц мережах. Через це залишили лише один режим CQB (Close Quarters Battle). Я в більшості грав в Strikepoint, SDM, King of The Hill - це все CQB - тепер вже й нема що грати.

Ситуація з рефандом - це або одиничний випадок або фейк.
maxn
Member

А разве нет отдельных частных серверов? Помню когда залипал 100 лет назад в батлу, можно было внести данные, и тебе показывает список серверов подходящих. Сохраняешь их в их избранном и всё.
tornadox
Member

maxn
Недолугий сервер браузер є лише в портал.
Для офіційних режимів його нема.
nightkain
Member

tornadox: 11.08.2026 12:34
nightkain: 11.08.2026 09:27 На тому тиждні грав у Deathmatch на новій мапі - все добре. Не знаю чого він загубив режим. Є ж підбор де можна вибрати мапи і режим який тобі потрібен, не в порталі.
Може я чогось не розумію, прошу поділитися як вибрати Rush, SDM, Strikepoint, King of The Hill і попасти на активний сервер.
Якщо реально прибрали - то повна шляпа(спробую глянути після роботи). Ніякого сенсу не бачу в цьому. Взагалі Rush в останній батлі ніякий режим, навіть в 2042 набагато краще було. Краще б баланс у нього завезли, а не прибирали.
Ответить