Gigabyte випустила оновлену плату B760M Gaming із підтримкою процесорів LGA1700 та пам’яті DDR4

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную обговорити Gigabyte випустила оновлену плату B760M Gaming із підтримкою процесорів LGA1700 та пам’яті DDR4

Я тільки за в такий час бачити dd4 плати. Але ж охолодження VRM - gigabyte, ну камон - залишити дірки під радіатор і не встановити його? Ще й 100% у списку підтримки є 14900k
n6407
Member

yurius_r: 10.08.2026 11:01 Пропоную обговорити Gigabyte випустила оновлену плату B760M Gaming із підтримкою процесорів LGA1700 та пам’яті DDR4

Я тільки за в такий час бачити dd4 плати. Але ж охолодження VRM - gigabyte, ну камон - залишити дірки під радіатор і не встановити його? Ще й 100% у списку підтримки є 14900k
:-/
да, беда прямо, просто невозможно обьяснить почему на всю мать 1 куцЫй радиатор :insane:

радиатор не поставили, зато гейМинг написать не забыли :lol: бред
MetalistForever
Member

Просто издевательство , а не плата
Melki
Member

делают дешевую плату под дешевую сборку - ладно, но сделайте ж вы её красивую, гейминг же
Vasyanya1
Member

гейминг же
Є Gaming, а є Gaming X. На платах без "Х" як правило сирітський VRM і куці радіатори .
yariksom
Member

Ось що ШІ життєдайний з нами робить :super: :lol:
dext
Member

Без розгону - цілком достатньо, наявність D‑Sub натякає на офісне застовування, Gaming тут ні до чого, нормальний бюджетний варіант, за адекватної ціні, якщо така буде
Meandmy
Junior

n6407: 10.08.2026 11:31
yurius_r: 10.08.2026 11:01 Пропоную обговорити Gigabyte випустила оновлену плату B760M Gaming із підтримкою процесорів LGA1700 та пам’яті DDR4

:-/
да, беда прямо, просто невозможно обьяснить почему на всю мать 1 куцЫй радиатор :insane:

радиатор не поставили, зато гейМинг написать не забыли :lol: бред
Зачем радиатор цеплять туда где не греется ничего, а ну да, вас забыли спросить. Сегмент игровых ПК это не сегмент рендерфермы для 3Ds Max где нагрузка постоянная, в играх она только при комплияции шейдеров. Тот кто пишет подобную ахиеню как вы, разбирается в компьютерах и в их предназначении, примерно как и моя бабка, только маркетолов наслушался. Там не нужен второй радиатор, и да, туда можно впихнуть даже i9 для игр - от последней фразы у вас вообще сейчас инфаркт будет. :lamer:
Ответить