Новости
Последние статьи и обзоры
AMD підтвердила, що 4‑гігабайтну Radeon RX 9050 можна буде зустріти лише в готових ПК
-
kairo
Member
Пропоную обговорити AMD підтвердила, що 4‑гігабайтну Radeon RX 9050 можна буде зустріти лише в готових ПК
Боже, якесь позорисько. 2026 рік, карта на 4ГБ...
Боже, якесь позорисько. 2026 рік, карта на 4ГБ...
-
yariksom
Member
Предлагаю обсудить AMD підтвердила, що 4‑гігабайтну Radeon RX 9050 можна буде зустріти лише в готових ПК
І як завжди воня скоро з'явиться в роздрібі
І як завжди воня скоро з'явиться в роздрібі
-
phobosse
Member
Тепер стім машина не буде самим донним готовим ПК на ринку )
-
warp37
Member
Пару месяцев я язвил по поводу того, что "8 Гб много, надо 4 Гб в следующем поколении!" на фоне выпуска восьмигигабайтных видеокарт в 2026 году.
Твою же...
Твою же...
-
Олег963
Member
З язика зняли як би мені хто скзав у 2017 році як власнику gt 1080 і знаючи про gt 1080ti , а ще про Radeon R9 290X у 2013 з таким об'ємом, я розумію що це топи тих часів, але 2026 рік і 4 чотири гб у 2026.!
-
Ektalion
Member
8гб ддр4 - це щось явно ультра бюджетне. Друкарський станок з можливістю колись щось пограти.phobosse: ↑ 29.07.2026 13:30 Тепер стім машина не буде самим донним готовим ПК на ринку )
-
kabostebeztak
Member
Я не думаю що навіть The Finals та ARC Raiders (в моїй голові це ще не важкі ігри, але вже важче ніж контр страйк чи валорант) нормально працюватимуть...warp37: ↑ 29.07.2026 13:33 Пару месяцев я язвил по поводу того, что "8 Гб много, надо 4 Гб в следующем поколении!" на фоне выпуска восьмигигабайтных видеокарт в 2026 году.
Твою же...![]()
-
Ostin
Member
Ну все, гоу купувати 1066)
По темі - я часто буваю скептиком, але такого рівня трешу геть не очікував) Аж поперхнувся)
По темі - я часто буваю скептиком, але такого рівня трешу геть не очікував) Аж поперхнувся)
-
kabostebeztak
Member
Про FH6 з таким об'ємом відеопам'яті можна забути.
-
Ostin
Member
Є традиційні прописні істини на ПК ринку.
- FHD 1080p вистачить всім (вже років 15 чи трохи більше як тестують в ньому ігри)
- ссд на терабайт вистачить всім (вже понад 10 років як цей терабайт "вважається" розумним об'ємом
)
... дописуємо нове
- 1066 вистачить усім (бо в 2026 підвезли трохи новинок
)
Всім істинам понад 10 років. Надійні, перевірені факти, виходить
- FHD 1080p вистачить всім (вже років 15 чи трохи більше як тестують в ньому ігри)
- ссд на терабайт вистачить всім (вже понад 10 років як цей терабайт "вважається" розумним об'ємом
... дописуємо нове
- 1066 вистачить усім (бо в 2026 підвезли трохи новинок
Всім істинам понад 10 років. Надійні, перевірені факти, виходить
-
big_bang
Member
можна буде не купувати і подивитися у бік чогось ліпшогоkairo: ↑ 29.07.2026 13:27 AMD підтвердила, що 4‑гігабайтну Radeon RX 9050
-
Afit
Member
Ну это просто уровень занюханого моноблока (комп со стратьи) в обличии системного блока
-
Alexsandr
Member
Думаю для офисных машин годится, но цена реально должна быть привлекательной.
-
Afit
Member
Для какого офиса?Alexsandr: ↑ 29.07.2026 13:57 Думаю для офисных машин годится, но цена реально должна быть привлекательной.
-
Devianne
Member
CyberPowerPC Gamer Master - 
-
n6407
Member
4ГБ видяха для офисных машин сгодиться, у меня рабочий запасной комп, видео с 4ГБ памяти ... 1050 ти без доп.питания. Когда свет вырубают, удобно работать/играть от зарядной станцииAlexsandr: ↑ 29.07.2026 13:57 Думаю для офисных машин годится, но цена реально должна быть привлекательной.
Только покупать в 2026 году новый видик с 4ГБ для офиса нет смысла, так же как и для игр
-
Alexsandr
Member
До первого прилетаAfit: ↑ 29.07.2026 14:00 Для какого офиса?Зачем держать ящик под столом, если такой мощности моноблок за монитором можно повесить?
-
Jay228
Member
навіть для офіса воно не потрібно . там відео крутять цп з вбудованою графікою