GSC Game World прокоментувала нещодавні заяви щодо фінансування гри S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl з боку Xbox

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную обговорити GSC Game World прокоментувала нещодавні заяви щодо фінансування гри S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl з боку Xbox

🐸🐍
Той каже, що вони йому винні гроші, а вони, що він :banan: з гори. І так вже скоро як два роки.
Afit
Member

А я всё же повторюсь: Григорович просто дупля отбил на сколько масштабным до сегодняшнего дня являлся его проект. Я думаю что в конце 2011 он разуверился в игровой индустрии (припоминаю даже рассуждения его в давнем интервью) и подумал что дальше риски велики, вкладываться. А теперь когда продал всё, то немного приахерел от масштаба утраченого. Пытается поймать птицу которая улетела. Я очень скептически отношусь к его новому проекту. Ну просто потому что это уже идёт не от души творить, а от души заработать
alex_sul
Advanced Member

Ну звісно GSC спростували - Григор же такими натяками розкрива комерційну таємницю! Таке робити з його боку не можна! Якщо він все ж таки буде наполягати - йому суд світить!
Последний раз редактировалось alex_sul 23.07.2026 13:34, всего редактировалось 1 раз.
yariksom
Member

Ну сказали А то кажіть вже і Б (скільки покрила, у %).
А то складається враження, що вони не хочуть щоб Майки здавалися лошпедами ;)
alex_sul
Advanced Member

Afit
Він - хайпожер! Походу собі і оточенню ще й могилу вириє !

Короче це дуже, і дуже може скінчитися пагано! Особливо для його проєкту - інвестори такої херні не простять!
hohlid19
Member

Afit
В конце 2011 года от С2 было поделие XRay 2.0 и пару уровней заготовок, из-за чего игру решили закрыть вместе со студией
Liberty
Junior

yariksom: 23.07.2026 13:33 Ну сказали А то кажіть вже і Б (скільки покрила, у %).
А то складається враження, що вони не хочуть щоб Майки здавалися лошпедами ;)
Не можуть вони, бо NDA
kairo
Member

Григорович в інтерв'ю ще до війни сказав, що жалкує, що пішов на пенсію з геймдеву. Я думаю його жаба душить, що продовження його гри стало успішним. Це як Сапковський, якому успіх ігор по мотивам його книг ніяк спокою не давав.
Kopstr
Member

Я не знаю це фейк чи ні але дуже давно бачив фото переписки де григорович казав що сталкер 2 чи продовження сталкера можуть зробити тільки росіяни.
tablestikus
Member

Якийсь жабогадюкін.
McClane_Junior
Junior

alex_sul
Слухай, хайпожер, ти пошукай інфу скільки він задонатив спочатку. Задонатиш стільки як він - роби що хочеш, базікай що хочеш. Русачка з 2го коменту це теж стосується.
bes
Member

Григорич никогда не выдумывал и тут опять
Ekz0rcyst
Member

McClane_Junior
З другого коменту не русачок. Чи думаєш якщо я напишу англійською то американцем стану? Тут питання не в тому якою мовою, а що пишуть. Терешко.
Hotspur
Member

Цікаво але все слабко зрозуміло

Відправлено через 21 секунду:
kairo: 23.07.2026 14:06Це як Сапковський, якому успіх ігор по мотивам його книг ніяк спокою не давав.
ну він відьмака придумав точніше адаптував народні казки
Afit
Member

McClane_Junior: 23.07.2026 21:01 alex_sul
Слухай, хайпожер, ти пошукай інфу скільки він задонатив спочатку. Задонатиш стільки як він - роби що хочеш, базікай що хочеш. Русачка з 2го коменту це теж стосується.
А если он миллиард задонатит, то и условно на педофилию глаза закрыть можно? :)
kairo
Member

Hotspur: 23.07.2026 21:51ну він відьмака придумав точніше адаптував народні казки
Хто йому винен, що він не вірив в ігри і продав права за 10к. Навіть з тим, продажі його книг після трилогії ігор виросли в 10 разів, плюс екранізація Нетфлікс. Без CDPR він так і залишився б регіональним автором.
Ответить