Bethesda офіційно оголосила про розробку Fallout 5. Підтверджено випуск нової гри в серії від Obsidian Entertainment

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Advanced Member

Пропоную обговорити Bethesda офіційно оголосила про розробку Fallout 5. Підтверджено випуск нової гри в серії від Obsidian Entertainment

Ура :super:
І ремастери і запущений у виробництво Ф5!! І ДЯКУЮ, за СВІЙ рушій!

А не довбаний unreal engine який нормально працює виключно на топовому залізі!
Звісно є декілька проєктів нормально оптимізованих на unreal engine, але їх декілька буквально (arc riders і ще якихось 2 штуки, забув). А всі інші ігри на unreal engine - просто ненажери ресурсів :mad:
Последний раз редактировалось alex_sul 18.07.2026 10:25, всего редактировалось 3 раза.
proos
Member

Это хорошо конечно, но сколько этого всего ждать?
alex_sul
Advanced Member

proos
с учетом реалій - столько сколько нужно, иначе будет бета-тест а не игра! :lol: :mad:

Відправлено через 5 хвилин 55 секунд:
Доречі, Creation Engine 3 (остання його ітерація на момент релізу проєктів), я так вважаю, буде як бенчмарк для полірування на Ф3 ремастер та ф:нв для самого ф5 та скайріма :shuffle: :lamer: :-P
dret09
Member

alex_sul: 18.07.2026 10:21 proos
с учетом реалій - столько сколько нужно, иначе будет бета-тест а не игра! :lol: :mad:

Відправлено через 5 хвилин 55 секунд:
Доречі, Creation Engine 3 (остання його ітерація на момент релізу проєктів), я так вважаю, буде як бенчмарк для полірування на Ф3 ремастер та ф:нв для самого ф5 та скайріма :shuffle: :lamer: :-P
Там де своЇ граблі простягнула бєсєдка - завжди буде бетатест. Обсідіан теж не відстає
Барбарис
Member

"Сучасні" Obsidian та Creation Engine 3 - згадуючи Starfield це попахує провалом.
Гравці старфілда не змінюють свій ігровий досвід, а намагаються модами отримати щось адекватне від гри.
taras_cs
Member

alex_sul: 18.07.2026 10:21Доречі, Creation Engine 3 (остання його ітерація на момент релізу проєктів), я так вважаю, буде як бенчмарк для полірування на Ф3 ремастер та ф:нв для самого ф5 та скайріма
Сподіваюсь, вони здогадаються зробити елементарну річ - якщо гравець наближається до дверей, і за поточним квестом має зайти до них, тоді почати завантаження тієї локації окремим потоком, не чекати, коли гравець тицне у текстуру, можливо навіть відкрити ті двері та поєднати дві локації тимчасово, щоб як в житті
Tyler
Member

ну шо, якщо Сойер збере для Вегаса хорошу команду - то може з цього шось і вийде) Бо від Беседки чогось путнього чекати вже не доводиться
Последний раз редактировалось Tyler 18.07.2026 11:08, всего редактировалось 1 раз.
fantomrulezz
Member

alex_sul: 18.07.2026 10:09 ДЯКУЮ, за СВІЙ рушій!

Ага, "чудовий" свій рушій :puke:
Який застарів ще в 2000-них.
І в 2020-их задовбує тебе екраном завантаження кожні пів-хвилини гри.
https://www.youtube.com/watch?v=a_lu152g5aM
Kullerok
Member

fantomrulezz: 18.07.2026 11:07
alex_sul: 18.07.2026 10:09 ДЯКУЮ, за СВІЙ рушій!

Ага, "чудовий" свій рушій :puke:
https://www.youtube.com/watch?v=a_lu152g5aM
Да движок унылый однозначно. Я бы лучьше всё это сыграл на анриале. Но оптимизированном хоть както :D
Sailor Popeye
Member

Колись була би радісна новина. А зараз як глянути на The Outer Worlds та Avowed навіть по великій знижці не виникає бажання їх купляти.
Може то взагалі хтось діловий показав якійсь комісії по реструктуризації слайди в паверпойнт, чисто щоб не закрили студію, що колись в майбутньому, обов'язково зроблять ігри, які принесуть купу грошей.
А по факту розробка буде така сама потужна як над Elder Scrolls 6
kairo
Member

Що Creation Engine 3, що UE5...
спойлер
Изображение
Васильович
Member

Чекаю, але не сильно сподіваюся на шедеври :tomat:
taras_cs
Member

fantomrulezz: 18.07.2026 11:07Ага, "чудовий" свій рушій
Була же новина, що розробник Старфілд прокоментував, що коли він працював над грою, там було менше екранів завантаження.
І в Oblivion Remastered на UE5 вони є.
Схоже, що Тодд Говард на презентації сказав:
"Замало екранів завантаження, додайте більше!"

Це явно не проблема рушія, я до цього хилю
medion89
Junior

хочу ремастер fallout2
Devijack
Member

taras_cs: 18.07.2026 12:15там було менше екранів завантаження
Наскільки пригадую, вони аргументували це як необіхдність бо не вийшло би розкидувати по мапі стільки вільних об'ектів що не спавняться по новій і не повертаються на свої місця а залишаються саме там де ти їх залишивю. Та і завантаження перестали дратувати коли винайшли ссд та швидкі процессори.
taras_cs
Member

Devijack: 18.07.2026 12:37Та і завантаження перестали дратувати коли винайшли ссд та швидкі процессори.
Мене досі дратує в Облівіоні, коли помилково зайшов не в ті двері і треба виходити.
В мене ссд та потужний комп.
Earanak
Member

Соглы, вообще плевать че там загрузки между помещениями/микро-локациями. Загрузки быстрые, не напрягают.
warp37
Member

Предзаказы полных изданий за любые деньги. Это вам не GTA VI какая-то, а действительно то что надо. :up:

Главное, чтобы в ремейках переделали шутерную механику.
taras_cs
Member

warp37: 18.07.2026 13:06Главное, чтобы в ремейках переделали шутерную механику.
Я чув, що в 4-му Фолауті їм спеціалісти з рушія Quake допомагали шутерну механіку покращити
Геральт
Member

taras_cs: 18.07.2026 12:15 Була же новина, що розробник Старфілд прокоментував, що коли він працював над грою, там було менше екранів завантаження.
Знову народ буде гру допилювати під себе.
INSTANT DOORS
Ответить