Electronic Arts закликає розробників використовувати внутрішньоігрову рекламу

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Ну що можна побажати, такій ініціативі? Звісно тільки катастрофічного провалу
leif
Member

давайте ще рекламу в книгах зробимо і в фільмах під час кульмінаційних сцен поруч з ГГ ставити якийсь тєлєк на якому будуть щось рекламувати
yariksom
Member

Аж смакую викрик типу "1Х БЕЕЕЕЕТ!!!!", чи що там зараз, посеред гри :lol:
Последний раз редактировалось yariksom 17.07.2026 13:50, всего редактировалось 2 раза.
StingerYar
HWBOT OC Team

EA: Колеги геймдеви, ну будь ласка, ну використовуйте внутрішньоігрову рекламу! Ми не хочемо бути одними такими додіками на планеті! :laugh: :gigi:
leif
Member

ну хіба що буде така тема, що дійсно як в мобільних іграх -- граєш безкоштовно, але дивись рекламу, чи яка у них там нині схема монетизації, я не граю на телефоні

Відправлено через 29 секунд:
типу, якщо купив іграшку, то все реклами нема. а не купив -- то можеш пограти, але страждай
leif
Member

а може мова йде правда лише про якісь баннери на віртуальних стадіонах, але я чогось думав, що там і так продають місця і вже бозна скільки років, просто чисто під якийсь статичний баннер з лого того, хто заплатив. не граю в спортивні іграшки ЕА також, тому поправте, якщо що
Creature4O
Member

навіть не уявляю якою чудовою має бути гра, щоб я терпів в ній рекламу. Про те мабуть ні, купи гру, та ще й рекламу дивись за свої гроші.
Геральт
Member

Рекламодавці отримають власний окремий сервер та SDK для взаємодії з платформою.

пф-ф, тобто гра має бути прив'язаною шнурком до сервера. А ми ж знаємо, як цього позбутись, правда? :-/

Creature4O
Та це не буде примітивним, як в Юбі - банер "зайдіть в наш магазин", який UI перекриває .
От грає хтось в футб. симулятор, заставка на початку матчу, виходять гравці на поле. І на задньому фоні табло з рекламою пепсі. Щось типу цього.
waryag
Member

Нагадайте йому, що ігри з рекламою на мобілках безкоштовні, а ЕА хоче за свої "преміальні" ігри по 50+ баксів.

Відправлено через 5 хвилин 16 секунд:
Геральт: 17.07.2026 13:56Та це не буде примітивним, як в Юбі - банер "зайдіть в наш магазин", який UI перекриває .
От грає хтось в футб. симулятор, заставка на початку матчу, виходять гравці на поле. І на задньому фоні табло з рекламою пепсі. Щось типу цього.
Мені здається, що вони хочуть щоб як мобілках, щоб реклама лізла з усіх дірок.
MqM
Member

Закликаю того александра перетворити власний дім на рекламний майданчик для реклами туалетного паперу та йоржиків.
Пс а якщо серйозно нехай відправиться в дурку
VovaII
Member

Тобто грають діти в покемонів, а їм реклама із порнхабу. — І вимушені дивитись, бо татко грошей на іграшку зажав.
Grava
Member

Геральт: 17.07.2026 13:56От грає хтось в футб. симулятор, заставка на початку матчу, виходять гравці на поле. І на задньому фоні табло з рекламою пепсі. Щось типу цього.
Таке у серії Football Manager, реклама розташована так само як у реальному житті на футбольному полі і на неї не звертаєш увагу.
leif
Member

Grava: 17.07.2026 14:11реклама розташована так само як у реальному житті на футбольному полі
а ну ось це я і мав на увазі вище. в чому тоді новина? що реклама буде динамічною?

типу буде не просто лого ауді чи люфтганзи, а "в розетку завезли нові шкарпетки, які ти нещодавно шукав в гуглі"? :gigi:

ну це буде повна лажа. не злетить
yariksom
Member

Ключове питання полягає в тому скільки ЕА пропонує платити користувачу за перегляд реклами.
MAKKACIN
Member

Норм тємка) В кс після того як ножом тебе різанули рекламку Durex. А в Асасіні коли мімо сіна пригнув і розбився рекламу бетону якогось.. Під час мегафайту з босом на 2 стадії коли ти ловхп на весь екран бахнути рекламку якогось казіно. І адблок геімінг едішн ше придмати платний :lol: :lol: :lol:
Kullerok
Member

О напомнило высер убейсофта когда те хотели массово ввести в игры нфти :gigi: ну ну и чё как успешное начинание было :gigi: клоуны тупые.
bublik1
Junior

Нагадало фільм «Першому гравцю приготуватися»: «Ми зможемо зайняти рекламою до 80% екрана, перш ніж гравці почнуть протестувати», — чи якось так. :-/
_clawfinger_
Member

Ось тому для мене не існує іграшок ЕА. Я не купуватиму їхні іграшки, навіть безкоштовні роздачі їхніми іграшками не беру!
Якщо ігнор, то повний.

Ще півроку закритої протоки, араби самі їх позакривають, щоб не масштабувати збитки.
Ответить