Gigabyte підготувала плату B850 Aorus Elite X3D з оптимізаціями для процесорів AM5 із 3D V‑Cache

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Предлагаю обсудить Gigabyte підготувала плату B850 Aorus Elite X3D з оптимізаціями для процесорів AM5 із 3D V‑Cache
Вона його розганятиме просто, чи як вони +25% хочуть досягти?
Earanak
Member

3D Turbo Mode 2.0, яка покликана підвищити ігрову продуктивність таких чипів, причому, як зазначає виробник, приріст швидкодії може сягати 25%
Вот это я понимаю, правильный маркетинг а не все эти AI в названии. Выходит если ты игрун и у тебя уже 'X3D-Головного мозга' -> видишь Up to +25% для X3D, так это получается выбор без выбора :gigi: Правда на всякий нужно найти какую нить игру где этот прирост будет. Даже если это 2D-Платформер в 1000FPS, что бы не было претензий :gigi:
ProBoynick
Member

Можливо ця плата покаже свої 25проц в онлайн іграх я не знаю
Graveworm
Member

yariksom
Може досягти
А може і не досягти
S0N1C
Member

вже так і бачу новини через пів року, як тепер вже гіга спалила черговий х3д і шо треба оновити біос шоб це було не 25% а 5% :rotate:
Filabatya
Member

Ассрок нічого не обіцяв і розганяв дай Боже :gigi:
VirusikZloy
Member

Какой же бред :lol:
Vityok777
Member

Якщо раптом хтось не знає, то ця крутезна функція робить с 9950x3d 9800x3d вимикаючи другий ccd.
kairo
Member

Краще вже такий примітивний маркетинг, ніж те АІ.
MessiaH
Member

yariksom: 29.06.2026 15:01Вона його розганятиме просто, чи як вони +25% хочуть досягти?
Никаким разгоном так не будет разница. Последний раз такое была на хассвелах-е и броадвеллах-е, так они гнались по частоте на 50% от стока, а тут разгона как такового нет
Ответить