Пропоную обговорити Керівництво ASUS прогнозує уповільнення темпів зростання цін на ПК та ноутбуки
Да ні, можете сміло закриватися, рочків так на три.
Новости
Последние статьи и обзоры
Керівництво ASUS прогнозує уповільнення темпів зростання цін на ПК та ноутбуки
-
EvhenS
Member
-
Devijack
Member
Вже і так ніхто нічого не купує, куди зростання.
-
Gelonyrum
Member
Та вже пофіг) Навіть не думаю про апдейт, навіть не знаю назв останніх поколінь проців/відях в амд та інтел)
P.S. назви останніх нвідій знаю суто через новини про вигоряння кабелів)
P.S. назви останніх нвідій знаю суто через новини про вигоряння кабелів)
-
Dilfin
Member
І знов маркетинговий гачок: "уповільнення темпів зростання цін" біжіть і купляйте бігом, поки є ще можливість.)
-
Graveworm
Member
Тобто ціни ростимуть далі, тільки повільніше, ага
Подобається мені ця корпоративна новомова
-
Sanьka
Member
Ціни на Асус можуть рости не залежно від якогось дефіциту, Асус вміє гарно накидувати просто так.
З.І. Як же я скучив за тими часами, коли Асус була просто фірма чудових МП і Відях. А не УльтраГамингПроРГБ лайно з неадекватними цінами незрозуміло за що
З.І. Як же я скучив за тими часами, коли Асус була просто фірма чудових МП і Відях. А не УльтраГамингПроРГБ лайно з неадекватними цінами незрозуміло за що
-
Rabbitultra
Member
Ага, дякуємо за уповільнення темпів зростання, потужно. Вже і так рідко хто оновлюється
-
kabostebeztak
Member
де сповільнення - там і падіння.Graveworm: ↑ 24.06.2026 14:05 Тобто ціни ростимуть далі, тільки повільніше, ага
-
n+gibat[]r
Member
Дякую, поки пас з оновленнями, почекаю краху ШІ 
-
Alexsandr
Member
Не беруть? Шукають баланс між ціною і прибутком? Тим літом ще дивися на ціни, а в цьому році взагалі не дивлюсь. Який сенс.
-
bes
Member
С таким ростом цен на АСУС даже до подорожания уже вообще не рассматриваю продукцию этого бренда к покупки