А PS6 ще довгенько чекати
Новости
Последние статьи и обзоры
Вихід Steam Machine дедалі ближче: пристрій помітили в базі даних Geekbench
-
Vladys77
Member
Пропоную обговорити Вихід Steam Machine дедалі ближче: пристрій помітили в базі даних Geekbench
-
alexeygalas
Member
Ну шось так собі
Lunar Lake якось веселіше лабзає
https://browser.geekbench.com/v6/cpu/co ... e=18307350
Хіба воно по ціні себе виправдає
Lunar Lake якось веселіше лабзає
https://browser.geekbench.com/v6/cpu/co ... e=18307350
Хіба воно по ціні себе виправдає
-
kairo
Member
Уявляю, як попєрдолить усіх від реальних цін на Стім-машину.
-
The_Rusik
Member
Если дороже 600-700 баксов, то пойдет лесом.
Я думаю что или прям хорошая цена будет или это очередной провал от габена.
-
kairo
Member
Вангую 1200The_Rusik: ↑ 16.06.2026 18:15 Если дороже 600-700 баксов, то пойдет лесом.
-
Frost-Nick
Member
The_Rusik, kairo.
Яка б не була. Через 1 хв після релізу на Amazon в 4-5 разів дорожча у перекупів.
Яка б не була. Через 1 хв після релізу на Amazon в 4-5 разів дорожча у перекупів.
-
yurius_r
Member
Завжди є щось швидше і зазвичай дорожче. Це базовий ігровий ПК, де вузьке місце це GPU класу 7600m. Проц міг би стати вузьким місцем на картах класу значно вище, щось тіпа 9070/5070
Цін немає, ні реальних ні нереальних. Тож не знаю кого там це якось чіпає вже.kairo: ↑ 16.06.2026 17:59Уявляю, як попєрдолить усіх від реальних цін на Стім-машину.
-
tornadox
Member
Ніхто не заважає випускає свої варіанти стіммашини коли вона вийде, як це було зі стімдек. Це звичайний х86 з додатковою інтеграцією ресівера геймпаду.kairo: ↑ 16.06.2026 17:59Уявляю, як попєрдолить усіх від реальних цін на Стім-машину.
Саме цінне тут ОС яка дає консольний експірієнс без звичних обмежень екосистеми соні чи мікрослопа.
-
phobosse
Member
можливо. тільки хто потім її купить у перекупів ? наскільки треба бути фанатом щоб купити втридорога звичайний пк на вже неактуальній платформі з логотипом ValveFrost-Nick: ↑ 16.06.2026 18:23Яка б не була. Через 1 хв після релізу на Amazon в 4-5 разів дорожча у перекупів.
-
taras_cs
Member
Вангую, що $600, але без SSD та DDR4.The_Rusik: ↑ 16.06.2026 18:15Если дороже 600-700 баксов, то пойдет лесом.
Типу, "сам собі докупиш, не маленький"
-
S0N1C
Member
phobosse: ↑ 16.06.2026 19:59 наскільки треба бути фанатом щоб купити втридорога звичайний пк на вже неактуальній платформі з логотипом Valve
джойстики купляли і це куплять
-
rjavyi_pastor
Member
В мене був стімдек і одна з найбільших помилок це називати будь-який стім ос девайс консоллю. Стімдек не консоль, це ноут з дивним корпусом та лінуксом на борту. З усіма плюсами та мінусами цього подходу.tornadox: ↑ 16.06.2026 19:36 Ніхто не заважає випускає свої варіанти стіммашини коли вона вийде, як це було зі стімдек. Це звичайний х86 з додатковою інтеграцією ресівера геймпаду.
Саме цінне тут ОС яка дає консольний експірієнс без звичних обмежень екосистеми соні чи мікрослопа.
Найбільш підходящий приклад: стімдек купує "не ентузіаст", через деякий час розуміє що це не плейстейшн, продає за невеликі гроші. Я так і купив, бо коли купляв питав чо продаєш.
Я продав через те що він дуже великий і важкий(зап'ястки болять грати більше ніж півчаса).
-
quppeq
Member
Мені здавалось CPU і є слабким місцем. Принаймні грати комфортно в EU5, Minecraft з модами і Valheim)yurius_r: ↑ 16.06.2026 19:20 Завжди є щось швидше і зазвичай дорожче. Це базовий ігровий ПК, де вузьке місце це GPU класу 7600m. Проц міг би стати вузьким місцем на картах класу значно вище, щось тіпа 9070/5070
А відюха то таке, Minecraft потягне і на тому дякую
-
kairo
Member
512 GB SSD та 16GB DDR5 в базі. Нова ціна Стімдеку - €779.taras_cs: ↑ 16.06.2026 20:06Вангую, що $600, але без SSD та DDR4.
-
S0N1C
Member
512 GB SSD - на 4 гри якщо пощаститьkairo: ↑ 16.06.2026 22:22512 GB SSD та 16GB DDR5 в базі. Нова ціна Стімдеку - €779.taras_cs: ↑ 16.06.2026 20:06Вангую, що $600, але без SSD та DDR4.
-
MqM
Member
Досі виходять ігри, що важать 60-80 гіг, то ж будьте більш оптимістичні) Не сказав би, що ігор які важать більше сотні зараз переважна більшість
-
Keyser Soze
Member
Ну, такое...
- спойлер