Пропоную обговорити Класична стелс-гра Thief: The Dark Project отримає оновлену версію
Та вже би вліпили трасування, як фішку перевидання. Стару графіку з нею навіть молодщі карти гарно потягнуть
Новости
Последние статьи и обзоры
Класична стелс-гра Thief: The Dark Project отримає оновлену версію
-
Afit
Member
-
AlexWest
Member
Як же шкода, що не ремейк. Я аж закляк від радості, поки не прочитав уважніше. Навіть в форматі ремастеру не зможу в таке грати, хоч я не графоточер: мене влаштовує графон 3-ї частини. І це зменшує імовірність появи ремейку. Ну, можна порадіти за фанатів, яким таке зайде.
-
denizen
Member
сумніваюсь, що в такому стані воно комусь зайде, виглядає вбого, і графіка і рухи, механіка, все морально застаріле
-
MqM
Member
Ви не тру олд геймер явно)denizen: ↑ 09.06.2026 15:03 сумніваюсь, що в такому стані воно комусь зайде, виглядає вбого, і графіка і рухи, механіка, все морально застаріле
-
denizen
Member
ну як сказати, я виріс на zx-spectrum та AMIGA, то знаю що таке старі хардкорні ігри, але всьому свій часMqM: ↑ 09.06.2026 16:12Ви не тру олд геймер явно)denizen: ↑ 09.06.2026 15:03 сумніваюсь, що в такому стані воно комусь зайде, виглядає вбого, і графіка і рухи, механіка, все морально застаріле
-
MqM
Member
Так все найкраще виглядає в той час коли створювалося, але краще так ніж ніяк. Тим більше нове покоління геймерів зможе ознайомитися. Все ж графіка стала приємніша, це вже принаймні рівень графи Майнкрафтів і роблоксів, а от же підеdenizen: ↑ 09.06.2026 16:15ну як сказати, я виріс на zx-spectrum та AMIGA, то знаю що таке старі хардкорні ігри, але всьому свій час
-
Soulwatcher
Member
То потом, когда огласят ремейк/ремастер. Как там - "если умеешь что-то - не делай это бесплатно"Afit: ↑ 09.06.2026 13:32 Та вже би вліпили трасування, як фішку перевидання. Стару графіку з нею навіть молодщі карти гарно потягнуть
-
vsx
Member
Ремейк денег стоит. Издатели опасаются что не отобьется. И правильно делают, в такое уже мало кто играет.AlexWest: ↑ 09.06.2026 14:47 Як же шкода, що не ремейк.
-
AlexWest
Member
vsx, з чого ви взяли, що мало? Стелс-екшенів зараз як кіт наплакав, а таких як Thief взагалі нема більше. На UE5 ремейкнути не так і дорого по мірках індустрії. Коротше, не розумію.
-
MqM
Member
Анріл на 95% не зменшує вартість розробки. Так не треба стільки грошей вливати в програмування рушія, не треба робити стільки лод моделей, але все ж у всьому іншому ті ж витратиAlexWest: ↑ 09.06.2026 21:39 vsx, з чого ви взяли, що мало? Стелс-екшенів зараз як кіт наплакав, а таких як Thief взагалі нема більше. На UE5 ремейкнути не так і дорого по мірках індустрії. Коротше, не розумію.