Новости
Последние статьи и обзоры
Microsoft повертається до ексклюзивних ігор. Gears of War: E‑Day та Clockwork Revolution вийдуть лише на Xbox та ПК
-
bes
Member
Предлагаю обсудить Microsoft повертається до ексклюзивних ігор. Gears of War: E‑Day та Clockwork Revolution вийдуть лише на Xbox та ПК
Ждем в геймпасе за 39 грн
Ждем в геймпасе за 39 грн
-
dead_rat
Member
Соні та МС думають що причина неуспіху в мультиплатформі, то намагаються в ексклюзиви.
Але правда в тому, що більшість тих ігр - унила фігня і даром не треба.
Але правда в тому, що більшість тих ігр - унила фігня і даром не треба.
-
FurryGentleman
Member
Круто - вернулись к эсклюзивам когда слили один из своих главных активов в фиде форзы на пс5 
-
proos
Member
Пк снова становиться лучшей платформой 
Отправлено спустя 1 минуту 42 секунды:
dead_rat
Ластухи и первый кратос и да, больше играть нечего.
Отправлено спустя 1 минуту 42 секунды:
dead_rat
Ластухи и первый кратос и да, больше играть нечего.
-
denizen
Member
сподіваюсь, що до них скоро дійде, що ексклюзиви нічого не вирішують.
-
tornadox
Member
+ HaloFurryGentleman: ↑ 08.06.2026 11:44Круто - вернулись к эсклюзивам когда слили один из своих главных активов в фиде форзы на пс5
-
stoned
Member
-
StingerYar
HWBOT OC Team
Щоб їх качка копнула! Здавалось нарешті людство вилікувало цей рак "ексклюзивів" і можна було грати де саме гравцю хочеться і зручно (ПК, консоль, мобілка, хмара, абсолютно байдуже, насолоджуйся грою), ну або знижки/роздачі 
Нє... давайте повертатись у темні часи ексклюзивів, аве трайбалізм!
Нє... давайте повертатись у темні часи ексклюзивів, аве трайбалізм!
-
Agon1st
Member
так это специально,вы не понимаюте , на пс будет форза и люди поймут что самая офигенная горочка это форза,а следующие части не будут на пс выходить ,и людям придется покупать бокс или пкFurryGentleman: ↑ 08.06.2026 11:44 Круто - вернулись к эсклюзивам когда слили один из своих главных активов в фиде форзы на пс5![]()
-
zalizo_org
Member
Явна криза жанру. Microsoft і Sony не вловлюють вайб жорсткої конкуренції і фактор перенасичення потоків ігор, в яких ґеймер просто потопає.
-
bes
Member
ой не смешиAgon1st: ↑ 08.06.2026 12:50 что самая офигенная горочка это форза
-
Tetronga
Member
Тільки от ігри як були дженерік шляпою від обох, так і лишаться чи вони таки почнуть нарешті придумувати щось нове? Почнуть же, так? 
-
Барбарис
Member
Це всього лише шантаж Соні
А нова стімпанк-RPG цікаво.
А нова стімпанк-RPG цікаво.
-
ArmagedoonZergs
Member
Чому ж тоді Реддіт дуріє і розбирає на пікселі трейлери вітчера і гта6?zalizo_org: ↑ 08.06.2026 12:51 Явна криза жанру. Microsoft і Sony не вловлюють вайб жорсткої конкуренції і фактор перенасичення потоків ігор, в яких ґеймер просто потопає.
А точно, бо там розробники не роблять копі-пастну унилу фігню.
-
zalizo_org
Member
Обидві гри будуть мультиплатформою (хоч може і з затримкою).ArmagedoonZergs: ↑ 08.06.2026 13:34Чому ж тоді Реддіт дуріє і розбирає на пікселі трейлери вітчера і гта6?
-
hohlid19
Member
Agon1st
Форзочка лучшая гонка? Взял по гейпассу 6 форму, наиграл часов 10, по ощущениям анбаунд повеселее будет, хотя я в него года 3 назад играл. Асето и грантурик думаю получше будут как сессионки
Форзочка лучшая гонка? Взял по гейпассу 6 форму, наиграл часов 10, по ощущениям анбаунд повеселее будет, хотя я в него года 3 назад играл. Асето и грантурик думаю получше будут как сессионки
-
Tetronga
Member
Форма то гонки для підпивасів, які насправді ні гонки, ні машини взагалі не цінують і не люблять. Так, зайти кнопочки понатискати в грі з красивою графікою і вийтиhohlid19: ↑ 08.06.2026 14:32 Agon1st
-
Hiden
Member
нинужны ваши эксклюзивы на ПК, мыльное кинцо, прэс икс ту вин и т.д.
годы идут, ничего не меняется
годы идут, ничего не меняется
-
XXXshadyXXX
Member
И не поменяетсяHiden: ↑ 08.06.2026 17:08годы идут, ничего не меняется