Новости
Последние статьи и обзоры
Forza Horizon 6 успішно стартувала в Steam та показала рекордний для серії онлайн
-
Злой Гений
Member
Предлагаю обсудить Forza Horizon 6 успішно стартувала в Steam та показала рекордний для серії онлайн
Я конечно все понимаю, но революции в графике или физике нету, а цена за премку в сравнении с 5 частью возросла в 2 раза, 4000 грн Карл….. поиграем еще в 5ку, спасибо
Я конечно все понимаю, но революции в графике или физике нету, а цена за премку в сравнении с 5 частью возросла в 2 раза, 4000 грн Карл….. поиграем еще в 5ку, спасибо
-
proos
Member
У вас что то со зрением. Плюс ко всему революции никто не обещал.Злой Гений: ↑ 20.05.2026 09:27 Предлагаю обсудить Forza Horizon 6 успішно стартувала в Steam та показала рекордний для серії онлайн
но революции в графике или физике нету
-
lktnv
Member
Предлагаю обсудить Forza Horizon 6 успішно стартувала в Steam та показала рекордний для серії онлайн
Если есть тут преданные фанаты FH, можете объяснить, чем последние три игры из серии отличаются друг от друга кардинально помимо локации? Потому что я играл в 4 и 5, и на первый взгляд в 6 это всё те же фестивальные покатушки с +- тем же автопарком.
Например, различия между NFS UG/UG2/MW05/Carbon/ProStreet были очевидны (в первую очередь со стороны геймплея). И там вложение денег стоило того. Но брать японскую мапу за 2300-4000 это нужно быть преданным фаном серии по каким-то неведомым мне причинам.
Если есть тут преданные фанаты FH, можете объяснить, чем последние три игры из серии отличаются друг от друга кардинально помимо локации? Потому что я играл в 4 и 5, и на первый взгляд в 6 это всё те же фестивальные покатушки с +- тем же автопарком.
Например, различия между NFS UG/UG2/MW05/Carbon/ProStreet были очевидны (в первую очередь со стороны геймплея). И там вложение денег стоило того. Но брать японскую мапу за 2300-4000 это нужно быть преданным фаном серии по каким-то неведомым мне причинам.
-
Chapla
Junior
У мене 5070 Ti та монітор 4К, але 16 ГБ оперативної пам'яті DDR4. Навіть налаштування, що рекомендує гра, там споживання оперативної пам'яті 20 ГБ, а при Full HD трохи менше. Тому гра поки багато споживає, але з часом її оптимізують, як це було з 5 частиною. Для мене це 8.9 з 10 (граю через xbox game pass)
-
fantomrulezz
Member
200 грн по геймпасуЗлой Гений: ↑ 20.05.2026 09:274000 грн Карл
-
FarCry
Member
Игра, которую нельзя оценить одной однозначной оценкой. Ближе всего подойдёт "изумительный проходняк".
Для тех кто заедет в Форзу впервые - это изумительная игра с огромной кучей контента. Большая карта, тысяча занятий, пол тысячи машин, гонки, оффроад, дрифт, всё что хочешь...
Для тех кто играл в 3 / 4 или 5 - это как работа на заводе. Тебя отправили в новый цех, но ты занимаешься ровно тем самым, чем и 5 лет назад. Абсолютно всё одинаковое. Машины, ивенты, физика, управление, даже грёбаные звуки. Просто день сурка.
Для тех кто заедет в Форзу впервые - это изумительная игра с огромной кучей контента. Большая карта, тысяча занятий, пол тысячи машин, гонки, оффроад, дрифт, всё что хочешь...
Для тех кто играл в 3 / 4 или 5 - это как работа на заводе. Тебя отправили в новый цех, но ты занимаешься ровно тем самым, чем и 5 лет назад. Абсолютно всё одинаковое. Машины, ивенты, физика, управление, даже грёбаные звуки. Просто день сурка.
-
XXXshadyXXX
Member
lktnv
Конкуренции нет просто вообще. Тотальная монополия. Надо бы в антимонопольные органы пожаловаться
Конкуренции нет просто вообще. Тотальная монополия. Надо бы в антимонопольные органы пожаловаться
-
Геральт
Member
Не знаю..в QHD 12RAM і десь стільки ж VRAM на екстремальних. Цілком собі норм споживанняChapla: ↑ 20.05.2026 09:48 Тому гра поки багато споживає
-
StingerYar
HWBOT OC Team
Чергова ітерація "збери свою 1000 іконічних автівок", але на мапі Японії, ніхто нікому не обіцяв революцій. Тачки завжди були аватарами (зовнішність та звуки), Corvette можна налаштувати 1:1 як повнопривідний Aventador за поведінкою, або зробити Golf крутіше за Bugatti, все для користувача й задоволення від аркадного геймплею.
А мінімалки в неї точно схожі на мобільну гачу, все заради ~120 fps в 4k. 2026 рік на дворі, а в грі наче 2000.
Я особисто кайфую, комбіную бігову доріжку + гру з геймпадом в руках, ідеально (придбав базову гру в Steam)
А мінімалки в неї точно схожі на мобільну гачу, все заради ~120 fps в 4k. 2026 рік на дворі, а в грі наче 2000.
- спойлер
Я особисто кайфую, комбіную бігову доріжку + гру з геймпадом в руках, ідеально (придбав базову гру в Steam)
-
lktnv
Member
Смех смехом, а других аркадных ААА-покатушек с адекватной моделью управления и не осталось на первый взгляд. Однако мой вопрос всё ещё без ответа: в чём отличие кардинальное помимо мапы, чтобы нести туда свои шекели?XXXshadyXXX: ↑ 20.05.2026 09:56 lktnv
Конкуренции нет просто вообще. Тотальная монополия. Надо бы в антимонопольные органы пожаловаться![]()
-
destructX
Member
Глобально - ні в чому. Але з іншого боку, шо повинно було бути? Гонки на виживання з ракетами на поверхні Марсу?lktnv: ↑ 20.05.2026 10:05Смех смехом, а других аркадных ААА-покатушек с адекватной моделью управления и не осталось на первый взгляд. Однако мой вопрос всё ещё без ответа: в чём отличие кардинальное помимо мапы, чтобы нести туда свои шекели?XXXshadyXXX: ↑ 20.05.2026 09:56 lktnv
Конкуренции нет просто вообще. Тотальная монополия. Надо бы в антимонопольные органы пожаловаться![]()
Нова мапа, новий сезон, нові длс, нові рекорди/рейтинги.
-
MSiAventador
Member
3Д-звук новий. По HDMI АТМОС від Марантца не запрацював, цей баг допилять швидко гадаю.
На Креатив АЕ-5 звук не такий жирний як було в FH4/5. Іноді здається що якість не впала, але загалом це програш ТДУ 3. Можливо і це допилять.
Фізика в режимі Симулятор - змінилась проти FH4/5 . Гірше не стало.
Кермо видом з кабіни крутитися правильно на всіх стартових машинах.
Все ж таки "кілотони" з ТДУ 3 гарний пендель виписали Турн10.
Радіостанції - дно , проти ТДУ 3.
Конструктор будинку/гаража - фейспалм.
Кастом перса на старті - слабкий.
Фокус у Фоторежимі - живе своїм життям.
І головне - не всі машини зроблені прискіпливо. Поки що бачу лише одну таку тачку - Subaru STi. Тобто розробникам не на всіх машинах дали котнути під час розробки.
P.S. Оптимізація гри - дно. На 4070 що 4К що 2К - неможливо налаштувати плавне погіршення якості картинки.
спочатку мені здалось що 8700К слабкий, але по навантаженню ядер бачу що ні.
+ гра втрачає 40% фпс при переповненні відеобуферу буквально за 2-3 хвилини.
На Креатив АЕ-5 звук не такий жирний як було в FH4/5. Іноді здається що якість не впала, але загалом це програш ТДУ 3. Можливо і це допилять.
Фізика в режимі Симулятор - змінилась проти FH4/5 . Гірше не стало.
Кермо видом з кабіни крутитися правильно на всіх стартових машинах.
Все ж таки "кілотони" з ТДУ 3 гарний пендель виписали Турн10.
Радіостанції - дно , проти ТДУ 3.
Конструктор будинку/гаража - фейспалм.
Кастом перса на старті - слабкий.
Фокус у Фоторежимі - живе своїм життям.
І головне - не всі машини зроблені прискіпливо. Поки що бачу лише одну таку тачку - Subaru STi. Тобто розробникам не на всіх машинах дали котнути під час розробки.
P.S. Оптимізація гри - дно. На 4070 що 4К що 2К - неможливо налаштувати плавне погіршення якості картинки.
спочатку мені здалось що 8700К слабкий, але по навантаженню ядер бачу що ні.
+ гра втрачає 40% фпс при переповненні відеобуферу буквально за 2-3 хвилини.
-
Wanek Petrowsky
Junior
А у геймпасі преміум видання чи базове і чим вони взагалі відрізняються, є сенс переплачувати 2к?fantomrulezz: ↑ 20.05.2026 09:52 200 грн по геймпасу
я так розумію, для геймпасу потрібно встановлювати черговий лаунчер, чи можна буде в стімі запускати?
І ще питання, чи зберігається прогрес якщо я наприклад пограю 2-3 місяці, відміню підписку а черех 2 роки знову захочу пограти?
Последний раз редактировалось Wanek Petrowsky 20.05.2026 10:42, всего редактировалось 1 раз.
-
destructX
Member
засуджую, рок станція з linkin park/babymetal/poppy/etc. - найкраща в серіїMSiAventador: ↑ 20.05.2026 10:16 Радіостанції - дно , проти ТДУ 3.
Последний раз редактировалось destructX 20.05.2026 10:30, всего редактировалось 1 раз.
-
MSiAventador
Member
"Делюкси" платити за сімкаду - гроші на вітер.Wanek Petrowsky: ↑ 20.05.2026 10:27А у геймпасі делюкс видання чи базове і чим вони взагалі відрізняються, є сенс переплачувати 2к?fantomrulezz: ↑ 20.05.2026 09:52 200 грн по геймпасу
я так розумію, для геймпасу потрібно встановлювати черговий лаунчер, чи можна буде в стімі запускати?
І ще питання, чи зберігається прогрес якщо я наприклад пограю 2-3 місяці, відміню підписку а черех 2 роки знову захочу пограти?
Так, лончер Хбох має бути налаштований.
Так, якщо аккаунт той самий.
Відправлено через 1 хвилину 7 секунд:
Одна радіостанція - не показник.destructX: ↑ 20.05.2026 10:30засуджую, рок станція з linkin park/babbymetal/poppy/etc. - найкраща в серіїMSiAventador: ↑ 20.05.2026 10:16 Радіостанції - дно , проти ТДУ 3.![]()
![]()
-
byaka
Member
Дiйсно, в деяких мicцях навiть тiней нема,нафiга тут рт незрозумiлоproos: ↑ 20.05.2026 09:37У вас что то со зрением. Плюс ко всему революции никто не обещал.Злой Гений: ↑ 20.05.2026 09:27 Предлагаю обсудить Forza Horizon 6 успішно стартувала в Steam та показала рекордний для серії онлайн
-
MSiAventador
Member
byaka
А рейтрейсінг в FН6 дуже "цікавий" - табличка с написом магазину горить, а світла в цей колір на асфальті не видно.
Щооо ?!!!
А рейтрейсінг в FН6 дуже "цікавий" - табличка с написом магазину горить, а світла в цей колір на асфальті не видно.
Щооо ?!!!
-
Ramzes82
Member
Я теж не бачу якогось поліпшення графіки ані з 5 частиною, ані з 4, не розумію чому вимоги зросли непропорціонально якості графіки.proos: ↑ 20.05.2026 09:37У вас что то со зрением. Плюс ко всему революции никто не обещал.Злой Гений: ↑ 20.05.2026 09:27 Предлагаю обсудить Forza Horizon 6 успішно стартувала в Steam та показала рекордний для серії онлайн
-
lktnv
Member
Не обязательно прям в крайности бросаться. Можно сменить формат фестивалей на что-то новое. Угол сюжета поменять, добавить какого-то антагониста и изменить шкалу прогрессии в игре. Добавить больше тюнинга, стайлинга, это же Япония, там есть культура стрит-рейсинга, есть свои "звёзды". НФС 2015 с этим хорошо справилась, например, только там модель управления забыли сделать адекватной и полицию добавили чисто для декора.destructX: ↑ 20.05.2026 10:15 Глобально - ні в чому. Але з іншого боку, шо повинно було бути? Гонки на виживання з ракетами на поверхні Марсу?Я ніде не бачив, шось від Форзи потребували чогось нового, враховуючи, шо це краща аркадна (трошки сім якшо захотіти) гонка.
Нова мапа, новий сезон, нові длс, нові рекорди/рейтинги.
Пространство для манёвра есть в любом случае, хоть и про полицию/нелегальные гонки остаётся только мечтать, потому что это автоматом урезает количество машин в автопарке.
-
XXXshadyXXX
Member
lktnv
А зачем менять формулу, которая приносит кучу бабла?
А зачем менять формулу, которая приносит кучу бабла?