ASUS готує «ювілейну» плату ROG Crosshair X870E до 20-річчя бренду ROG

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Пропоную обговорити ASUS готує «ювілейну» плату ROG Crosshair X870E до 20-річчя бренду ROG

Знову дерево? Тоді до чого тут рог?
RoMiLiUs
Member

Це ми потенційно беремо.

Не побачив там ніякого дерева. Як на мене, то просто так освітлення зроблено. Або взагалі рендер.
Последний раз редактировалось RoMiLiUs 11.05.2026 15:52, всего редактировалось 1 раз.
Artem_M
Member

Барбарис: 11.05.2026 15:40 Знову дерево? Тоді до чого тут рог?
Де ви там дерево побачили? Більше схоже на бронзу чи мідь.
Барбарис
Member

Artem_M, воно то схоже, але навряд розщедряться. Це більше схоже на азіатські тренди, де роблять дерев'яні уруси, ферарі тощо і фарбують :lol:
Tyler
Member

вже б дочекались Х970Е і на ній випустили
byaka
Member

RoMiLiUs: 11.05.2026 15:50 Це ми потенційно беремо.

Не побачив там ніякого дерева. Як на мене, то просто так освітлення зроблено. Або взагалі рендер.
Якщо не вистачає проблем та хочете подарувати грошi асусу дiло ваше :-/
Dragobes
Member

Барбарис: 11.05.2026 15:40 Знову дерево?
Та ні. Схоже на дюралюміній з автозасмагою)
спойлер
Трамп-стайл B-)
RoMiLiUs
Member

byaka: 11.05.2026 17:15Якщо не вистачає проблем та хочете подарувати грошi асусу дiло ваше
До чого це? Які проблеми ви маєте на увазі?
Sanьka
Member

Головне щоб не згадили стиль екранами, а зробили схожим на перші добротні РОГ з міддю, нормальними радіаторами, купою портів.
byaka
Member

RoMiLiUs: 11.05.2026 17:30
byaka: 11.05.2026 17:15Якщо не вистачає проблем та хочете подарувати грошi асусу дiло ваше
Зайдiть на офіційний ROG форум та почитайте якi проблеми в топових плат по 1000$
Якiсть у асуса за останi роки дуже сильно впала,це я вам говорю як власник останiх двох дошок на s1200,s1700 асуса та трьох вiдеокарт.
RoMiLiUs
Member

byaka: 11.05.2026 18:27Зайдiть на офіційний ROG форум та почитайте якi проблеми в топових плат по 1000$
Якiсть у асуса за останi роки дуже сильно впала,це я вам говорю як власник останiх двох дошок на s1200,s1700 асуса та трьох вiдеокарт.
Да-да) Якщо там в пару калік щось не працює, то це не показник. Хоча може для дошок під Інтел там дійсно дупа, бо Інтел це ще ті бракороби, як в процах, так і в чіпсетах. Ну тут вам видніше.

А в мене немає ніяких проблем. X470 Hero - X570 Dark Hero - X670E Hero - X870E Hero - X870E Apex. І не було ніколи. Завжди беру самі верхні плати. І у сотень інших людей немає. Почитайте профільні гілки на OC.net. Ніяких проблем з якістю я не бачу)

Ви, напевно, щей свідок горящих 9800x3d і 12vhpwr :laugh:

І профільні гілки на форумі ASUS я регулярно читаю і переписуюсь як з Shamino, так і з Safedisk.
Последний раз редактировалось RoMiLiUs 11.05.2026 18:49, всего редактировалось 2 раза.
Li
Member

byaka: 11.05.2026 18:27
RoMiLiUs: 11.05.2026 17:30
Зайдiть на офіційний ROG форум та почитайте якi проблеми в топових плат по 1000$
У меня со времён Socket A (a7n8x) проблемы с асусом. После АМ3+ асусы не покупаю. С другими фирмами проблем не было. Хотя нет, биостар был под AM2+, мост отвалился.
GreenMile
Member

byaka: 11.05.2026 18:27 Якiсть у асуса за останi роки дуже сильно впала
А у кого зросла? :puzzle:
Не захищаю асус, але про якого виробника не почитай відгуки - то у всіх зажди якість тільки падає, а от раніше було краще і трава зеленіша :shuffle:

Відправлено через 10 хвилин 34 секунди:
Li: 11.05.2026 19:23
byaka: 11.05.2026 18:27
У меня со времён Socket A (a7n8x) проблемы с асусом.
Ви занадто молодий, щоб у вас були проблеми на сокеті А :)
byaka
Member

GreenMile: 11.05.2026 19:52
byaka: 11.05.2026 18:27 Якiсть у асуса за останi роки дуже сильно впала
А у кого зросла? :puzzle:
Не захищаю асус, але про якого виробника не почитай відгуки - то у всіх зажди якість тільки падає, а от раніше було краще і трава зеленіша :shuffle:
У мене друг теж сперечався,я ему говорив не бери ти той туф,а вiн всеж взяв i звонить прийди подивися тут щось дивне:синi екрани, звук пердить,iгри лагають i це все на абсолютно новi дошцi.
Друг в той момент сидiв як в тому мемi
Вложения
images.jpg
GreenMile
Member

byaka: 11.05.2026 20:05
GreenMile: 11.05.2026 19:52 А у кого зросла? :puzzle:
У мене друг теж сперечався,я ему говорив не бери ти той туф,а вiн всеж взяв i звонить прийди подивися тут щось дивне ,синi екрани, звук пердить,iгри лагають i це все на абсолютно новi дошцi.
І винен звісно асус, а не тому, що у нього там щось не завелось, наприклад пам'ять на ХМР не поїхала з коробки, чи ще щось? ))) По гарантії поміняв мамку?
byaka
Member

GreenMile: 11.05.2026 20:09
byaka: 11.05.2026 20:05
У мене друг теж сперечався,я ему говорив не бери ти той туф,а вiн всеж взяв i звонить прийди подивися тут щось дивне ,синi екрани, звук пердить,iгри лагають i це все на абсолютно новi дошцi.
І винен звісно асус, а не тому, що у нього там щось не завелось, наприклад пам'ять на ХМР не поїхала з коробки, чи ще щось? ))) По гарантії поміняв мамку?
Я сам дуже багато витратив часу на пiдбiр пам'яті саме на дошцi вiд асус(дуже жалiю що вiдразу не повернув в магазин) ,хоча наприклад на мамцi вiд msi все працювало добре i з першого разу.
Я давно все зрозумiв, поки людина сам не вступить в лайно так i буде с тобою сперечатися ,мiй друг бiльше не купує нiчого вiд асус,а у когось все ще попереду!
Дефект знайшли,але вже не запитував чи повернули грошi.
GreenMile
Member

byaka: 11.05.2026 20:15 Я сам дуже багато витратив часу на пiдбiр пам'яті саме на дошцi вiд асус(дуже жалiю що вiдразу не повернув в магазин) ,хоча наприклад на мамцi вiд msi все працювало добре i з першого разу.
Як поїде пам'ять - залежить від 3-х складових: самої пам'яті, КП проца, плати. При чому саме виробник тут не панацея, бо є вдалі і невдалі для розгону мамки. Ну, наприклад, загальне правило, що 2-слотові краще ніж 4-слотові. Для гарного розгону пам'яті (ддр5) було 3-4 дошки серед всього різноманіття (кінгпін, якийсь один 2-слотовий МСІ і ще там щось не пам'ятаю вже), все інше - мимо, і асуси, і не асуси :)
Шо у вас конкретно не поїхало на асусі і поїхало на МСІ і на яких саме? Прямо цікаво стало, які ви там рекорди частоти взяти намагались і на чому :rolleyes:
byaka: 11.05.2026 20:15 Я давно все зрозумiв, поки людина сам не вступить в лайно так i буде с тобою сперечатися ,мiй друг бiльше не купує нiчого вiд асус,а у когось все ще попереду!
Дефект знайшли,але я вже незапитува чи повернули грошi.
Це особисто ваше упередження, яке нічим не підкріплено, бо брак є всюди, абсолютно :) Будь якого виробника загугли - будуть тони хейту, що він поганий ;)
В мене десь років з 25 здебільшого мамки від асуса, все чекаю коли там моє "попереду" :rotate:
byaka
Member

GreenMile: 11.05.2026 20:34
byaka: 11.05.2026 20:15 Я сам дуже багато витратив часу на пiдбiр пам'яті саме на дошцi вiд асус(дуже жалiю що вiдразу не повернув в магазин) ,хоча наприклад на мамцi вiд msi все працювало добре i з першого разу.
Як поїде пам'ять - залежить від 3-х складових: самої пам'яті, КП проца, плати. При чому саме виробник тут не панацея, бо є вдалі і невдалі для розгону мамки. Ну, наприклад, загальне правило, що 2-слотові краще ніж 4-слотові. Для гарного розгону пам'яті (ддр5) було 3-4 дошки серед всього різноманіття (кінгпін, якийсь один 2-слотовий МСІ і ще там щось не пам'ятаю вже), все інше - мимо, і асуси, і не асуси :)
Шо у вас конкретно не поїхало на асусі і поїхало на МСІ і на яких саме? Прямо цікаво стало, які ви там рекорди частоти взяти намагались і на чому :rolleyes:
Ви менi цi банальнi речi можете не розказувати, я два процесора змiнив та три комплекти пам'яті на тiй мамцi вiд асуса.
GreenMile
Member

byaka: 11.05.2026 20:41
GreenMile: 11.05.2026 20:34 Як поїде пам'ять - залежить від 3-х складових: самої пам'яті, КП проца, плати. При чому саме виробник тут не панацея, бо є вдалі і невдалі для розгону мамки. Ну, наприклад, загальне правило, що 2-слотові краще ніж 4-слотові. Для гарного розгону пам'яті (ддр5) було 3-4 дошки серед всього різноманіття (кінгпін, якийсь один 2-слотовий МСІ і ще там щось не пам'ятаю вже), все інше - мимо, і асуси, і не асуси :)
Ви менi цi банальнi речi можете не розказувати я два процесора змiнив та три комплекти пам'яті на тiй мамцi вiд асуса.
Так можна конкретики нарешті, а не води зі ступи? Які саме мамки у вас були і які частоти ви намагались взяти на них?
byaka
Member

GreenMile: 11.05.2026 20:34
byaka: 11.05.2026 20:15 Я давно все зрозумiв, поки людина сам не вступить в лайно так i буде с тобою сперечатися ,мiй друг бiльше не купує нiчого вiд асус,а у когось все ще попереду!
Дефект знайшли,але я вже незапитува чи повернули грошi.
Це особисто ваше упередження, яке нічим не підкріплено, бо брак є всюди, абсолютно :) Будь якого виробника загугли - будуть тони хейту, що він поганий ;)
В мене десь років з 25 здебільшого мамки від асуса, все чекаю коли там моє "попереду" :rotate:
Так,моя думка базується на особистому досвiдi, я не маю повної статистики, але коли 3-4 рази купив "невдалу" рiч вiд одного бренда це вже схоже на систему.
А саме головне пicля того як я перейшов на iншi бренди я не маю проблем з довбаними СЦ асуса i це просто велечезний плюс,передаю привiт сервісному центру ERC де 105С на хотспотi у вiдеокарти з дохлим чiпом rtx4060ti це норма,причому кулер обертається 2800rpm(на вiдкритому стендi) ви такого нi в одному огляді не знайдете, але для працiвникiв СЦ ERC це норма.
Последний раз редактировалось byaka 11.05.2026 21:22, всего редактировалось 1 раз.
Ответить