Куртка сам знає як краще геймерам
Новости
Последние статьи и обзоры
Геймери не чекають DLSS 5 — опитування показало, що більшість віддають перевагу оригінальній графіці
-
Sanьka
Member
Предлагаю обсудить Геймери не чекають DLSS 5 — опитування показало, що більшість віддають перевагу оригінальній графіці
-
Patruletz
Member
Герої 3 там ніяке длсс не потрібне 
-
Melki
Member
а мне нравится то что они показывают на картинках, хочу попробывать в играх
-
Klon
CG graphikos fan
в новому - сумнівна штука, бо там і так корректний ренден з "метахуманами", а в олд-геймах - було б цікаво затестить, ігри 200х де і текстури 256х256 і все освітлення запечене і тд.
-
Conqistador
Member
а мне не понравились дорисованные морщины, впалые щеки и мешки под глазами, девушка постарела от длсс
-
AlexWest
Member
В STARFIELD дуже сподобалося. Навіть додало бажання нарешті спробувати гру. Але поки карти середнього сегменту почнуть нормально вивозити той DLSS5, то вже під'їде DLLS6 чи ще якась невідома ШІ-штука, на пару з UE6.
-
MaxNew
Member
Чогось на різні ремастери старих ігор так не плюються.
По любому можна буде міняти преcети dlss,
Так для чого такий срач розводити.
Я би спробував що воно таке в живу.
По любому можна буде міняти преcети dlss,
Так для чого такий срач розводити.
Я би спробував що воно таке в живу.
-
KYDRAM
Member
як незручно вийшло, шож піішло не так

-
Afit
Member
Собака лает, а караван идёт
-
Scoffer
Member
Ти от зараз добалакаєшся до того що хуанг примусово врубить дллс5 в героях3Patruletz: ↑ 10.05.2026 10:41Герої 3 там ніяке длсс не потрібне
-
lostsoulforever
Member
це нормально, люди без смаку теж мають праваMelki: ↑ 10.05.2026 10:42 а мне нравится то что они показывают на картинках, хочу попробывать в играх
-
Pil Ferer
Member
Нещодавно бачив ролик на каналі oldboy. Там говорилось якраз про старі та нові ігри та їх стилістику. Раніше геймдеви намагались її дотримуватись, і тому старі ігри виглядали більш органічно і навіть красивіше у порівнянні з сучасними, автори яких усе перекладають на технології. І ось маємо ще одну технологію начебто покращення. Можливо, що у деяких іграх вона і буде доречною, але чомусь впевнений, що для більшості це буде вирвиоко. Але подивимось.
-
erazel
Member
Ось ось, я теж завжди кажу що графіка має бути красивою і приємною, а не технологічною.Pil Ferer: ↑ 10.05.2026 11:55 І ось маємо ще одну технологію начебто покращення.
ну і оці всі ХД-текстури то від лукавого, бо руйнують візуальну цілісність. Получається що різні обєкти мають різну деталізацію, не кажучи вже про те що візуальної стилістики можуть не дотримуватися при створенні ХД-текстур і модів
-
lostsoulforever
Member
ага особливо класно вигляда 360 кругове освітлення як в студії і фотореалістичні морди з анімаціями із 2003, одразу бажання пограти виника, це ж найголовніше,AlexWest: ↑ 10.05.2026 11:09 В STARFIELD дуже сподобалося. Навіть додало бажання нарешті спробувати гру. Але поки карти середнього сегменту почнуть нормально вивозити той DLSS5, то вже під'їде DLLS6 чи ще якась невідома ШІ-штука, на пару з UE6.
А те шо це симулятор лоадскрінів без сюжету і з механіками застарілими на десятки років то дрібниці, головне блискучі морди в катсценах.
От завдяки таким лайножерам геймдев і у сраці
-
Melki
Member
это нормально, что люди без чувства такта и уважения пытются умничать - когда-то научатсяlostsoulforever: ↑ 10.05.2026 11:54це нормально, люди без смаку теж мають права
-
AlexWest
Member
lostsoulforever, я то не грав у Старфілд, тому сперечатися не буду. Грав лише у їхні TES-и, і мені дуже сподобалося. Але ваша заява, що там немає сюжету, говорить як мінімум про те, що ви теж не грали, або грали на Ютубі, або грали, втикаючи не очима. Чисто цікаво що для вас "не лайно", враховуючи ваші смаки у аватарках.
-
Firebrand
Member
безумец должен возвести свою идею в апогей.
-
Alexsandr
Member
Будет нормально. подтянуть модели для ИИ и будет рисовать кадры быстрее чем считать всю геометрию. просто не привыкли к этому. Вопрос в том, какие видеокарты это вытянуть. 50хх серия смотрится в целом как проходная. Жрут много, а результат не очень. все что меньше 50хх могут не получить эту фишку.
-
DuckRider
Member
Але це не пропонується в старих іграх. Я так розумію, ця маячня все ще прописаних векторів руху вимагає, як ТАА, щоб слоп не розвалився.Klon: ↑ 10.05.2026 10:54 в новому - сумнівна штука, бо там і так корректний ренден з "метахуманами", а в олд-геймах - було б цікаво затестить, ігри 200х де і текстури 256х256 і все освітлення запечене і тд.
-
AlexWest
Member
Alexsandr, на демо, здається, пахали дві 5090. Думайте. Одна топова 6090, може й потягне. 6080 як мінімум. Можливо, DLSS 5.5 стане оптимізованішим.