Я не бачу в цьому нічого поганого. Фотореалізму звичайними методами не досягти ніяк, а от ШІ може генерувати обличчя, які на перший, а то й на десятий погляд не відрізниш від фото реальних людей. У динаміці та у High Resolution ситуація, звісно, станом на зараз незрівнянно гірша, але на те і є прогрес та потужні відяхи. Мені особисто ефект зловісної долини абсолютно не заважає - чим більший реалізм графіки, тим краще, а те що видно штучність графіки, то у звичайному кострубатому чи мультяшному рендерингу її ще більше видно, хай воно навіть не претендує на фотореалізм. Коротше ефект зловісної долини - страшилка для хейтерів роботів та ШІ, дуже сподіваюся, що частина людей зможуть з нею теж звикнутись. А потім з часом ми її переростемо і вже буде такий рівень реалізму, що зловісна долина вже не помічатиметься. Треба лише перетерпіти цей етап.
Нейронний рендеринг значно спростить процес розробки ігор та здешевить собівартість, що хоча й навряд призведе до зменшення цінника на ігри, проте зробить більш доступним процес розробки, що збільшить асортимент ігор і кількість компаній-розробників, особливо корисно це буде для непопулярних жанрів - саме те, що цікавить мене, і де я сильно страждаю від низького рівня графону через те, що ігри виходять нішевими й бюджет важко окупити.
А ще в стратегіях, де на карті стикаються між собою сотні юнітів, ШІ зможе робити різноманітність зовнішнього вигляду солдат, щоб це не здавалося атакою армії клонів, як зараз.