MSI готує портативну консоль Claw 8 EX AI+ з процесором Intel Arc G3 Extreme

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Предлагаю обсудить MSI готує портативну консоль Claw 8 EX AI+ з процесором Intel Arc G3 Extreme

Нишевый продукт из-за цены как у игрового ноута на 5070.
Artem_M
Member

Yalg: 01.05.2026 09:35 Предлагаю обсудить MSI готує портативну консоль Claw 8 EX AI+ з процесором Intel Arc G3 Extreme

"Ігровий" ноут хоча б НОУТ, а тут екраник з кнопочками виключно для ігор...
Ostin
Member

Малий екран, висока ціна для портативки. Я б не взяв.
Отой ленововський концепт з розкладним екраном виглядав суттєво цікавіше. А в дорогу я взяв би щось типу свіча, щоб Hollow knight чи інший платформер побігати.
Graveworm
Member

Artem_M
Чому, мені дека цілком повністю замінила пекарню
За необхідності можна і до монітора підключити
Правда і коштувала в чотири рази дешевше
Artem_M
Member

Graveworm: 01.05.2026 10:00 Artem_M
Нічого не маю проти такого експірієнсу, але це все відносно, зокрема, ціна... В чотири рази дешевше чого? ПК з такими ж характеристиками? Що б деку перетворити у інструмент схожий на робочий ПК потрібно ще клаву, мишу, монітор. В решті це буде нагромадження девайсів позбавлене портативності, нічим не кращим за базовий ноут з такими ж характеристиками. Отже, як на мене, портативка для ігор, ноут (ПК) - для роботи/розваг.
byaka
Member

Graveworm: 01.05.2026 10:00 Artem_M
ну якщо хочете грати в 730p30fps як у PlayStation 3 з 2006 року,то дiйсно дект вам у цьому допоможе
Graveworm
Member

Artem_M: 01.05.2026 10:32дешевше чого
Дешевше цього мсі

byaka
В тому, в що я граю - потужностей цілком вистачає на фуллхд@60+
byaka
Member

Graveworm: 01.05.2026 10:35
Artem_M: 01.05.2026 10:32дешевше чого
Дешевше цього мсі

byaka
В тому, в що я граю - потужностей цілком вистачає на фуллхд@60+
А чому тодi не свiтч,там дуже багато iндi iгор i коштує вдвічі дешевше?
big_bang
Member

на мою думку девайс з вагою під кілограм та 1-1,5 години автономністю не дуже відповідає назві "портативний"
для мене портативка це switch lite - легка, мала, автономна і зручна.

все інше це кірпічі до якх одразу бажано придбати павербанк, теж з вагою під кіло.
це все радше консоль для "пограти в ліжку" або "туалеті", а не портативний девайс на всі випадки життя
Евгений King
Member

Yalg: 01.05.2026 09:35
На 8940HX та 5070ti, якраз брав собі такий в 1600Є
byaka
Member

big_bang: 01.05.2026 10:39 на мою думку девайс з вагою під кілограм та 1-1,5 години автономністю не дуже відповідає назві "портативний"
А ви на switch lite грали в Super Mario Odyssey, там все таке маленьке що потрiбен мiкроскоп :shuffle:
big_bang
Member

byaka: 01.05.2026 10:49
big_bang: 01.05.2026 10:39 на мою думку девайс з вагою під кілограм та 1-1,5 години автономністю не дуже відповідає назві "портативний"
А ви на switch lite грали в Super Mario Odyssey, там все таке маленьке що потрiбен мiкроскоп :shuffle:
парадокс в тому, що в мене були свічі звичайні і лайти але портивний геймінг не для мене
люблю розвалитися в кріслі з гейпадом і насолодитися комфортом

з останніх ігор бавив на ньому відьмака (в сотий раз) і проходив outlast
inquisition
Member

Сколько юзеру стоит $ конченный AI+ набор символов в названии?
FastBullet
Member

Ну а шо, если у Самсунга прибыль х50, и это даже больше чем у яблока в этом квартале, то почему бы и тут не попробовать :D :D :D :D
Главное Буратинам сказать, что сейчас все дорого, инфляция и так далее и поэтому дешевле уже не будет :D :D :D
V1ncenZo
Member

FastBullet: 01.05.2026 11:13 Ну а шо, если у Самсунга прибыль х50, и это даже больше чем у яблока в этом квартале, то почему бы и тут не попробовать :D :D :D :D
Главное Буратинам сказать, что сейчас все дорого, инфляция и так далее и поэтому дешевле уже не будет :D :D :D
А мсі якісь чіпи виготовляє? До чого тут порівняння з самсунгом? Так можна і Walmart приплісти, нє ну а шо, вони теж щось продають :-/
FastBullet
Member

V1ncenZo: 01.05.2026 13:47
FastBullet: 01.05.2026 11:13 Ну а шо, если у Самсунга прибыль х50, и это даже больше чем у яблока в этом квартале, то почему бы и тут не попробовать :D :D :D :D
А мсі якісь чіпи виготовляє? До чого тут порівняння з самсунгом? Так можна і Walmart приплісти, нє ну а шо, вони теж щось продають :-/
А какая разница на чем деньги делать ??? Или ты думаешь МСИ за миску риса работают ???
1234waltz
Member

Ну так, єдине що дійсно портативкою можливо називати за останні років 5 - Світч Лайт.
А так, в ідеалі, для портативок треба робити порти під обмежене залізо. Таке тільки під Світч роблять зараз. Раніше хоч Віта, ДС/3ДС, ПСП існували. А зараз окрім Нінтендо все мертве.
Всі інші в індустрі чогось вирішили, що варто пхати 1-1,5 кг ноутбук в "компактний" корпус, намагатись крутити на ньому десктопні тайтли з автономністю в пару годин.
Навіть iPad чи якись Гелексі Таб зараз більше відповідає концепції "портативна ігрова система" ніж черговий ROG Ally, Legion Go чи Claw.
Ответить